Dizaynını geçtim sitede ürün yok,3-4 tane ürünle geçiştirmişler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TsClub Sitesinin Yeni Hali
Daraltma
X
-
Sitenin tasarımı çok kötü. Yani bir albenisi yok. Bu işi bana devretselerdi çok cüzi bir ücrete bu işi yaptırırdım. Yani piyasada bu işi yapan o kadar çok iyi kişiler varki. tasarımı yapan kişi hiç templatemoonstar.com a bakmadımı binlerce tema içinden birini bizim siteye uygulardı. Bu gerçekten çok kötü olmuş.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitenin tasarımı çok kötü. Yani bir albenisi yok. Bu işi bana devretselerdi çok cüzi bir ücrete bu işi yaptırırdım. Yani piyasada bu işi yapan o kadar çok iyi kişiler varki. tasarımı yapan kişi hiç templatemoonstar.com a bakmadımı binlerce tema içinden birini bizim siteye uygulardı. Bu gerçekten çok kötü olmuş.
Merhabalar,
Önemli olan kulübün kasasından para çıkmadan, başkalarını taklit etmeden bir şeyler yapabilmektir. Template'lere bakarak hiç bir yere varılamaz önemli olan bir şeyler üretebilmektir. Tabi burada emeğe saygıyı da düşünmek gerekiyor...
Ümit EĞRİOĞLU
Trabzonspor Kulübü
Bilgi İşlem
Yorum
-
Naim
Maaş Olarak Deniz suyu ve Karadeniz havası mı alınıyor merak ettim?İlk olarak Trabzonspor_Web tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar,
Önemli olan kulübün kasasından para çıkmadan, başkalarını taklit etmeden bir şeyler yapabilmektir. Template'lere bakarak hiç bir yere varılamaz önemli olan bir şeyler üretebilmektir. Tabi burada emeğe saygıyı da düşünmek gerekiyor...
Ümit EĞRİOĞLU
Trabzonspor Kulübü
Bilgi İşlem
Ümit Bey/Kardeş
Trabzonsporun her hangibir çalışanın asli görevi işini doğru düzgün ve Dünya ölçeğinde Trabzonspora yakışır bir biçimde Trabzonspor Markasını koruyorak ve geliştirerek yapmaktır.
Trabzonspor kulubunun her hangi bir profesyonel çalışanı Kulubun en temel unsuru olan Kulub üyeleri ve Taraftarlarına laf yetiştirmeye çalışmamalıdr.
Ortaya iyi niyetle fakat yetersiz bilgi birikim ve teknik yapıyla konulan bir iş vardır
Kulubun taraftarı ve üyeleride bunu en doğal hakları olarak eleştirmek daha iyisini istemek haklarına sahipdirler
Siz bir Webmaster/ yada Tasarımcısı olarak taraftara emeğimizin karşılığı olarak teşekkür edin ama eleştirmeyin deme hakkına haiz değilsiniz
En azından Maaş çeklerinizi hesap numaralarına yatırıldığı sürece bu konuda eleştrileri dinleyip yol gösterici eleştirilerden nasiplenip daha iyisine çaba göstermek Yanlış eleştiriler içinde en fazla bilgi vermek olabilir.
Bordomavi.net sitesinin bir tasarımcısı veya yöneticisi BMN siteleri için (demiyor ya) dese ki beğenmeyebilirsiniz ama ortada ki emeğe saygı göstermelisiniz bu konuda sonuna kadar haklıdır çünki ortada para karşılığı yapılan bir iş yoktur
Fakat sizin gibi maaş alan çalışanlar müşterilene bu şekilde konuşmamalıdır.
Bir IT sorumlusu, bir Dizayn ve yönetim firması büyük müşterisi olarak sizin biçiminizde davranan bir kişi çalıştığım firmada bana karşı davransa idi ya çalışanın firmasıyla ilişkisi kesilir yada firmanın bizimle yaptığı işlere anında son verilir di.
Trabzonspor da Profesyonel bir yöneticilik zihniyeti olmadığı için siz "cebimizden Para çıkmadan bu işi yaptık" deme hakkını kendinizde görmüş olabilirsiniz
Evet Trabzonsporun Size verdiği maaşlar dışında cebinizden para çıkmamış olabilir ama marka değeri olarak kaybettirdiklerinizi nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz?
Ortaya bir iş konulmuş size verilen paranın karşılığının bu iş olduğunu düşünebilirsiniz saygı duyarım
O zaman ya size bu işi yapabiliyorsanız hakkıyla yapmanız karşılığında hak ettiğiniz ücret verilmeli
Yada emeğinize saygı göstericek başka bir kurum firma bulmanız için size teşekkür edilmeli.
Ama Derseniz ki Trabzonspor bu iş için bir bütce ayırmamıştır bizimde teknik ve idari bilgimiz ancak bununla sınırlıdır
Gelin biz size Trabzonsporun hak ettiği en güzel tasarımları ortaya koyalım.En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 15:07.
Yorum
-
Trabzonsporun büyüklüğüne yakışmayan dandik bi site!!! Hazırlayanların özen göstermediği çok belli oluyor. Sadece alelade bi site hazırlayalım olsun bitsin düşüncesi ile hazırlandığı çok açık.
Bu gibi amatör hareketler Trabzonspor kulübünü küçük düşürmekten başka bişeye yaramıyor. Ayrıca taraftara yönelik bir site olması kulüp yöneticilerinin taraftara ne gözle baktığini,neyi layık gördüğünü ortaya koyuyor.
Kısacası:::BERBAT!!!
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor_Web tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar,
Ümit EĞRİOĞLU
Trabzonspor Kulübü
Bilgi İşlem
Sayın Ümit EĞRİOĞLU.
Buraya yazmanız iyi oldu. Bende kendi kendime diyordum biz buraya yazıyoruz ama kim takıyor bizi diye. Anlaşılan takan biri var. Şimdi bu işin parasız yapılması bir cevap olamaz kusura bakmayın. Trabzonspor gibi bir klubün bu işi için iyi bir tasarımcı ile anlaşması gerekirdi. Futbolculara milyon dolarlar veriliyor iyi güzel. Ama birde klubün taraftarlar gözünde bir prestiji var. Yani biz diğer takımlar la. Her alanda yarışıyoruz. Buna takımımızın alışveriş sitesi de dail. Burda kaliteli bir iş çıksaydı. İnanın herkez tebrik ederdi. Ama çıkan işi gerçekten çok kötü. Büyük bir klube yakışmamış. Benim tavsiyem yeniden bir tasarım yapmanız. Bizler burada yıkıcı eleştiri yapmıyoruz. Yapıcı eleştiri yapıyoruz. Bizler trabzonsporumuzu kendimizin bir parçası olarak görüyoruz. Her şeyinin en iyisi olmasını isteriz. Hatta burada forumda bir tasarım yarışması yapılsa. İnanın bu forumda çok iyi grafikerler var. Bir şablon oluşturulabilirdi. Bir fikir oluşurdu sizler için. Yada bir kaçtane şablon oluşturun BMN sayesinde bunu oylamaya sunabiliriz. Böylece daha iyi sonuç elde etmiş oluruz. Bu benim düşüncem. İster katılırsınız ister katılmazsınız. Saygılarımla. Çalışmalırınızda Başarılar(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Kasadan para çıkmadan denildi mi her nedense tüylerim diken diken oluyor. İlk sebebi Trabzonspor gibi bir kurumun ne kadar profesyonelce yönetildiğinin, zihniyetin göstergesi olması. İkincisi ise çalıştığım iş yerimde sırf yukarıya masraflı gözükmemek için yöneticilerin sergiledikleri gerçeklerden kopuk tutum."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ne demek önemli olan kulübün kasasından para çıkmadan yapmak medine dilencisimiyiz biz,Trabzonspor bir websitesi yaptıramacak kadar aciz mi ? bu nasıl zihniyet !İlk olarak Trabzonspor_Web tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar,
Ümit EĞRİOĞLU
Trabzonspor Kulübü
Bilgi İşlem
taklit etmeden bişeyler yapmak, bu mu yaptığınız, bırakın yapmayın kalsın.Hiç olmaması rezil olmasından daha iyidir.
Ey gidi Trabzonspor kimlerin, hangi zihniyetlerin eline düşmüşsün
Ölmüşüzde ağlayanımız yok
Yorum
-
profesyonellerle çalışılmıyor.. eğer bir avrupa kulübüyseniz, maliyetine bakılmadan, referansları iyi sadece tasarım şirketi ile anlaşılıp, çok güzel işlere imza atılabilir..
bence daha iyisi olabilir..
Yorum
-
kulübün kasasından para çıkmaması da ne demek? o zaman transfer de yapmayalım altyapıyla idare edelim... ayrıca kulüp kendi bir web sitesi yapamıyorsa (ki bu aşikar) bu işi yapanlara belli bir ücret karşılığı yaptırır. Tasarımı geçtim, yazılımı da yapamamışsınız, zira üye olmak istediğimde bana persist mail uyarısı geliyor. yani üye olamıyorum, TSClub' a hiçbir şekilde ulaşamıyorum. web yazılım işinden ben de anlarım, yapacağınız şey o kadar da zor değil. isteseniz bir şekilde ziyaretçinin mal almasını sağlayabilirsiniz.İlk olarak Trabzonspor_Web tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar,
Ümit EĞRİOĞLU
Trabzonspor Kulübü
Bilgi İşlem
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum