Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bekir bey, bakıyorum siciliniz temiz çıkmış.

Ayrıca bu forumda imza atabilecek kimse yok mu? Ben hal ettim sayılır (sanırım), ama dış ülkelerde iki kulüp üyesi bulmak baya zor.
    Galiba en az 5 yillik üye sarti vardi referans icin.
    Burda eski üyeler var.
    Yardimci olacaklarina da inaniyorum
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 14:55.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İki üye imzası konusunda Derya hanım yardımcı oluyor denmişti, ben de imzalar olmadan gittim. Derya hanım biraz bozuldu, tamam yardımcı oluyoruz ama birebir tanıdığımız kişiler olursa dedi. Öyle herkese nasıl yapalım dedi.

İmzaları tamamlayıp gidelim (özellikle Trabzon'da yaşayanlar) yani ayıp olmasın
      Abi kahveden iki kişiye imza attırsaydın ya

Derya hanım iyi biri yardımcı oluyor da , Birilerinin başkasının üye kayıt parasını verip kulübe yüzlerce üye yaptığı bir dönemde bu söylemler pek geçerli olmuyor
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Evet, Derya hanım sağolsun yol gösterdi. Evrakları tamamlıyorum şimdi.
        Tavsiyen için teşekkür ederim.

Bu ara burada da yazılmış olsun: Yabancı ülke vatandaşlarını mavi kart ile de üye yapıyorlar.
        Sevindim senin adina. Simdiden hayirli olur umarim
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Bekir bey, bakıyorum siciliniz temiz çıkmış.

Ayrıca bu forumda imza atabilecek kimse yok mu? Ben hal ettim sayılır (sanırım), ama dış ülkelerde iki kulüp üyesi bulmak baya zor.

Size yardımcı olur canım, bana da yardımcı oldu zaten sağolsun ama bi daha olmasın minvalinde konuştu yani, ben de iletmiş olayım dedim

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi kahveden iki kişiye imza attırsaydın ya

Derya hanım iyi biri yardımcı oluyor da , Birilerinin başkasının üye kayıt parasını verip kulübe yüzlerce üye yaptığı bir dönemde bu söylemler pek geçerli olmuyor
            O kahveye bi daha uğramam, sevmedim

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi ya bende mahcup oldum simdi
              Özür dilerim.
              Ben yurtdisindayim diye yardimci oldu.
              O zaman üye tanidigi olmayipta üye olmak isteyen ve Türkiye'de yasayanlara burdaki arkadaslar yardimci olmali.
              Anıl kardeşim, özürü benden mi diledin emin olamadım ama benden ise hiç gerek yok

Senin dediğin yurtdışı ile ilgiliydi. Trabzon'dakiler bi şekilde üye bulurlar heralde, olmadı forumdan bulurlar, sıkıntı yok

Ben biraz tembellik ettim

Yorum

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anıl kardeşim, özürü benden mi diledin emin olamadım ama benden ise hiç gerek yok

Senin dediğin yurtdışı ile ilgiliydi. Trabzon'dakiler bi şekilde üye bulurlar heralde, olmadı forumdan bulurlar, sıkıntı yok

Ben biraz tembellik ettim
                Imzalar konusunda yardimci olur diyen bendim. Derya hanimda sana surat yapmis bu yüzden.

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Imzalar konusunda yardimci olur diyen bendim. Derya hanimda sana surat yapmis bu yüzden.
                  Yok ya surat yapmadı da imzalar nerde dedi

Sorun yok kardeşim. Yurtdışındakilere hatta şehir dışındakilere yardım eder, bana da etti zaten ama suyunu çıkarmayalım. Trabzondaki arkadaşlar imzalı gitsin

Yorum

Evet, Derya hanım sağolsun yol gösterdi. Evrakları tamamlıyorum şimdi.
                    Tavsiyen için teşekkür ederim.

Bu ara burada da yazılmış olsun: Yabancı ülke vatandaşlarını mavi kart ile de üye yapıyorlar.
                    Mavi kartı olmayana yok. Alman bir arkadaşım üye olmak istiyorsa olamıyor. Ne saçma...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mavi kartı olmayana yok. Alman bir arkadaşım üye olmak istiyorsa olamıyor. Ne saçma...
                      Mavi kart olmayana üyelik verilip verilmediğini bilmiyorum. Ben kendindem yola çıkarak en azından mavi kartlarda sorun olmadığını bildirdim.

Alman arkadaşına söyle bi müracat etsin bakalım ne oluyor. Kesin bilmiyorum ama dernek tüzüklerinde böyle şartların konulması eskiden kalma. Net bir bilgi sahibi değilim.

Hem ayrıca, böyle yabancı uyruklu arkadaşların hele bir talepleri olsun, ondan sonra bakarız.
                      En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 22:08.
                      Ömer

Yorum

Bu konunun önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. BMN'nin %10'u üye olmuş olsa Hakan Kulaçoğlu'nu rahatlıkla başkan yapabilirdik.

Artık bir değişim gerekli. Kirli ilişkiler içinde olmayan, bilimsel veriler ışığında kulübün geleceğini yönlendirecek birine ihtiyaç var. Ağırlığı yok falan demeyin, hangi başkanımızın ne ağırlığını gördük?

Hakan Kulaçoğlu kampanyası şimdiden başlamalıdır. Cafcaflı isim olmasına gerek yok, hatta olmasın, olmasın ki bu cıvık ilişkilerle kulübümüzü kirletmesin...

Yorum

Öncelikle Selamün Aleyküm. 16 yaşıma yeni girdim böyle konulara çok yabancıyım. Aziz bağırıyor her fırsatta 1 milyon üye diye bizim 100 bin üyemiz bile yokmuş... Kulübe üye olmak ne işe yarar, bana ve kulübe ne faydası vardır anlatabilecek birisi var mı?

Yorum

İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öncelikle Selamün Aleyküm. 16 yaşıma yeni girdim böyle konulara çok yabancıyım. Aziz bağırıyor her fırsatta 1 milyon üye diye bizim 100 bin üyemiz bile yokmuş... Kulübe üye olmak ne işe yarar, bana ve kulübe ne faydası vardır anlatabilecek birisi var mı?
                            Benim için tek faydası seçilecek yönetimi belirlemede söz hakkın olmasıdır. Üye sayısı arttıkça x başkan adayının kendi parasıyla üye yaptığı kişilerden aldığı oylarla başkan olma ihtimali azalır.

Kulüp açısından ise, 1 milyon üyen olduğunu düşün, her yıl 50 lira aidat alsan 50 milyon lira, 100 lira alsan 100 milyon lira gelirin olur hiç yoktan. Etrafına da ne kadar büyük bir kulüp olduğunun mesajını verirsin. Hem maddi hem de psikolojik olarak güçlenirsin...

Yorum

İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sikecilerin bizden az üyesi var, kampanyaya ragmen
                              hemde o kampanyalari tam üyelik icin degil, göz boyamaca, taraftarlarini sömürmeye yeni yollari azizenin

kulüp üyesi bir kulübün dogrudan büyüklügünün simgesidir
                              türkiye ülkesine vatandasligin neyse kulübüne üyeliginde benzer anlamdadir

Trabzonsporun bir zaman gittigi yolda sadece seyirci olarak degil, bir gün bu yolu cizenlerden olmak istiyorsan üye olmalisin.
                              yönetim secme hakkin olacak
                              genel kurullarda hesap sormak, denetlemek ve ibra etme haklarina sahip olacan
                              25 yil üyeligin oldumu divan kurulna cikma haklarin olacak
                              en önemlisi borsadaki satilmamis olan %50 hisselerin sahibi sayiliyorsun ve bu hisseleri bir gün bir yönetim satmak isterse ( yani kulübü satmaya kalkarsa) senden oy istemeye mecbur kalacaktir

lafin kisasi
                              kulüp üyeleri Trabzonsporun gercek sahipleridir
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.06.2015, 09:28.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Alakasız olabilir ama,
                                Kulüpte onca çar çur edilen paraları boşa giden euroları gördükten sonra üyelerden ilk başta 500 Tl almak ne demek. Makul bir rakam yaparak üye sayını artırsan daha mantıklı olmaz mı? 500 lira çok mu diyenler olabilir ama az da değil. Asgari ücretin yarısından bahsediyoruz.
                                61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim