Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

444 1967 Hizmete Başladı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzon'dayken Apoel maçına bilet alacaktım, Çaykara'dan ta Trabzon'a gitmemek için en yakın nerde Ts Club var diye arattım. Of'ta vardı diye hatılıyorum. 444 1967 arandı ordaki yetkili Of'ta Ts Club ve Biletix gişesinin olmadığını söyledi. Vardı diye hatırladığım için atladık Of'a gittik postanenin karşısındaki sokakta 2 katlı çokta güzel bir Ts Club vardı. Aynı zamanda maç biletleri de satılıyor. ordaki yetkiliye durumu aktardım nasıl olur felan diye kulübü aradı. Kulüpten verilen cevap 444 1967 hattı koçnet'in hizmeti olduğunu ordaki yetkililerde resmi siteye bakıp cevap veriyorlarmış felan. Yani kısaca bu kulübün düzgün olan hiçbirşeyi yok malesef.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'dayken Apoel maçına bilet alacaktım, Çaykara'dan ta Trabzon'a gitmemek için en yakın nerde Ts Club var diye arattım. Of'ta vardı diye hatılıyorum. 444 1967 arandı ordaki yetkili Of'ta Ts Club ve Biletix gişesinin olmadığını söyledi. Vardı diye hatırladığım için atladık Of'a gittik postanenin karşısındaki sokakta 2 katlı çokta güzel bir Ts Club vardı. Aynı zamanda maç biletleri de satılıyor. ordaki yetkiliye durumu aktardım nasıl olur felan diye kulübü aradı. Kulüpten verilen cevap 444 1967 hattı koçnet'in hizmeti olduğunu ordaki yetkililerde resmi siteye bakıp cevap veriyorlarmış felan. Yani kısaca bu kulübün düzgün olan hiçbirşeyi yok malesef.

komediye bak.resmi siteye bakıp cevap veriyorlarmış. telefonda net yani.

gülüyoruz ağlanacak halimize.

Yorum

Bugüne kadar bir kaç kez aradım telefona çıkan kişiler bir saniye bekleyin

hemen size döneceğiz dediler hala dönecekler.

Yorum

Zamanla düzelir arkadaşlar hep negatif yönden bakmayalım.Bende bir kaç şey sormak için aradım cevapları mı aldım.En kısa zamanda telefondan hem üyelik yapacağım hemde dergiye abone olacağım.Sadece bu değil.Zorda olsa Vakıfbank'tan taraftar kredikartı alın derim ben.Herşeyde olduğu gibi Vakıfbank kartında da bizi dördüncü olarak görüyorlar.Ben 1 yıldır taraftar kredikartımı kullanıyorum...
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Hat yeni kuruldu olacak okadar ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim