Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün formaları yakından inceleme, dokunma ve deneme fırsatı yakaladım. öncelilke formalar kalitesiz yani çok net. hem dokununca hem giyinince o naylon/plastik hissini alıyorsunuz atletsiz falan giyinmezdim asla. topçuların kumaşları da böyle değildir umarım. kalıpları eh. boylu birisi değilim ama genel olarak biraz uzun formalar. çok dar değiller. 177 boy 78.5 kilo ile L tercih ederdim alsaydım biraz bol giyinmeyi seviyorum diye. dar/regular tercih ediyorsanız M de olur

görünüş olarak da eh'ler. aston villa tarzı formayı denedim üzerimde hissi çok iyi değildi ama görünüsü güzeldi. bana kalırsa o forma ve mavi forma alınabilir gibiler. siyah formayı pek beğenemedim. bir de neden çubuklu ve mavi formada armayı dikmişken aston villa tarzı ve siyah formada armaları yapıştırdılar onu da anlayamadım. böyle ufak detayları atlamasalar keşke

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formadaki papara reklamina yillik ne kadar kasaya giriyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Şort yerine göğüse almışlar .başkanın açıklamalarından o anlaşılıyor.ekstra para yok

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şort yerine göğüse almışlar .başkanın açıklamalarından o anlaşılıyor.ekstra para yok
        Bu nasil bi sacmalik ? Dogru biz TSyiz

Yorum

• her şeyin mükemmel olmasını beklemek zaten mümkün değildi.

böyle güzel tasarımlara, kalitesiz kumaş kullanarak geleneği sürdürmek gerekir.

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dün formaları yakından inceleme, dokunma ve deneme fırsatı yakaladım. öncelilke formalar kalitesiz yani çok net. hem dokununca hem giyinince o naylon/plastik hissini alıyorsunuz atletsiz falan giyinmezdim asla. topçuların kumaşları da böyle değildir umarım. kalıpları eh. boylu birisi değilim ama genel olarak biraz uzun formalar. çok dar değiller. 177 boy 78.5 kilo ile L tercih ederdim alsaydım biraz bol giyinmeyi seviyorum diye. dar/regular tercih ediyorsanız M de olur

görünüş olarak da eh'ler. aston villa tarzı formayı denedim üzerimde hissi çok iyi değildi ama görünüsü güzeldi. bana kalırsa o forma ve mavi forma alınabilir gibiler. siyah formayı pek beğenemedim. bir de neden çubuklu ve mavi formada armayı dikmişken aston villa tarzı ve siyah formada armaları yapıştırdılar onu da anlayamadım. böyle ufak detayları atlamasalar keşke
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Trabzon’da yasayanlar veya gurbetci Renktaslar
            Formalari üzerinizde giyinerek paylasin ‚
            Büyüklükleri M ölcüsü S gibimi bi sikinti varmı bu konuda!
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şükür
              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.06.2024, 14:32.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şükür
                x.com ile girilen tweet'lerde BBCode çalışmıyor, illaki o x kısmını "twitter" olarak değiştirmek lâzım geliyor. Bir güncelleme gelir mi sayın yöneticim?

Yorum

• #HediyeFormaChallenge etiketiyle kulüp bir kampanya başlattı ve iş adamları binlerce forma aldı. Yukarıda paylaştığım bence en anlamlısı. Twitterda akbabalara çekiliş yapmak yerine bu şekil yerlere veya yeni taraftar kazanmaya yönelik okullara verilmesi çok daha uygun olur.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon’da yasayanlar veya gurbetci Renktaslar
                    Formalari üzerinizde giyinerek paylasin ‚
                    Büyüklükleri M ölcüsü S gibimi bi sikinti varmı bu konuda!
                    Siyah forma aldım. M beden Boy:1,78 kilo:74. Sanki geçen yıllı formalarla göre daha slim fit. Daha yapıştı. Ama L beden alsam daha kötü gözükecek. Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Screenshot_2024-06-24-16-54-33-733_com.miui.gallery.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 87.4 KB 
Kimlik: 11217799
                    En son chener tarafından düzenlendi; 25.06.2024, 11:54.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyah forma aldım. Boy:1,78 kilo:74. Sanki geçen yıllı formalarla göre daha slim fit. Daha yapıştı. Ama L beden alsam daha kötü gözükecek. [ATTACH]22386[/ATTACH]
                      Beden M
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İnce çubuk yakışmıyor, pazar işi gibi görünüyor.
                          Formanın bi ağırlığı olur ya, o hiç kalmamış

Üstteki şahane, her sene olsun klasiğimiz olsun diyoruz ama kime den.
                          A.Villa modeli diyoruz da Trabzonspor modeli diyemiyoruz.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnce çubuk yakışmıyor, pazar işi gibi görünüyor.
                            Formanın bi ağırlığı olur ya, o hiç kalmamış

Üstteki şahane, her sene olsun klasiğimiz olsun diyoruz ama kime den.
                            A.Villa modeli diyoruz da Trabzonspor modeli diyemiyoruz.
                            aynen

gördüğüm en kötü çubuklu forma bu olabilir, amiyane tabirle gaffurun pijaması gibi duruyor

siyah formada kötü duruyor

bu sezonun en iyi forması tek renk bordo forma

özetle bu joma sponsorluğundan çıkmak gerekiyor
                            TEKKEBALL

Yorum

• Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim