Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Kemence_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alakasız olabilir ama,
    Kulüpte onca çar çur edilen paraları boşa giden euroları gördükten sonra üyelerden ilk başta 500 Tl almak ne demek. Makul bir rakam yaparak üye sayını artırsan daha mantıklı olmaz mı? 500 lira çok mu diyenler olabilir ama az da değil. Asgari ücretin yarısından bahsediyoruz.
    öyle bir sey olurmu
    500 tl son derece makul

elini kolunu sallayan herkesde üye olmasin
    bir karsiligi olmali üyeligin
    bak adam 1500 civari üye yapmis
    biraz daha pahali olsunki böyle .... olmasin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle bir sey olurmu
      500 tl son derece makul

elini kolunu sallayan herkesde üye olmasin
      bir karsiligi olmali üyeligin
      bak adam 1500 civari üye yapmis
      biraz daha pahali olsunki böyle .... olmasin
      Renkdaş,

öyle adamlar var ki 10.000 lirada verebilir fakat herkesi para ile sınıflandırmanın yanlış olacağını düşünüyorum. herkesin üye olup olmayacağını para belirlememeli...
      61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Kemence_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renkdaş,

öyle adamlar var ki 10.000 lirada verebilir fakat herkesi para ile sınıflandırmanın yanlış olacağını düşünüyorum. herkesin üye olup olmayacağını para belirlememeli...
        üye olmak isteyen aidatini 1-2 yil kenara koyarak toplar yine üye olur bu paraylan

ama sen 1oo liraya üye yaparsan azize gibi bi serefsiz gelir yarin 2000 üye yapip takimi kontrol altina alir

hemen üye olamiyorsan 2 yil sonra ol, ne fark eder
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

.
          En son Erdinç Barutçu tarafından düzenlendi; 26.06.2015, 12:26.
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Kulüp üyeliğinin ilk giriş aidatı ile "elit" hale getirebileceğini mi düşünüyorsunuz?Yani parası olanın düşünceleri daha geniş daha temiz yada her neyse öyle olacağını mı düşünüyorsunuz?500 TL kime az geliyormuş?Aziz gibi düşünceye sahip olan adam için 300 ün 500 ün lafı mı olur?150 TL ye üye olunca kulübün üye profili yada "sahte üyelik" patlaması mı yaşanacak?1000 TL bile olsa bu sahte üyelik yada piyon üyeliğin önüne geçemezsiniz.Bu takıma gönülden destek veren herkesin kulübe üye olabilmesi için bu bedelin makul bir seviyeye çekilmesi lazım.Kaldı ki seçim zamanı bir bakın bakalım kaç kişi gelip oy kullanabiliyor.Kulüp üyeliğinin amacı sabit gelir ve kulübe sahiplenme konusudur.Gerektiğinde taraftar olarak tepkini koymak istiyorsan en etkili yöntem kulüp üyeliğidir. 500 TL bence çok fazla.giriş aidatı düşürülüp üye sayısı çoğaltılıp yıllık aidat yükseltilebilirse hem sabit gelir artar,hem üye sayısı hemde kulüpte söz sahibi olmamız daha da kolaylaşır.
            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ediyorum ve yıllık aidatın arttırılması fikrine ben de katılıyorum

Yorum

Türk Vatandaşi olmadan Üye olmak mümkünmü?

Yorum

haydi herkes üye olsun

Yorum

haydi arkadaslar. onurumuz icin kulübe üye olalim

Yorum

haydi haydi

Yorum

Bu yönetimin vesile olduğu tek hayırlı iş kulübe üye olmam gerektiği düşüncesini kafama sokmuş olmasıdır. Bu yönetimin yaptığı yanlışlar olmasa üye olmayı düşünmezdim veya çok daha sonralara ertelerdim ama bu rezillere dur demenin tek yolu sandık olduğu için üye olmanın şart oldugunu düşündüm.

Klavye başında yazmakla bişey olmuyor, elimizi taşın altına koymamız lazım. Ben de üye oldum ama geç kaldım diye kızıyorum kendime, aralıkta oy hakkım yok. Ama zararın neresinden dönersek kardır.

Aklıbaşında, kulübün geleceğinin ne olacağını dert edinen herkesi göreve çağırıyorum...

Yorum

bende burası sayesinde üyeyim. aralıkta oy kullanacağım inşallah. bmn nereye derse oraya atarım oyu...
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Ben üye olmak istiyorum. En geç haftasonuna kadar şu form doldurma ıvır zıvır işlerini halledicem.

Ama referans imzası lazım. Ünal Er abi ben atarım imza dedi ama hatırladığım kadarıyla 2 referans lazım.

Bu konuda yardım istiyorum. Maltepe'de yaşıyorum bu yakada kim varsa gelip imzalatayım.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Ya bi şey daha var.

Bunlar buraları takip ediyodur. Burdaki isimlerin üyeliğini reddedebilirler. Ben beklerim yani bu zihniyet kadar tehlikeli hiçbi şey olamaz.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Bana'da iki referans gerekecek 2-3 hafta sonra (Trabzon). Yardimci olabilecek olanlar lütfen özelden mesaj atsin.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim