ya bunu aldik da hic anket falan bir olayini gormedik. genel mudur bey biraz askiyon katmali bu kripto isine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kendi Kripto Para Birimimiz Piyasada: TRA Token
Daraltma
X
-
Elinde tra token olan varsa cüzdanını bir kontrol etsinŞu sıralar inanılmaz bir pump oluyor. 30 tl civarıyken dakikalar içerisinde 63 tlye kadar çıktı. 1 hafta önce de 20 tl civarındaydı. Kulübün bundan faydası ne kadar bilmiyorum ama daha önce tra token aldıysanız şuan muhtemelen minimum %100 kârdasınız.
edit: tabi ben bunu yazarken yine dakikalar içerisinde 36 tlye gerilemiş. Enteresan bir piyasa xdEn son Enisc tarafından düzenlendi; 10.03.2021, 21:14.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Paribu uygulaması aracılığı ile TRA Token alma niyetim var. Kullanan varsa aydınlatabilir mi? Paribu'ya güvenebilir miyiz? İnternette biraz araştırdım netleştiremedim kafamda.
Acaba kulüp bu konuda yönlendirme yapıyor mu?
Mesela; x firmasını kullanın ordan satın alın tokenleri diye...
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParibu uygulaması aracılığı ile TRA Token alma niyetim var. Kullanan varsa aydınlatabilir mi? Paribu'ya güvenebilir miyiz? İnternette biraz araştırdım netleştiremedim kafamda.
Acaba kulüp bu konuda yönlendirme yapıyor mu?
Mesela; x firmasını kullanın ordan satın alın tokenleri diye...
Kaçan firmalar gibi mi diye soruyarsanız pek sanmam zaten Trabzonspor'da bu firma üzerinden reklam yaparak tokeni yayınlamıştı...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
aslinda tam alma firsati altdan almak gerek ama Bi...(reklam olmasin) de yok. Ligler basladiginda cikar ama yatirimi herzaman yerinde yapacaksin bu islerde kredit alip hayatinizi mahvetmeyin böyle tokenlerdeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
FED'in faiz kararından sonra oldu her şey.
Piyasalarda şu anda biraz panik var. Panik satışları yapılıyor, fiyatlar bu yüzden çakıldı.
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu token neden bu kadar çakıldı öyle böyle değil hem de..."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
Yorum