Derginin hep iyi şeylerinden bahsettik kötü şeyler yokmu?var hatta bence skandal olacak bir olay bile var bu ayki dergide.derginin 8-ve 9.sayfalarında sayın başkanımızın ve sayın valimizin resimleri var.resmin altındaki yazıyı aynen yazıyorum.^^Trabzon valiliğine yeni atanan NURİ OKUTAN,öğretmen okulunda okuduğu dönemde anadolu takımı olması nedeniyle Trabzonsporu tuttuğunu söyledi.Ve Trabzondaki ilk maçında KIZININ üstünde Trabzonspor montu vardı.Hoş geldiniz sayın OKUTAN!....^^Buraya kadar her şey normal gelebilir ama dergi editörlerimizin, valinin yanındaki küçük çocuğun kızı değilde Dünyada bile fair play ödülü almaya aday gösterilen, Milliyet gazetesinden yılın fair play ödülünü alan TRABZONSPOR ATLETİZM TAKIMININ LİSANSLI KOŞUCUSU HİLAL COŞKUNER olduğunu nasıl atlarlar anlam veremiyorum.Bu olay benim çalıştığım müessesede olsaydı derginin yazı işleri sorumlusundan genel yayın yönetmenine kadar hepsinin işine son verilirdi.Sakın bir daha biz dergi çıkartıyoruz demesinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi | Nisan - Sayı:43
Daraltma
X
-
Orhan kaynak Trabzonsporu yüz üstü bırakıp gitmiştir.röportaj Yaptıysanda bari Ts forması giydirseler.sanki sarıyer li bir futbolcuyla röportaj yapıyorlar.İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan Kaynak'la röportaj yapan zihniyeti kınıyorum.
Yorum
-
Süleyman doğru söylüyorsun bu affedilir hata değil.
Ben birde 11. sayfaya dikkat çekmek istiyorum bu sayfada amaçlanan nedir ?
"...Büyük takımsan büyük oynuyorsan.. ah bir de gol gelse kimbilir ne değişecek futbolun cilvesi işte."
Ben bu ay değil bu sezon Trabzon'un büyük oynayıp da mağlup olduğu berabere kaldığı bir maç göremedim. Bilakis kendi sahamızda gol pozisyonuna bile giremeden maç bitirdik. Puan kayıplarına ağlamaklı bir mazeret inlemesi ile topa ve futbolun cilvesine kabahat bulmak hangi mantığa sığar ?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
bu adamda ne var bilmiyorum 2 sene önce de sebattayken röportaj yapmışlardı..İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan kaynak Trabzonsporu yüz üstü bırakıp gitmiştir.röportaj Yaptıysanda bari Ts forması giydirseler.sanki sarıyer li bir futbolcuyla röportaj yapıyorlar.
Yorum
-
Bilmiyorum diğer takımların dergilerine bakıyor musunuz. Bizim dergi ile kıyaslayınca baya kötü bir dergiye sahibiz. Ankaraspor'un dergisi baya hoşuma gitti hemen hemen her ay okuyorum. Belediyenin malı deniz yemeyen keriz midir bilmiyorum ama adamlar dergi yapıyor, kalite var kendini belli ediyor. Trabzonspor dergisi çok daha kaliteli göze daha çok hitap eden daha okunası daha seçici daha farklı olmak zorunda.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Dergiyi beğendim desem yalan olur.Maç bölümlerimde hiç ayrıntı yok.Kadroların rengi her ay düzenli olarak karışıyor.Kalecimiz bir maç siyah beyaz bir maç başka renk.Kimse kontrol etmiyor dergiyi herhalde.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
abey şimdiye kadar açıklanan stadyum projeleri ile de dolar bir dergi....İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayıs sayısını doğa, manzara, börtü böcek, egzantrik resimlerle doldursunlar bari.
Futbol adına birşeyimiz yok çünkü.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Düzeltmedir :
Bugün üzücü bir haber aldım. Aytekin (Aytex) ile görüştük bugün. Trabzonspor dergisinde artik herhangi bir görevinin olmadigini , bizler gibi okuyucu oldugunu söyledi.
Sevgili Aytekinimizi ilerleyen günlerde yine Trabzonspor için çalişirken görmek istiyoruz. Bu kararinda kendisi için hayirli olmasini temenni ediyorum.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum