Bu başlık sürekli canlı ve güncel kalmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
formu doldurdum.560 tl yi önceden yatirip belgesini de eklemiliyim mi?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Evet.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformu doldurdum.560 tl yi önceden yatirip belgesini de eklemiliyim mi?
Yorum
-
Hayır.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformu doldurdum.560 tl yi önceden yatirip belgesini de eklemiliyim mi?
Önce üyeliğiniz onaylanacak. Ardından parayı yatıracaksınız.
Formu gönderdikten sonra ödemeyi almak için sizi arayacaklar.Hamiş
Yorum
-
Hedef 61.000 Üye | BordoMavi.Net Göreve!
Valla ben önce yatırdım, bana öyle denmişti diye hatırlıyorum.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır.
Önce üyeliğiniz onaylanacak. Ardından parayı yatıracaksınız.
Formu gönderdikten sonra ödemeyi almak için sizi arayacaklar.
Yorum
-
Kulüp tüzüğü 10. Madde e bendine göre:İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrenci indirimi kalktı mı? Resmi sitede yazmıyor.
Yirmi beş yaşından gün almamış lise veya üniversite öğrencileri, giriş aidatını yarı orandaindirimli ödeyerek üyelik başvurusu yapabilirler."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Çağrı Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2016 şubatta başvuru yapmıştım bugün nihayet kulüpten arandım üyelik için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihayırlı , uğurlu olsun . sonuçlandığında kurdela isteme başlığına yazrsınız.İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni de bugün aradılar 2016 nisan da başvurmuştum bende.BMN KOCAELİ
Yorum
-
Sanırım üyelikleri açtılar tekrar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
tam sayılmaz ama uzun süredir bekleyen arkadaşların bir kısımına geri dönüş olmuşİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım üyelikleri açtılar tekrar.
ilk seçimde oy kullanamayacaklar lakin olsun bir yerden başlamak gerekBMN KOCAELİ
Yorum
-
15 mayıs 2017 üyelik tarihim, kullanamıyor muyum ?İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam sayılmaz ama uzun süredir bekleyen arkadaşların bir kısımına geri dönüş olmuş
ilk seçimde oy kullanamayacaklar lakin olsun bir yerden başlamak gerek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
En erken 15 mayıs 2019'dan sonra olacak secimlerde oy kullanabilirsin. 2 yil sonra secme hakkina kavusuyorsun.İlk olarak Selim MACİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 mayıs 2017 üyelik tarihim, kullanamıyor muyum ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 12:21.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum