Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim 8-9 yıl önceden kalma genç üyeliğim var.Asıl üyelik için giris parasının yarısını ödemem yeterliymiş.Yani oy kullanabilir miyim?
    2 yıl beklemem gerekmez heralde

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim 8-9 yıl önceden kalma genç üyeliğim var.Asıl üyelik için giris parasının yarısını ödemem yeterliymiş.Yani oy kullanabilir miyim?
      2 yıl beklemem gerekmez heralde
      Bekletiyorlar maalesef ben kulübün ilk genç üyelerindendim tam 25 sene evvel genç üye oldum yine de 2 sene bekledim oy kullanabilmek için.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Aylar önce aidatımı yatırdım İhoyu def edeceğimiz günü iple çekiyorum.

İyi bir aday çıksa da ilk oyumuzu kullansak
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• haklı

bencede arkadaşım doğru söylüyor asgari ücret kaç para ki üyelik 500 tl çok para bana sorarsanız ben şahsen veremem evliyim kazancım belli gelirim belli 500 tl verirsem 1 ay kapıları kemiririm sonra trabzonspor yöneticileri keyif sürsün az adaletli olun

Yorum

• paran varsa ol hayırlı olsun şahsen benimde param olsa bende üye olurum çevremdekiler üye ben değilim olamam maddi durumum yok 560 tl tek seferde çok para 60 tl yıllık iyi ideal boyle kalsın

Yorum

• evet sadece onlar geçerli diğer banka kartları olanlar üye olamaz saçmalık biride bu

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öyle bir sey olurmu
                500 tl son derece makul

elini kolunu sallayan herkesde üye olmasin
                bir karsiligi olmali üyeligin
                bak adam 1500 civari üye yapmis
                biraz daha pahali olsunki böyle .... olmasin

500 tl sana makul herkez bütcesi seninle aynı değil kardeşşşşş
                asgari ücret ne kadar bir bak
                başka kluplerde beni ilgilendirmiyor bu arada

Yorum

• İlk olarak Kemence_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alakasız olabilir ama,
                  Kulüpte onca çar çur edilen paraları boşa giden euroları gördükten sonra üyelerden ilk başta 500 Tl almak ne demek. Makul bir rakam yaparak üye sayını artırsan daha mantıklı olmaz mı? 500 lira çok mu diyenler olabilir ama az da değil. Asgari ücretin yarısından bahsediyoruz.
                  sana katılıyorum bencede 500 tl çok gelir durumuna göre düşünecek olursak eğer napak bizde üye olmayız CANIM SAĞOLSUN

Yorum

• üyelik hakkinda

Birileri birilerinin parası ödüyerek klübe üye yapıyormuş tuhaf bir durum olabilirmi olabilir mantıklı genel kurulda nede olsa seçme hakkı oluyor böyle tipte birileri banada gelse bende kabul ederim şahsen 500 tl çok para çünkü arkadaşlar bazılarına az gelebilir ama az bir para değil tek sefer ödenmez taksitle ödemek istiyorum ondada bankamın kartı geçmiyor hep tuhaflıklar bizde

Yorum

• İlk olarak DARICALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      500 tl sana makul herkez bütcesi seninle aynı değil kardeşşşşş
                      asgari ücret ne kadar bir bak
                      başka kluplerde beni ilgilendirmiyor bu arada
                      kardessss
                      okumussundur , aylar önce tartisilmiz herkesin fikri belirtilmis bir mesaji neden hortlatirsin
                      ödeyemiyorsan olmassin
                      Trabzonspor özel bir kulüp
                      dünyada önde gelen 50 kulüpden biri
                      sehirinde %90 dan fazla taraftari olan 2 kulüpden biri dünyada
                      senin görüsün senin, benim görüsüm beni baglar

İlk olarak DARICALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Birileri birilerinin parası ödüyerek klübe üye yapıyormuş tuhaf bir durum olabilirmi olabilir mantıklı genel kurulda nede olsa seçme hakkı oluyor böyle tipte birileri banada gelse bende kabul ederim şahsen 500 tl çok para çünkü arkadaşlar bazılarına az gelebilir ama az bir para değil tek sefer ödenmez taksitle ödemek istiyorum ondada bankamın kartı geçmiyor hep tuhaflıklar bizde
                      bak burada güzel yazmissin
                      yoksullugunu öne sürerek kendini satmaya hazir oldugunu resmen yaziyorsun
                      bende senin gibi insanlarin üye olmasina karsiyim

demokraside oyunu satmak en ahlaksiz hareketlerden biridir

benim görüsüm ve durusum bu

bu takima üye olmak isteyen adam haftada 10 lira kenara gor 50 haftada o parayi toplayip yine olur
                      olmak istemeyenlerde böyle ömür boyu bos bahanelerin arkasina gizlenir
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.09.2015, 12:26.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 500 lira fazla para ancak 500 liraya binlerce üye yapan insanlar 50-100 lira giriş aidatı olsa heralde Tüm Trabzonu üye yaparlar.

İndirim yerine fazla Taksit olanağı sağlanabilir bence , ilk maaşımla üye oldum bu sene de 2. senem , akıllı tüm Trabzonspor taraftarlarını üye olmaya davet ediyorum.
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardessss
                          okumussundur , aylar önce tartisilmiz herkesin fikri belirtilmis bir mesaji neden hortlatirsin
                          ödeyemiyorsan olmassin
                          Trabzonspor özel bir kulüp
                          dünyada önde gelen 50 kulüpden biri
                          sehirinde %90 dan fazla taraftari olan 2 kulüpden biri dünyada
                          senin görüsün senin, benim görüsüm beni baglar

bak burada güzel yazmissin
                          yoksullugunu öne sürerek kendini satmaya hazir oldugunu resmen yaziyorsun
                          bende senin gibi insanlarin üye olmasina karsiyim

demokraside oyunu satmak en ahlaksiz hareketlerden biridir

benim görüsüm ve durusum bu

bu takima üye olmak isteyen adam haftada 10 lira kenara gor 50 haftada o parayi toplayip yine olur
                          olmak istemeyenlerde böyle ömür boyu bos bahanelerin arkasina gizlenir
                          Trabzonspor özel bir kulüp evet
                          dünyada önde gelen 50 kulüpden biri bence hayır
                          sehirinde %90 dan fazla taraftari olan 2 kulüpden biri dünyada olabilir çekirdek yiyorsunuz ancaDD İZİYORUZ biz atatürk olimyat dolduruyoruz siz avni akere dolduramaysunuz
                          senin görüsün senin, benim görüsüm beni baglar buda güzel söz görüşlerini kendine sakla bana msj atma
                          yourself
                          trabzonspor
                          thinks
                          fake
                          from trabzonsporlu
                          I'm bored

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            500 lira fazla para ancak 500 liraya binlerce üye yapan insanlar 50-100 lira giriş aidatı olsa heralde Tüm Trabzonu üye yaparlar.

İndirim yerine fazla Taksit olanağı sağlanabilir bence , ilk maaşımla üye oldum bu sene de 2. senem , akıllı tüm Trabzonspor taraftarlarını üye olmaya davet ediyorum.
                            ağzına sağlık güzel söyledin üye olanlara sözümüz yok zaten olun imkanı olan olsun benim mevzum üye olmak yada olmamak değil istenilen mevla çok fazla ve taksit sınırlaması var birde her banka kartı geçerli değil sıkıntı bu

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu yıllık aidatların ödenmesi ve seçimde kullanılacak oylarla ilgili başlık açtım uğrayan yok....
                              çok önemli arkadaşlar yarın son gün....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• üye sayımız 25000 bile olamadı henüz
                                ayda ortalama 20-30 üye dersen yılda 360 üye 360x100 yıl =36000
                                sene 2115 de 61000 üyemiz olur gibi görünüyor
                                yüz yıllık bir süreci on yılda atlatmakta mümkün hani bunu yapanlar yok değil ?
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim