Yok adliyeye ya da valiliğe mi gitmem gerekiyor şimdi bunun için, uğraşmayayım diye
Tabi canım....
Tahminen 1. Toki'nin özel hayatının gizliliğine ihlal, 2. Toki'nin stad verilerini kaydedilmesi ihlali, 3. Toki'nin stadını işgal etmeden dolayı gibi ne ağır suçlar işlemişsen artık.
Tabi canım....
Tahminen 1. Toki'nin özel hayatının gizliliğine ihlal, 2. Toki'nin stad verilerini kaydedilmesi ihlali, 3. Toki'nin stadını işgal etmeden dolayı gibi ne ağır suçlar işlemişsen artık.
Valla korkmuyorum değil bu aralar, ortalık biraz karıştı çünkü, kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı
En son f1bekir tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 10:13.
Valla korkmuyorum değil bu aralar, ortalık biraz karıştı çünkü, kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı
Şaka maka. Korkmana gerek yok sanırım. İnşaatta bir görevli ve sorumlu sana izin vermişse, ve hele dışardan çektiğin resimlerde bir sorun yok. Ta ki özel askeri alan olmasın da...yoksa? Bu forumda bir türk ceza avukatı yok mu?
En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 10:20.
Şaka maka. Korkmana gerek yok sanırım. İnşaatta bir görevli ve sorumlu sana izin vermişse, ve hele dışardan çektiğin resimlerde bir sorun yok. Ta ki özel askeri alan olmasın da...yoksa? Bu forumda bir türk ceza avukatı yok mu?
İzin verdiler ama sözlü sonuçta. Hatta TOKİ'den bir yetkili ile toplantıya bile girdim. Onun da haberi vardı yani, giremezsin dememişti. ama insan endişelenmiyor değil yine de...
İki üye imzası konusunda Derya hanım yardımcı oluyor denmişti, ben de imzalar olmadan gittim. Derya hanım biraz bozuldu, tamam yardımcı oluyoruz ama birebir tanıdığımız kişiler olursa dedi. Öyle herkese nasıl yapalım dedi.
İmzaları tamamlayıp gidelim (özellikle Trabzon'da yaşayanlar) yani ayıp olmasın
İki üye imzası konusunda Derya hanım yardımcı oluyor denmişti, ben de imzalar olmadan gittim. Derya hanım biraz bozuldu, tamam yardımcı oluyoruz ama birebir tanıdığımız kişiler olursa dedi. Öyle herkese nasıl yapalım dedi.
Bekir bey, bakıyorum siciliniz temiz çıkmış.
Ayrıca bu forumda imza atabilecek kimse yok mu? Ben hal ettim sayılır (sanırım), ama dış ülkelerde iki kulüp üyesi bulmak baya zor.
Hadi ya bende mahcup oldum simdi
Özür dilerim.
Ben yurtdisindayim diye yardimci oldu.
O zaman üye tanidigi olmayipta üye olmak isteyen ve Türkiye'de yasayanlara burdaki arkadaslar yardimci olmali.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 14:54.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum