Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeterince kişi ulaşmadı... Gündem içerisinde kaynıyor ne yazık ki...
    Peki verildi mi isimler veya verilecek mi?
    Haber bekleyelim mi yakın zamanda yoksa gidişatına mı bırakalım?

Eylül ayı içinde tamamlanması kongrelerde oy kullanmak için önemli biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki verildi mi isimler veya verilecek mi?
      Haber bekleyelim mi yakın zamanda yoksa gidişatına mı bırakalım?

Eylül ayı içinde tamamlanması kongrelerde oy kullanmak için önemli biliyorsun.
      İsim isim verilmez bu şekilde ama bekleyenler olduğunu iletiriz...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• imkanı olanlar üye olmalı kulübe.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          imkanı olanlar üye olmalı kulübe.
          Bu başlıkta, üye olmaya çalışanların yaşadığı eziyeti görünce, isteği olanlar da vazgeçiyor. Bu işin acilen düzeltilmesi gerekli.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Arkadaşlar. Yurtdışından aydatını ödeyen varmı?
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hedef 61.000 Üye | BordoMavi.Net Göreve!

İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana söylenen Eylül ayı içinde başvurular sonuca bağlanacak.

Eylül ayını bekliyorum.

Bu arada evraklaarımın 4 Ocakta ellerine ulaştığını şuraya not edeyim
              Ben de şubat ayında formu gönderdim. Buraya da daha önceden belirttiğim üzere referans konusunda klüp yönetiminden yardımcı olmasını rica eden E-postalar gönderim. Farklı zamanlarda da hatırlatma amaçlı E-postalar gönderdim.

Netice yok, ben referans üye arayamam, bulamam. Bu tarz işleri de maalesef gündemimin en üstüne taşıyamam.

Netice olarak evraklar klüpte ve ben başvurudan vazgeçtim. Hiçbir beklenti olmaksızın klube üye olmak bu kadar imkansız olmamalı.
              "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
              Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak SenolDurgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de şubat ayında formu gönderdim. Buraya da daha önceden belirttiğim üzere referans konusunda klüp yönetiminden yardımcı olmasını rica eden E-postalar gönderim. Farklı zamanlarda da hatırlatma amaçlı E-postalar gönderdim.

Netice yok, ben referans üye arayamam, bulamam. Bu tarz işleri de maalesef gündemimin en üstüne taşıyamam.

Netice olarak evraklar klüpte ve ben başvurudan vazgeçtim. Hiçbir beklenti olmaksızın klube üye olmak bu kadar imkansız olmamalı.
                açıkçası ben artık bu üyelik işinin peşini bıraktım.

Ne zaman ararsalar ödememi yaparım.

Bu işte kendilerince korumacı takınarak en basit tabir ile üye olma kurumunun içine ettiler.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Merhaba arkadaşlar.

Bugün kulübü aradım. Üyelikler açık mı dedim, evet olabilirsiniz dedi, yani resmi bir engel yok.

Burada konuşulanlara bakılacak olursa kasıtlı bir yavaşlatma ve titiz bir kontrol olduğunu düşünüyorum.

30'una kadar üyelik başvurusu alındığı için 30 Eylül'e kadar belgelerin oraya ulaşması gerekiyor. Tahminimce Eylül ayı sonrasında başvurular toplu olarak işleme koyulacak. O yüzden bu sıralar bu işi takip etmek lazım.

Ben de büyük ihtimalle başvurumu yapacağım.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Etrafınızda bildiğiniz, duyduğunuz birileri varsa yönlendirin arkadaşlar. Bu işin takibini yapmadığımız sanılmasın...

Listeyi tutalım:

-Ahmet Faruk Aktaş
                    -Reha Asan
                    -Şenol Durgun
                    -Hüseyin Bağdat
                    -Tayyip Bosnalı
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 16:43.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Eylül sonu diyorlar ama benim bildiğim bu işler 2017'ye kaldı... niye bilmem...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Etrafınızda bildiğiniz, duyduğunuz birileri varsa yönlendirin arkadaşlar. Bu işin takibini yapmadığımız sanılmasın...

Listeyi tutalım:

-Ahmet Faruk Aktaş
                        -Reha Asan
                        -Şenol Durgun
                        -Hüseyin Bağdat
                        -Tayyip Bosnalı

Arkadaşlar önemli! Üyelik başvurusu yapıp, hala bekleyenler ulaşabilirler...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor'a üye olmamak Trabzonsporluluğa ihanettir.
                          Açık ve net söylüyorum.
                          Cevat Kol gibi düşman isimler bile üyeyken sende olacaksın.
                          Hiç bir yaşın bahanesi yok.
                          Paran mı yok. Git garsonluk yap 2 hafta, git inşaatta çalış 2 hafta o 560 lirayı biriktir.
                          Hele ki burada 30-35 yaşın üstündeki koca koca adamlar hala üye değil ya aklım almıyo.
                          Ama hesap sormaya gelince sorsan her biri en büyük Trabzonspor'lu.

Yorum

• Bu arada üye olanların yıllık aidat son ödeme tarihi 30 Eylül.
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Vay Arkadaş, adam bir günde üye oldu biz 10 aydır bekliyoruz.

SM-P600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arkadaşlar merhaba;

Üyelik formu burada var. Ödeme kulüpten gelecek talimat üzerine yapılıyor.

O halde burada 2. sayfayı dolduracak mıyız?
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim