Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SenolDurgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de referans üye kısmı olmadan pazartesi başvuru formunu gönderiyorum. Umarım sorun çıkmaz.
    Belgelerimi yolladım. Referans üye imzaları eksikti. Kabul edilebilebileceğine yönelik geri dönüş yapılırsa havaleyi çıkartacağım.

Yine de üyelik sonucunda üyelik kartının 1 ayda teslim edilebilmesi cidden üzücü. Her şeyin "hız odaklı" olduğu bu dönemde kaplumbağa hızına muhatap kalınmamalı.
    "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
    Hz. Mevlana

Yorum

• bu konuda BMN üyeleri olarak daha ısrarcı olmalıyız...

Yorum

• Arkadşlar üyelik başvurum ile alakalı geri dönüş aldım. Referans 2 üye hususunda netler.
        Böyle bir yol doğru mu bilmiyorum ve fakat siz kardeşlerimden yardım istiyorum.
        Ekli görseli paintle falan doldurup özem mesajla bana gönderebilirseniz, ben de klube göndereceğim.

Yardımınızı rica ederim.
        En son SenolDurgun tarafından düzenlendi; 05.02.2016, 16:39.
        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
        Hz. Mevlana

Yorum

• üniversite öğrencisi ne kadar ödüyor
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu konu önemli arkadaşlar,
            yakın bir zamanda üye olmak çok daha zorlaşacak,
            giriş ücreti ve yıllık aidatlar 4-5 kat artabilir,
            fırsatı ve durumu olanlar acele etsinler bence,
            sonra çok pişman olabilirsiniz...
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu konu önemli arkadaşlar,
              yakın bir zamanda üye olmak çok daha zorlaşacak,
              giriş ücreti ve yıllık aidatlar 4-5 kat artabilir,
              fırsatı ve durumu olanlar acele etsinler bence,
              sonra çok pişman olabilirsiniz...
              Aynen bende bunun farkındayım ama işsizlik kötü birşey Heralde 4-5 katı para ödeyerek üye olabileceğim gibi gözüküyor ileride...
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Çok geç kaldığım için kendime kızıyorum ama bugün klüp üyelik eevraklarını yolladım. Umarım bir sorun çıkmaz da en kısa zamanda üyeliğim kabül edilir.
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• [QUOTE=Fatih Özkan;1920356672]Üye referansı işini zamanında ben de sıkıntı etmiştim ama böyle bir talepte bulunmadılar benden. Referans olmadan üye olabiliyorsun.
                  İHO zamanında (seçime doğru) üye oldum. 1 ay içinde kartınız gelir demişlerdi, baktım gönderecekleri yok, gidip kulüpten kendim almıştım. Şimdi ne olur bilemiyorum. Yalnız benimki kadar uzun süreceğini zannetmiyorum.[/ QUOTE] Bana ısrarla referans kısmı en az 5 yıllık üye olmak şartı ile doldurulması gerekir dendi.
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• İmza kısmını nasıl hallederiz bilmiyorum ama rederans gerekiyorsa benim adımı yazabilir Bmn üyesi bütün arkadaşlarım.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İmza kısmını nasıl hallederiz bilmiyorum ama rederans gerekiyorsa benim adımı yazabilir Bmn üyesi bütün arkadaşlarım.....
                      imza kısmını bir sşekilde çözdüm kabûl etmezlerse evrakları size yollarım siz imzalar teslim edersiniz
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        imza kısmını bir sşekilde çözdüm kabûl etmezlerse evrakları size yollarım siz imzalar teslim edersiniz
                        Olur tabi neden olmasın......

yeter ki birleri üye olsun....

Yorum

• Benden de en az 5 yıllık üye istediler iki tane, yardımcı olabilecek var mı?
                          8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benden de en az 5 yıllık üye istediler iki tane, yardımcı olabilecek var mı?
                            Elbette Basvuru evraklarınız hazır mı?
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benden de en az 5 yıllık üye istediler iki tane, yardımcı olabilecek var mı?
                              İhocu filan değilsen bir tanesine beni yazabilirsin.........

2007 de üye oldum.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İhocu filan değilsen bir tanesine beni yazabilirsin.........

2007 de üye oldum.....
                                İhocu olsam beleş üyeliği değerlendirirdim
                                Teşekkürler bu arada, bir kişi daha bulayım.
                                8. Kuşatma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim