futbola yapılan yatırımlar yanında diğer branşlar taiki sönük kalır ama basketbol da 1. ligde olmamız bence imaj açısından önemli 4 büyükten biri olan takımımız ezikler le beraber 1.. ligde herzaman boy göstermeli ama altyapıdan çıkardığı basketbolcularla dönmeli basket takımımız
yüzme zaten okadar para istemiyor çocukları ii yetiştirip kazanarak ilerleme sağlanabilir ama basket dediğim gibi önemli
eskrim olabilir mesela yıllardır beklenen şampiyonluğa da ulaşabiliriz böylelikle!saçmasapan bi konu neye yatırım yapıyoruz ki daha fazlasına karar verelim futbol takımın şu durumda olduğu bi ortamda bu başlık çok komik geliyor bana...
eskrim olabilir mesela yıllardır beklenen şampiyonluğa da ulaşabiliriz böylelikle!saçmasapan bi konu neye yatırım yapıyoruz ki daha fazlasına karar verelim futbol takımın şu durumda olduğu bi ortamda bu başlık çok komik geliyor bana...
Tamamen katılıyorum ama belki gelecek için konuşuluyordur diyede düşünüyorum...
eğer futbola yatırımdan kasıt oyuncu almak için milyonlarda dolar vermekse futbola yatırım falan olmasın, ama eğer tesisler, alt yapı için harcanacaksa yatırım olsun.
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum