Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlık sürekli canlı ve güncel kalmalı.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• formu doldurdum.560 tl yi önceden yatirip belgesini de eklemiliyim mi?
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formu doldurdum.560 tl yi önceden yatirip belgesini de eklemiliyim mi?
        Evet.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          formu doldurdum.560 tl yi önceden yatirip belgesini de eklemiliyim mi?
          Hayır.
          Önce üyeliğiniz onaylanacak. Ardından parayı yatıracaksınız.
          Formu gönderdikten sonra ödemeyi almak için sizi arayacaklar.
          Hamiş

Yorum

• Hedef 61.000 Üye | BordoMavi.Net Göreve!

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır.
            Önce üyeliğiniz onaylanacak. Ardından parayı yatıracaksınız.
            Formu gönderdikten sonra ödemeyi almak için sizi arayacaklar.
            Valla ben önce yatırdım, bana öyle denmişti diye hatırlıyorum.

Yorum

• Öğrenci indirimi kalktı mı? Resmi sitede yazmıyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öğrenci indirimi kalktı mı? Resmi sitede yazmıyor.
                Kulüp tüzüğü 10. Madde e bendine göre:

Yirmi beş yaşından gün almamış lise veya üniversite öğrencileri, giriş aidatını yarı orandaindirimli ödeyerek üyelik başvurusu yapabilirler.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 2016 şubatta başvuru yapmıştım bugün nihayet kulüpten arandım üyelik için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  .

Yorum

• beni de bugün aradılar 2016 nisan da başvurmuştum bende.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Çağrı Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2016 şubatta başvuru yapmıştım bugün nihayet kulüpten arandım üyelik için

İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beni de bugün aradılar 2016 nisan da başvurmuştum bende.
                      hayırlı , uğurlu olsun . sonuçlandığında kurdela isteme başlığına yazrsınız.
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• Bugün itibariyle üyelik kartım geldi hediye rozetle birlikte

Yorum

• Sanırım üyelikleri açtılar tekrar.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sanırım üyelikleri açtılar tekrar.
                            tam sayılmaz ama uzun süredir bekleyen arkadaşların bir kısımına geri dönüş olmuş
                            ilk seçimde oy kullanamayacaklar lakin olsun bir yerden başlamak gerek
                            BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tam sayılmaz ama uzun süredir bekleyen arkadaşların bir kısımına geri dönüş olmuş
                              ilk seçimde oy kullanamayacaklar lakin olsun bir yerden başlamak gerek
                              15 mayıs 2017 üyelik tarihim, kullanamıyor muyum ?

Yorum

• İlk olarak Selim MACİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                15 mayıs 2017 üyelik tarihim, kullanamıyor muyum ?

En erken 15 mayıs 2019'dan sonra olacak secimlerde oy kullanabilirsin. 2 yil sonra secme hakkina kavusuyorsun.
                                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 12:21.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim