Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler cevaplarınıza. Bugün görüştüm Kargo şirketi her gün geldiği işyerini bulamadığını söyleyip geri iade etmiş tekrar gönderecekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    .

Yorum

• Şu an kongrede üyelik giriş ücretinin 1200 TL, yıllık aidatın 150 TL olması kabul edildi.

Yorum

• Giriş ücreti ve aidatın artırılmasına ses çıkaranları gerçekten anlamıyorum.
        Trabzonspor için cebinden üç kuruş daha fazla çıkacak diye feryat edenler adına utanıyorum.
        Bu kadar cebini düşünen, takıma para vermeye yanaşmayan üyeleri anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Giriş ücreti ve aidatın artırılmasına ses çıkaranları gerçekten anlamıyorum.
          Trabzonspor için cebinden üç kuruş daha fazla çıkacak diye feryat edenler adına utanıyorum.
          öylede görülebilinir

yada pahalilastiralim, az üye olsun, blok üyeler satin alabilelim...

avrupanin büyük kulüplerinin fiyatlari sudan ucuz, barcada nerdeyse hic bir sinirlama yok
          karsiliginda bütün dünyada 500bin üyesi var

halkin takimiyim diyorsan fiyatlarinda halka uygun olmali

ben olsan giris ücretini 61tl yaparim

vatandaslik dahil bütün kisilamalari kaldirip tek kisitlama ya 5 öneri, ya da 5 yildir aktif olan ve kulüp kimligigini ispatlayan sosyal medya hesabi...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Foruma üye olur gibi kongre üyesi olunabilen bir kulübün genel kurulundan sağlıklı bir başkan adayı çıkarılabilir mi ya da sağlıklı seçim yapılabilir mi mümkün değil...Herkesi kongre üyesi yapan bir zihniyet şimdi değil ama gelecekte büyük sıkıntılar çıkaracak ortaya...

Kongre üyesi dediğimiz kişi yani kulübün geleceğini belirleyecek asıl kişide seviyeyi düşürürsen o kongre üyeleri arasından sağlıklı bir başkan adayı da çıkaramazsın sağlıklı oy veren kongre üyesi de bulamazsın...

Kongre üyeliği dışında normal üye sistemi kurarsın herkesi kulüple bağdaştırırsın kongre üyeliğini ayrı tutarsın...

Komik rakamlarla kongre üyeliğine hak kazanmak bu kulubün geleceğini dinamitlemektir...

Kongre üyesi olabilmenin şartları ağırlaştırılmalı aidatlar giriş ücretleri çok yüksek olmalı başvuranın mesleği vasfı olup olmadığı araştırılmalı...İnsan kalitenin yüksek olması için şartlar ortaya koyacaksın...Kongre üyelerin seçkin olacak...Sayısı derhal azaltılmalı bu değişimler yapılmalıdır kulübün geleceği için...Yoksa bu kulüp gelecekte küçülme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak...
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Giriş ücreti ve aidatın artırılmasına ses çıkaranları gerçekten anlamıyorum.
              fb üyelik ücreti 10.000 gayme
              bjk üyelik ücreti 5.000 papel
              gs üyeliği için gs lisesinde okumak lazım yani paradan ağır şartlar var

Trabzonspor üyelik ücretide 500 TL başkada bi şartı yok.

Yorum

• Senelik ücreti 150 lira yaptılar. Güzel oldu.

Artsın mı artmasın mı tartışmaları yapılırken adamın birisi çıkmış diyor ki “Bunu 120 yapsanız, iki çocuğunu üye yapmış olan memurun 360 lira ödemesi lazım. Nasıl ödeyecek?”

Şimdi bu adam çıkmış otorite gibi konuşuyor ama daha 360 liranın aylık değil, yıllık ödeme olduğunu bilmiyor. Ya da biliyor da ajitasyon yapıyor.

Bu zamana kadar tüm kongrelerde adayların en azından bazıları oy satın aldılar. Madem öyle, biraz maliyeti olsun bari.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öylede görülebilinir

yada pahalilastiralim, az üye olsun, blok üyeler satin alabilelim...

avrupanin büyük kulüplerinin fiyatlari sudan ucuz, barcada nerdeyse hic bir sinirlama yok
                  karsiliginda bütün dünyada 500bin üyesi var

halkin takimiyim diyorsan fiyatlarinda halka uygun olmali

ben olsan giris ücretini 61tl yaparim

vatandaslik dahil bütün kisilamalari kaldirip tek kisitlama ya 5 öneri, ya da 5 yildir aktif olan ve kulüp kimligigini ispatlayan sosyal medya hesabi...

Selçuk kardeşim ben ücretin ne kadar olduğu ile ilgilenmiyorum.
                  Trabzonspor için cebinden para çıkmaktan korkan üyeleri anlamıyorum.
                  Forma yok, maça gitmek yok, kombine yok, hiç bir şey yok! Sonra kongreye gelip feryat figan edeceksin.
                  Derdi Trabzonspor olanı anlıyorum. Fakat yukarıda saydığım şeyleri yapmadan oturduğu yerden konuşanları anlamıyorum.

Yorum

• Fiyatın artılrılmasını son derece yerinde buluyorum.
                    Senelik aidatı ben olsam 240 TL yapardım.
                    Ayda 20 TL'nin Trabzonspor için lafını bile yapmam.
                    Hamiş

Yorum

• bende son alınan bu iki kararı olumlu buluyorum
                      yalnız aidatın taksitlendirilmesi için banka çeşitliliği yapılabilir.

aylı aidatın 20 tl hatta 30 tl olması gerekir
                      nedenmi
                      o üye yapılıp aidat önenen grup için adam madem birilerinin aidatını ödüyor şimdi ödesin de göreyim mantığı ile
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• BMN çatısı altında gruplar kurulup
                        örneğin 12 kişilik imece grubu
                        kura ile her ay biri için paralar toplanabilir
                        bir yıl sonunda ise herkes üye olabilir.

biz bunu Hakan Kurt kardeşimizin önerisi ile Kocaeli de yaptık

burada da yapılabilir.

alın size fırsat alın size proje
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BMN çatısı altında gruplar kurulup
                          örneğin 12 kişilik imece grubu
                          kura ile her ay biri için paralar toplanabilir
                          bir yıl sonunda ise herkes üye olabilir.

biz bunu Hakan Kurt kardeşimizin önerisi ile Kocaeli de yaptık

burada da yapılabilir.

alın size fırsat alın size proje

çok güzel bir proje

yeni grup oluşursa katılmak isterim
                          isa gündoğdu
                          HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• üyelik sisteminin değişmesi gerekiyor.benim önerim ise şu:

5 sezon kombine alan taraftar otomatik olarak üye olmalı.bu durumda kulübe maddi manevi destek veren taraftardan ayrıca yıllık üyelik aidatı istemek yanlış.

para ile üyelik seçimlerde 13. sandık sonuçlarını doğurur.
                            TEKKEBALL

Yorum

• bugün en düşük kombine fiyatı 400 lira. bunu 5 ile çarp (5 sezon) 2000 lira yapar.manevi desteği ekle.daha ne olsun.

taraftar kulüp birlikteliği ancak bu şekilde olabilir.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Yeryüzünde ne kadar Trabzonsporlu varsa ulaşıp kayıt altına alacaksın...Sms mail yoluyla en ücra köşedeki Trabzonsporluya ulaşmak için sistemi kuracaksın...Üyeliği ikiye ayıracaksın 1-Normal üye (ulaşılacak olanlar) 2-Kongre üyeleri...

Kongre üye sayısı mutlaka azaltılacak hepsi mesleği seçkinliği olan donanımlı üyelerden oluşacak...Önüne geleni kongre üyesi yaparsan itibarın düşer basitleşirsin...

Kulüpte 270 kişi varmış personel...Ne iş yaptıkları belli değil hepsini bu iş için görevlendireceksin üye kazandırsınlar dolaşsınlar...Biraz yukarıda yazdığım diğer mesajda bu yazdıklarımla bağlantılı...Yönetime duyurulur...
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim