ts miz gün gecdikce büyüor[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
444 1967 Hizmete Başladı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildiBildigim kadariyla kulüpler bazinda bu uygulamanin benzeri yok.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak L-M^ tarafından gönderildiGerçekten çok güzel bir uygulama,profesyonellesme adinaatilmis bir adim.Bilet satisi,duyurular,haberler,vs. açisindan çok iyi olacak.Çagri merkezindeki çalisanlara basarilar...
Eklenecek kelime yok!
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
10 Aralik saat 12:00'da h,zmete girecek olan bu uygulama için tüm hazirliklar tamamlandi.Hatta su anda 444 1967'yi aradiginizda "Trabzonspor Çagri Merkezi'ne hos geldiniz,10 Aralik saat 12:00'da hizmete girecektir..." mesajini duyuyorsunuz.Bu arada Türkiye'nin her yerinden ulasabileceginiz bu numara sehir için tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.Edited by: L-M^
Yorum
-
Az önce aradim ve üye numarami girdikten sonra direk müsteri temsilcisine baglandim,son derece beyefendi biri tüm sorularimi yanitladi,ilerleyen günlerde üyeligi telefon üzerinden de yapabilecegimizi ve su anda Ts Club tirinin illeri dolasma programinin belli olmadigini söyledi.Kendilerini tebrik ettim ve basarilar diledim.Gerçekten çagdas bir uygulama...Tesekkürler yönetim![img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
Kim düsünmüssse tebrik ediyorum. Kulüpler bazinda bildigim kadariyla ilk olan bir uygulama. Her büyük kurum gibi kurumsallasan TRABZONSPORumuzun da artik bir çagri merkezi var. Insallah istikrarli bir sekilde çalismalar devam eder. Her neyse emegi geçenlere tekrar tesekkür ediyor basarilar diliyorum....Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
-
2 dakika önce bu numarayi aradim. 1'i tusladiktan sonra,ben kongre üyesiyim,basindan net sekilde adaylari ögrenemedim dedim,Sayin Aktug'dan baska aday yoksa Adana'dan Trabzon'a bosuna gelip masraf yapmayayim,nasilsa tek aday seçilecektir dedim.
Telefonun karsisindaki bayan,bir saniye sizi bekletecegim dedi ve bir süre sonra su an net bir bilgimiz yok dedi,telefon numaranizi alayim ögrendikten sonra hemen sizi arayacagim dedi.
3 dakika sonra da aradi veAtay AKTUG dahil su ana kadar basvuru yapan yok dedi,aday olmak için son gün persembeymis.O güne kadar netlesir dedi.Ben basindan aday olma süresinin bittigini okumustum,aslinda biraz da bu yüzden aramistim.Neyse süreç devam ediyormus,gerçekten çok faydali bir hat açmis Trabzonsporumuz,emegi geçenlere tesekkürler...
Yorum
-
İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi
2 dakika önce bu numarayi aradim. 1'i tusladiktan sonra,ben kongre üyesiyim,basindan net sekilde adaylari ögrenemedim dedim,Sayin Aktug'dan baska aday yoksa Adana'dan Trabzon'a bosuna gelip masraf yapmayayim,nasilsa tek aday seçilecektir dedim.
Telefonun karsisindaki bayan,bir saniye sizi bekletecegim dedi ve bir süre sonra su an net bir bilgimiz yok dedi,telefon numaranizi alayim ögrendikten sonra hemen sizi arayacagim dedi.
3 dakika sonra da aradi veAtay AKTUG dahil su ana kadar basvuru yapan yok dedi,aday olmak için son gün persembeymis.O güne kadar netlesir dedi.Ben basindan aday olma süresinin bittigini okumustum,aslinda biraz da bu yüzden aramistim.Neyse süreç devam ediyormus,gerçekten çok faydali bir hat açmis Trabzonsporumuz,emegi geçenlere tesekkürler...
arkadasim yazini okudum ve baya keyiflendim seni basindan savmamalari ne kadar profesyonelce ve ciddi bir is oldugunu gostermis eve gidince bir ariyim aferin emegi gecenlere alkisssssss[img]smileys/smiley32.gif[/img]<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum