Edit : Adem Bey ilk mesajı güncel tutarak daha toplu bir konu oluşmasını sağlayabilirsiniz bu arada. Tüm sponsorların logoları vs yer alan bir mesaj uygun olabilir.
En son Furkan tarafından düzenlendi; 08.07.2016, 19:38.
Edit : Adem Bey ilk mesajı güncel tutarak daha toplu bir konu oluşmasını sağlayabilirsiniz bu arada. Tüm sponsorların logoları vs yer alan bir mesaj uygun olabilir.
Sponsorluk detayları açıklanınca dediğiniz gibi yapmak daha sağlıklı olacak gibi. Teşekkürler.
Sponsorun küçüğü büyüğü olmaz, giyim sponsoru da burda yer alsın
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "İmzalanan bir yıllık anlaşmaya göre, sektördeki otuz yılı aşkın deneyimiyle erkek moda perakendesinde kendi stilini yaratmayı başaran Giovane G.Designers, kulübümüzün 'Resmi Giyim Sponsoru' oldu. Trabzonspor'un ulusal ve uluslararası itibarı ile mükemmel bir uyum yakalayacak Giovane G.Designers sponsorluğu, 2016-17 sezon sonuna kadar devam edecektir'' ifadelerine yer verildi..
Trabzonspor sponsorlarına bir yenisini daha ekledi. Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde: Kulübümüz, 95 ayrı ülkede 4000’den fazla otele sahip dev otelcilik zinciri AccorHotels’e ait Novotel markası ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre, AccorHotels Türkiye bünyesinde yer alan Novotel Trabzon ile 2016-2017 Otel ve Konaklama sponsoru olarak anlaşıldığını belirtir, kulübümüz ve değerli iş ortağımız için hayırlı bir ortaklık olmasını dileriz.
Lütfen kaynak gösterinizhttp://www.haber61.net/trabzonspor/trabzonspor-a-bir-sponsor-daha-h272632.html
HABER 61
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Başkanımız Muharrem Usta’dan sponsorumuz QNB Finansbank’a ziyaret 9.9.2016 11:15
Bu Haberi Paylaş :
Başkanımız Muharrem Usta, forma göğüs ana sponsorumuz QNB Finansbank’ın Trabzon Çarşı Şubesi’ni ziyaret etti. Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu, Genel Sekreterimiz Genceğa Meriç, yönetim kurulu üyelerimiz Coşkun Bülbül, Ali Rıza Egemen ve Okan Alemdaroğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Şube Müdürü Can Korkmaz ve banka personeliyle bir süre sohbet eden başkanımız Muharrem Usta, “Kulübümüze forma göğüs ana sponsorluğuyla büyük katkı sağlayan QNB ile çok güzel işlerin altına imza atacağız. Sponsorumuz dünya çapında bir marka. Ülkemize, Finansbank’ı satın alarak ülkemize önemli bir katma değer sağladı. Trabzon’da da çok sayıda şubesi var. Bizler sponsorlarımıza sadece maddi katkı sağlayan bir anlayışla bakmıyoruz. Aksine ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Haliyle bu aile ortamının içerisinde sizler de varsınız. Hep beraber Trabzonsporumuzu en iyi yerlere getirmek için çalışacağız” dedi. Şube Müdürü Can Korkmaz da, “Trabzonspor, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Bu büyük kulübe sponsor olmak bizim için de gurur verici. Bizler kulübümüze elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazırız. Çok başarılı işlerin altına imza atıyorsunuz. Yeni stadyumumuzda banka personelimizle birlikte tribündeki yerimizi alacağız ve takımımıza destek vereceğiz” diye konuştu. Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerimiz daha sonra banka personeliyle birlikte fotoğraf çektirdi.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 18:27.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Sponsorumuz Doğuş Otomotiv'den araçlarımız teslim alındı Doğuş Otomotiv, sponsorluk sözleşmesi kapsamında 12 adet Audi marka aracı bugün kulübümüze teslim etti. Bahadır Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kemerkaya tarafından Genel müdür Yardımcımız Osman Aydın’a teslim edilen 9 adet A3, 2 adet A4 ve 1 adet A7 modelindeki Audi marka araçlar teknik heyet ve futbolcularımızın kullanımına sunuldu.
Trabzonspor'a forma sponsoru
9 Kasım 2016 Çarşamba 13:10:23
Trabzonspor'un Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Bülbül, kulübün sponsorluk çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Kulüp adına çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Bülbül, yönetimde görev dağılımında herkesin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.
Bülbül, kendisinin de özellikle kulübe sponsorluk yoluyla ekonomik girdi sağlamak amacıyla çok önemli çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Bülbül, Trabzonspor'un forma sırt reklamları için önemli görüşmeler de sona yaklaştığını belirtti.
Bülbül, forma sırt reklamı için kulübe ekonomik anlamda önemli girdi sağlayacak görüşmeler yaptığını belirterek, ''İki firmayla görüşüyoruz. 5'er yılık anlaşma yapacağız. Yıllığı 1.5 milyon dolardan pazarlığımız sürüyor. Karşı taraf, 'ilk 5'e girerseniz tamam' diyor. Bu iki görüşmeden yaklaşık 15 milyon dolarlık bir imza atmayı planlıyoruz. Takımımıza da güveniyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle de hedefimize varacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Haber / Nurgül GÜNAYDIN
İlla forma sponsoru Nike,Adidas olacak diye bir şey yok.Dünyada birçok marka var.NB,Under Armour,Puma,Kappa,Umbro...Artık alışılmışın dışına çıkmalıyız.
9 Kasım 2016 Çarşamba 13:10:23
Trabzonspor'un Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Bülbül, kulübün sponsorluk çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Kulüp adına çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Bülbül, yönetimde görev dağılımında herkesin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.
Bülbül, kendisinin de özellikle kulübe sponsorluk yoluyla ekonomik girdi sağlamak amacıyla çok önemli çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Bülbül, Trabzonspor'un forma sırt reklamları için önemli görüşmeler de sona yaklaştığını belirtti.
Bülbül, forma sırt reklamı için kulübe ekonomik anlamda önemli girdi sağlayacak görüşmeler yaptığını belirterek, ''İki firmayla görüşüyoruz. 5'er yılık anlaşma yapacağız. Yıllığı 1.5 milyon dolardan pazarlığımız sürüyor. Karşı taraf, 'ilk 5'e girerseniz tamam' diyor. Bu iki görüşmeden yaklaşık 15 milyon dolarlık bir imza atmayı planlıyoruz. Takımımıza da güveniyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle de hedefimize varacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Yorum