Trabzonspor Kulübü'nün taraftarları için çıkardığı mobil uygulamada, basketbol takımı hakkındaki bir soruda skandala imza atıldı.
Trabzonspor Kulübü’nün resmi taraftar mobil uygulamasında skandala imza atıldı. Bordo-Mavililerin uygulamasında yer alan “Soru-Cevap” oyununda coach Sergei Bazarevich unutuldu.
Bir soruda, “Trabzonspor Medical Park’ın coach’u kimdir” sorusunun şıkları arasında Sergei Bazarevich’in yer almadı. Şıklar arasında Galatasaray Odeabank Coach’u Ergin Ataman, Beşiktaş Sompo Japan Coach’u Ufuk Sarıca, Anadolu Efes eski Coach’u Dusan Ivkovic ve Trabzonspor Medical Park Genel Menajeri Nihat Mala yer aldı.
REKLAMLARDAN KULLANAMIYORUM BU MU BÜYÜK TRABZONSPOR?
BU GELİR NEREYE KİME GİDİYOR?
Biz Trabzonspor'uz artık işin kalitesini uygulama buglarını geçtim. Bu uygulamayı kime yaptırdılarsa ve yönetimini kime devrettilerse arsız açın önde gidenidir.
4 saniyede bir reklam kapatıyorum böyle bir şey yok. Trabzonspor'un buradan gelecek üç beş kuruşa ihtiyacı yok belliki birine devretmişler o kişide kendisi kazanmak için kim bilir gizlice/izinsiz kendi reklamlarını koymuş. Bıktım artık iki sayfa gezemiyorum ya reklam kapatmaktan.
Uygulamada iki çeşit reklam var.
1- Altta banner olarak var. Lan zaten sayfalar aşağı yukarı kaydırılamıyor kısıtlı bir görüntü alanı var ama bir de bu reklam giriyor daha da küçülüyor.
2- Tam ekran reklam. Başka bir sayfaya çıktığında 1.5 saniye içinde tüm sayfayı kaplıyor ve kapatman için bir süre bekletiyor 2-3 saniye gibi.
Yorum