Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya ben üye olmak istiyorum olamıyorum.

Biri bana yardım etsin. Ne yapmam gerekiyor?

Siteden form bulamıyorum, bir de referans imza olayı var. Bana bi yardım edin ya.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya ben üye olmak istiyorum olamıyorum.

Biri bana yardım etsin. Ne yapmam gerekiyor?

Siteden form bulamıyorum, bir de referans imza olayı var. Bana bi yardım edin ya.
      Özelden mesaj atamadım, mesaj kutun doluymuş..
      61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kemence_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özelden mesaj atamadım, mesaj kutun doluymuş..
        Sildim hocam.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Eskiden bu kampanyayi desteklerdim ama artik asla.
          Iho ve Usta döneminde satilmis oylar ile ucuruma sürüklendik.
          Simdiki üyelik ve aidat bedelleri hala az.
          Önüne gelene secim hakki verilmemeli.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskiden bu kampanyayi desteklerdim ama artik asla.
            Aidat için evet az ama üyelik bedeli şuan iyi bir rakam sayılabilir. 2500 tl az boz bir para değil bir çok insan için...

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aidat için evet az ama üyelik bedeli şuan iyi bir rakam sayılabilir. 2500 tl az boz bir para değil bir çok insan için...
              Bence daha da yüksek olmali ki insanlar emegini verirken kulübe, eskiden 1 kez düsünürken simdi 4 kez düsünsün, sonrasinda da kiymetini bilsin. Yoksa diger türlü karaborsada bilet satar gibi üyelik dagitiliyor.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,

Her ikisi icin de gecerli olmayan taraftarlar ne yapabilir?

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskiden bu kampanyayi desteklerdim ama artik asla.
                  Eski dönemlerde yapılan yanlışlar için sana katılıyorum
                  Futbol ile alakası olmayan şahıslar sözde üye yapılmıştı

Bugün için baktığımızda üyelik bedeli bana göre fazladır
                  Ben de üye olmak istiyorum ama şartlar izin vermiyor

Aidat bedelini yüksek tutup üyelik bedelini biraz daha aşağıya çekmek yerinde olurdu

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,

Her ikisi icin de gecerli olmayan taraftarlar ne yapabilir?
                    Dostum mavi kart sahibi misin? Onunla olabilirsin. Cünkü onda sana da verilen bir vatandaslik numarasi var.

Yorum

• Aidatlarini düzenli ödemek sartiyla her renktaşı üyeliğe bekleriz

Yorum

• Değerli üyelerimiz;
                        Dernekler Kanunu, Dernekler Yönetmeliği ile tüzüğümüzün 20. maddesi uyarınca, üye bilgilerinizi (AD - SOYAD – TC KİMLİK NO – ADRES – FOTOĞRAF - TELEFON – E-POSTA) eksiksiz ve güncel olarak kulübümüze bildirmeniz gerekmektedir.
                        Üyelik bilgileri eksik veya güncellenmemiş olan üyelerimiz, kulübümüz tarafından yapılan bilgilendirmelerden ve tebliğlerden mahrum kalmamaları için uyeislemleri.trabzonspor.org.tr adresinden kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini güncelleyebilir ve son altı aya ait vesikalık bir fotoğraflarını sisteme yükleyebilirler.
                        (NOT: Vesikalık harici sosyal medya veya benzer platformlarda yer alan fotoğraflar kabul edilmemektedir.)
                        Güncelleme işlemi online olarak yapılabilmektedir. uyeislemleri.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan üyelik paneline, üye numaranızı (ya da TC. Kimlik numaranızı) ve şifrenizi girerek, üye bilgi güncelleme sayfanıza erişebilirsiniz. Bilgi güncelleme sayfasında sorun yaşıyorsanız, 444 1967 veya 0462 3250967 numaralı telefonlardan kulübümüzün halkla ilişkiler birimini arayarak destek alınabilir.
                        Camiamıza saygıyla duyurulur.

Yorum

• Üye giriş aidatı 3.033 TL
                          Yıllık Aidat bedeli 226 TL

Olarak güncellenmiştir dikkatinize arkadaşlar.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Üye giriş aidatı en azından 3-4 taksit olabilseydi,nasılsa 3 yıldan önce seçim hakkımız olmuyor bari böyle bir kolaylık sağlanabilse
                            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Aidat borcu olan üyelerimize duyuru

Değerli üyelerimiz;

Tüzüğümüzün 19/b maddesi gereğince iki yıl üst üste aidat borcu olan üyelerimiz borçlarını 06.01.2020 tarihi itibari ile başlamış olan 60 günlük süre içerisinde ödemeleri gerekmektedir. Üyeliğinizin iptal edilmemesi için ödemelerin 06.03.2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Ödemelerinizi;

- 444 1967 ve 0462 325 09 67 numaralı çağrı merkezlerimizden,

-uyeislemleri.trabzonspor.org.tr üzerinden online olarak,

- uyelik@trabzonspor.org.tr adresine mail göndererek,

- Trabzonspor.org.tr’de yer alan Kulüp Üyeliği bölümünde belirtilen banka hesap numaralarımız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Camiamıza saygıyla duyurulur.

NOT: İki yıl ve üzeri aidat borcu bulunan üyelerimizin listesi için tıklayınız.
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 13.02.2020, 13:59.

Yorum

• Haziran 2019'da son üye sayimiz 14.309'du. Listeye göre 1700 civari üyeligin düsmesi söz konusu. Ona göre yatirmayanlar aidatlari yatirmayi unutmasin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim