Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Sponsorluk Anlaşmaları (Stat, Tribün, Forma vb.)
Daraltma
X
-
Otobüsü tahsis etmiş oluyorlar yakıtı da koyuyorlardır umarımİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtobüs teslimi bile olay oluyor kulüpte,kaç para veriyorlar acaba,tüm ulaşım giderlerini karşılıyorlar mı uçak,otel vs?
Yoksa bu goygoyun sebebi ne?
Papara olayında olduğu gibi onlar kazanıyor ama biz ne kazanıyoruz?
Yorum
-
İyi bari en azından mazot parasından yırttık deriz de bu açların öyle bir şey yapacağını sanmam.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtobüsü tahsis etmiş oluyorlar yakıtı da koyuyorlardır umarım
Ahmet Ağaoğlu'nun çok özel projeleri varmış,senelik 100-150 milyon TL getirecekmiş ama şimdi kimseye söylemezmiş,başkaları kapmasın bu projeleri diye her halde,adam açık açık bizle dalga geçiyor kimse de çıkıp şu sponsorlardan kaç para alıyoruz diye soramıyor.- Memento mori
Yorum
-
Şöyle bir sponsorluk çalışması yapılmış. Medical Park yok listede, onu anlayamadım pek.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bayağı iyi çalışmışlar forma sponsoru bile Nike gözüküyorİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir sponsorluk çalışması yapılmış. Medical Park yok listede, onu anlayamadım pek.
https://blog.anasponsor.com/2018-201...k-infografigi/
Yorum
-
kardeşim ben qnb nin uzatacağını düşünmüyorumİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir talipli çıkmazsa göğüse damat torpilinden uzatır QNB..
Yalnız aynı fiyat yahut 3 Milyon Dolara mesela uzatabilir şu an QNB çok olası gözükmese de Şampiyon olduğumuz vakit bu fiyatlara asla uzatamaz bunu öngörmüyorlar mı acaba..
Yorum
-
Kulübümüz ile Formül Plastik ve Metal Sanayii A.Ş arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Lokman Sadıklar ve Genel Müdürümüz Sinan Zengin’in yanı sıra Formül Plastik A.Ş Sahibi Haydar Şahin ile Satış Müdürü Fahri İnat katıldı.
Sponsorluk anlaşmasının herkes için hayırlı olmasını dileyen Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, imza töreninin ardından Formül Plastik A.Ş Sahibi Haydar Şahin’e formamızdan hediye etti.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü ile TAB Gıda arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
https://www.aa.com.tr/tr/futbol/trab...zaladi/1709340
Yorum
-
Hau börgır mörgır işini bırakmıştık yine başlayacaz mecbur.
Ts menü, aşırı Ts menü...
Hayırlı olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum