Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Sponsorluk Anlaşmaları (Stat, Tribün, Forma vb.)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs yıllık 7.5 m euro aldığı yerde bizim bu iş doğru ise süper ötesi...

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerli şirketler arasında bu parayı verecek şirket hangisi acaba ?
      Kebir
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emirates iddiaları var sosyal medyada
        Bjk sayfalari diyor ozellikle, hiç sanmam ama.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İm-kan-sız o paraya değil 5 yılı komple Trabzonsporu alırsın

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İm-kan-sız o paraya değil 5 yılı komple Trabzonsporu alırsın
            O para 15.000 tane iphone alıyor ya o kadar abartmayalım
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hem stadyum sponsoru hem de Kartal Projesi için aynı gün içinde aynı senaryo ortaya atıldı:

* Bir iki bürokratik imza engeli
              * 1,5 Milyar TL getiri (Kartal'ın vadesine ilişkin bilgi yok)

Stadyum için yıllık 8 Milyon Euro'dan (+KDV) beş yıllık anlaşmadan bahsetti TRT. Galatasaray'ın Rams'la yaptığı son anlaşmaya yakın. Borç miktarları düşünülünce bizimki daha değerli duruyor. Eğer Kartal da kısa sürede, söylenen bedellere çözümlenirse iyi iş çıkarmış olurlar. Mevcut kadrodaki;
              * Yüksek kontratlıları,
              * Sözleşmesi bitecek olanları da fazla zarar etmeden satabilirlerse şu kötü süreci, ekonomil olarak bir nebze pozitife çevirmiş oluruz.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hem stadyum sponsoru hem de Kartal Projesi için aynı gün içinde aynı senaryo ortaya atıldı:

Stadyum için yıllık 8 Milyon Euro'dan (+KDV) beş yıllık anlaşmadan bahsetti TRT. Galatasaray'ın Rams'la yaptığı son anlaşmaya yakın. Borç miktarları düşünülünce bizimki daha değerli duruyor. Eğer Kartal da kısa sürede, söylenen bedellere çözümlenirse iyi iş çıkarmış olurlar. Mevcut kadrodaki;
                * Yüksek kontratlıları,
                * Sözleşmesi bitecek olanları da fazla zarar etmeden satabilirlerse şu kötü süreci, ekonomil olarak bir nebze pozitife çevirmiş oluruz.
                Bu yazilanlar ve iddialar dogruysa, "bir nebze" hafif kalir, bayagi pozitife çevrilmis olur durum... söylenenler olursa tabii
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hem stadyum sponsoru hem de Kartal Projesi için aynı gün içinde aynı senaryo ortaya atıldı:

* Yüksek kontratlıları,
                  KAP açıklamasında bunları görsem dahi inanmam. Tarafsız kurumlar tarafından borç kağıdı alıp bu rakamların ORADAN düştüğünü görmem lazım. Kap açıklamasında bir oyuncuya 1.5m veriyoruz gerçekte 4.5m alıyor. Bu paralar ile kendi verdiklerini fazladan fazladan geri almayacakları ne malum? 2023 yılında halen devam eden dernek ve aile tüzüğünde yazan maddeler böyle kötü şeylerin olmasını engeller bu doğru! Ah bunu nasıl düşünemedik!

Yorum

KAP açıklamasında bunları görsem dahi inanmam. Tarafsız kurumlar tarafından borç kağıdı alıp bu rakamların ORADAN düştüğünü görmem lazım. Kap açıklamasında bir oyuncuya 1.5m veriyoruz gerçekte 4.5m alıyor. Bu paralar ile kendi verdiklerini fazladan fazladan geri almayacakları ne malum? 2023 yılında halen devam eden dernek ve aile tüzüğünde yazan maddeler böyle kötü şeylerin olmasını engeller bu doğru! Ah bunu nasıl düşünemedik!
                    olayin bu tarafi da var maalesef, kuskulanmakta hakliyiz
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Gündeme ilişkin bir derleme bu. Benim senaryom değil. Sadece sonu temenni.

Bu paralar ile kendi verdiklerini fazladan fazladan geri almayacakları ne malum?

Kulüp satış dedikodusuna tepki gösterdiğim için sordunuz sanırım. Öncelikle o karşı duruş, olası yolsuzlukları görmezden gelmek anlamı taşımıyor.

Enron gibi meşhur bir skandalın yaşandığı dünyada, şahısların hırs ve art niyetleri törpülenmedikçe kusuru yine insan eliyle hazırlanmış sistemlerde aramak kolaycılık. Hadi günümüzden ve bizim topraklardan bir örnek vereyim, Thodex. Bütün ekonomi dergilerinde örnek unicorndu, değil mi? Şimdi herkes küfrediyor. Zarfa değil mazrufa bakmak lazım.

Konuya döneyim. Son seçimli kongre öncesinde Denetim Kurulu Başkanı Ören, kulübün borç durumuna dair açıklama yaptı, muhabirlere. Yani "Kimse aday olmasın, Doğan tek başına girip kazansın." demeye getirdi. Bir önceki başkanın davul zırnayla duyurduğu tüzük değişikliğini kimse konuşmadı. Neydi o?

Kabaca "Bütçenin % 10’u kadar aşma yetkisi olacak yönetimler, bunun üzerinde harcama için genel kuruldan onay almak zorunda. Eğer yönetimler onay almadan bütçeyi aşarsa, söz konusu borçlardan o yönetim sorumlu olacak."

Madde gayet "modern"di, herkes ayakta alkışlıyordu. Pwki işletildi mi? Bana bu lazım. Borçlanma yetkisi, sermaye arttırımı vb. hamleler, üyeler el kaldırdı diye fayda sağlayan kararlar demek değildir. Operasyonu tetkik etmek lazım.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Benim Bartra'ya açıklanandan çok daha fazla para verildiğini duyduğumdan beri kulüp tarafından yapılan hiç bir açıklamaya itimadım kalmadı. Bu sponsorluk işinden yüksek paralar geleceğine de inanmıyorum. Kumpasçı Erto koltuğun tehlikede olduğunu görünce taraftarın önüne bunu atmış olabilir. Bu Brütüs'ten her şey beklenir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN;[URL="tel:1921787967" tarafından gönderildi
                          1921787967[/URL]]Gündeme ilişkin bir derleme bu. Benim senaryom değil. Sadece sonu temenni.

Bu paralar ile kendi verdiklerini fazladan fazladan geri almayacakları ne malum?

Kulüp satış dedikodusuna tepki gösterdiğim için sordunuz sanırım. Öncelikle o karşı duruş, olası yolsuzlukları görmezden gelmek anlamı taşımıyor.

Enron gibi meşhur bir skandalın yaşandığı dünyada, şahısların hırs ve art niyetleri törpülenmedikçe kusuru yine insan eliyle hazırlanmış sistemlerde aramak kolaycılık. Hadi günümüzden ve bizim topraklardan bir örnek vereyim, Thodex. Bütün ekonomi dergilerinde örnek unicorndu, değil mi? Şimdi herkes küfrediyor. Zarfa değil mazrufa bakmak lazım.

Konuya döneyim. Son seçimli kongre öncesinde Denetim Kurulu Başkanı Ören, kulübün borç durumuna dair açıklama yaptı, muhabirlere. Yani "Kimse aday olmasın, Doğan tek başına girip kazansın." demeye getirdi. Bir önceki başkanın davul zırnayla duyurduğu tüzük değişikliğini kimse konuşmadı. Neydi o?

Kabaca "Bütçenin % 10’u kadar aşma yetkisi olacak yönetimler, bunun üzerinde harcama için genel kuruldan onay almak zorunda. Eğer yönetimler onay almadan bütçeyi aşarsa, söz konusu borçlardan o yönetim sorumlu olacak."

Madde gayet "modern"di, herkes ayakta alkışlıyordu. Pwki işletildi mi? Bana bu lazım. Borçlanma yetkisi, sermaye arttırımı vb. hamleler, üyeler el kaldırdı diye fayda sağlayan kararlar demek değildir. Operasyonu tetkik etmek lazım.
                          Bir soru cümlesi olarak yazmadım. İçeriğe tepkiydi. Sizinle aynı fikirdeyim. Çok fazla törpülendik ve sizinle tek farklı düşündüğüm nokta benim bu yönetime sabrım ve inancım yok. Ne olursa olsun sadece Bartra meselesi bile ne kadar yalancı ve şeffaf olmayan bir yönetim olduğunu gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim Bartra'ya açıklanandan çok daha fazla para verildiğini duyduğumdan beri kulüp tarafından yapılan hiç bir açıklamaya itimadım kalmadı.
                            Bu olay Bartra ile başlamadı ki. Hatırlayın Ağaoğlu ilk göreve geldiğinde Kucka, Sosa ve Burak'ın sözleşmeleri KAP'a bildirilenlerden çok daha fazla demişti...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu anlaşma bu kadar net ise bu sponsor ismi neden halen sır gibi saklanıyor? 10 yıldır sponsor için bekliyoruz 3 gün daha beklerdik neden kap açıklaması olmadan servis yapılıyor. Haftaya bu iş olmazsa pürüz çıkarsa istifa edecekler mi? Bu nasıl bir yönetim anlayışı?
                              Dün başkanımsı çıkıyor tochi için whatsaptan imza bekliyorum diyor trtsporda. Peki ne oluyor? Trtsporda bunu bir gazeteci veya yorumcu söylemiyor arkadaşlar kim söylüyor ve sonuç nedir? Taş.k mı geçiyorsun? Yeter be alın vasıfsız transferlerinizi gidin buradan!

Yorum

Bir soru cümlesi olarak yazmadım. İçeriğe tepkiydi. Sizinle aynı fikirdeyim. Çok fazla törpülendik ve sizinle tek farklı düşündüğüm nokta benim bu yönetime sabrım ve inancım yok. Ne olursa olsun sadece Bartra meselesi bile ne kadar yalancı ve şeffaf olmayan bir yönetim olduğunu gösteriyor.

"...sizinle tek farklı düşündüğüm nokta benim bu yönetime sabrım ve inancım yok."

O da farklı değil. (:

Açıkçası geliş şekli ve devamında aldıkları kararlar bakımından kendilerine olan mesafem, bakış açım pek pozitif sayılmaz.

Yeter ki doğruları yapsınlar. Beni durduğum yer, "Önce Trabzonspor" noktası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim