dün formaları yakından inceleme, dokunma ve deneme fırsatı yakaladım. öncelilke formalar kalitesiz yani çok net. hem dokununca hem giyinince o naylon/plastik hissini alıyorsunuz atletsiz falan giyinmezdim asla. topçuların kumaşları da böyle değildir umarım. kalıpları eh. boylu birisi değilim ama genel olarak biraz uzun formalar. çok dar değiller. 177 boy 78.5 kilo ile L tercih ederdim alsaydım biraz bol giyinmeyi seviyorum diye. dar/regular tercih ediyorsanız M de olur
görünüş olarak da eh'ler. aston villa tarzı formayı denedim üzerimde hissi çok iyi değildi ama görünüsü güzeldi. bana kalırsa o forma ve mavi forma alınabilir gibiler. siyah formayı pek beğenemedim. bir de neden çubuklu ve mavi formada armayı dikmişken aston villa tarzı ve siyah formada armaları yapıştırdılar onu da anlayamadım. böyle ufak detayları atlamasalar keşke
görünüş olarak da eh'ler. aston villa tarzı formayı denedim üzerimde hissi çok iyi değildi ama görünüsü güzeldi. bana kalırsa o forma ve mavi forma alınabilir gibiler. siyah formayı pek beğenemedim. bir de neden çubuklu ve mavi formada armayı dikmişken aston villa tarzı ve siyah formada armaları yapıştırdılar onu da anlayamadım. böyle ufak detayları atlamasalar keşke

Yorum