Turuncu giyip basaksehir gibi dolanacaklar sahada. Saka gibi. Derhal vacgecsinler sunu uretmekten
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
Şöyle bi şey olmuş.. düz yeşil mor falan da ekleseydiniz

Başarısız set başarısız sezon hiç sekmez zaten ertonun başarılı olacağı yokEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 22:01.Yorum
-
Çubuklu formayı gördüğümde niyeyse arkada Latin şarkılar çalıyor, kafayı bulup sahillerde gezen tatilci tişörtü havası aldım ama tam olarak bu yüzden beğendim. İlginç bir rahatlık var, sülalem rahat forması olmuş.
Diğer 3 forma TS değil başka takımları çağrıştırıyor. Turuncu olan aşırı sacma, kaleci formasi gibi. Tekke li Szymek li dönemde giydiğimiz turuncu aklıma geliyor mesela o tarzdan devam edilebilirdi, şu güzel rengin bile içine etmişler. O nasıl forma, TS ile en ufak alakası yok ama aşırı basit bir tasarım.
Beyazliyi görünce aklıma Ayman, Ömer Rıza falan geldi. Bordodan bir şey anlamadım gold ne alaka, 2. Formaya güzel bir tasarım yapılmalıydı.
Sosyal medyada amatör forma tasarımları görüyorum, güzel tasarımlar var. Keşke şu işe biraz daha önem verseler.
Edit: takımda kaliteli futbolcu olmayınca okullardan öğrencilere giydirip tanıtım yapmışlar ahahaaha
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 04.06.2025, 22:00."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Bizde yönetim niye kötü diyoruz daha kulübün rengini bilmiyorlar 4 forma sadece biri kulübün rengini tasiyor
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
-
Ts clubda avrupadan siparis edenlere formalar 76€.
Joma Formasi 76€€€€€€
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-

Önde ve arkada sponsor logoları çok büyük olmuş. Arkasının çubuklu olması güzel. Şortlar çoraplar nasıl göremedik.Yorum
-

Turuncu bordo uyumu ve formadaki dokular güzel, formada Bordo mavi detay arıyor gözler. ONVO logosu aşırı büyük. Çekimlerin bir kısmında bordolar çok koyu görünüyorYorum
-

Yine gözümüzün bordo mavi detay aradığı forma. Bu seti hangi şortlarla giyeceğiz bakalım?
Maç önü formalar ve antrenman ürünleri formalarla ve birbiri ile uyumlu mu?
Seti yan yanan dizince renk skalası çok iyi ama yine forma model, kesim, yaka, arma hepsi ayrı telden çalıyor.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum