Sosyal medyayı karambole kullanan bır adama teslım edıp kurumsallıktan bahseden kulup hıc samımı değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sosyal Medyada Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
İlk olarak kadir aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledestekliyorum bu basligi.
Eger resmi twitter hesabinin takipci sayisi yerlerde sürünmeye devam ederse bunun kuluplerin gercek taraftar sayilarinin bir yansimasi oldugunu dusunmeye baslayacagim. Ki o zaman cok az bir taraftarimiz oldugu kanisi dogacak.
kesinlikle yanlış trabzonspor taraftarlarının çoğu trabzonda yaşayanlardan oluşuyor gurbete gitmiş veya babası gurbete gidipte orda doğup büyüyenler (benim gibi) ama içlerinde trabzon aşkı olanların sayısı bi hayli az her şehirde mutlaka var ama sayıları çok az trabzonsporun asıl taraftarı trabzondadır peki sorarım size trabzonda twitter ı olanların yüzde kaçı oluşturuyor??BİZ ÖLESİYE SEVDİK!
Yorum
-
Istanbul 60.000 Seyirciyi acikla bana ozaman asklari "cok az". Sacma Almanyada bile Trabzonsporlular dolu ve cok seviyorlar. en son fenerle kupaya oynadigimizda 200 kisi mac izledik beraber.İlk olarak ALTMIŞ BİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle yanlış trabzonspor taraftarlarının çoğu trabzonda yaşayanlardan oluşuyor gurbete gitmiş veya babası gurbete gidipte orda doğup büyüyenler (benim gibi) ama içlerinde trabzon aşkı olanların sayısı bi hayli az her şehirde mutlaka var ama sayıları çok az trabzonsporun asıl taraftarı trabzondadır peki sorarım size trabzonda twitter ı olanların yüzde kaçı oluşturuyor??Onur Recep Kivrak
Yorum
-
kesinlikle haklısın
küçük gibi görünsede büyük takımlar artık bu konularda da yarışıyorlar,Trabzonsporun resmi twiiter takipçi sayısı ile fenerbahce asbaskanı yarıdmcısının takipci sayısı aynı,ayırca Gs ile fb sürekli olarak bu konuda aktiviteler etkinlikler düzenlemektedirler,bizim yonetimimizin de calısacagi ajans veya kendi kurumu içerisinde personel olması gerekli,biz bmn uyeleri olarak nasıl diğer konularda öne cıkartabiliyorsak ,bu konu belki basit gibi görünse bile çok önemli,İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel hizmet almak yada bulundurmak şart ve çok önemli. En basit şeyler bunlar. Küçük ama çok etkili. Umarı yönetim yapılanmasında bu konu es geçilmemiştir. 1 adam tutacaksın devamlı takip edeceek. Çok zor birşey değil.
örnek maç öncesi bilgilendirmeler,
mac sırasında etkinlik düzenlemeler...vb.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
güzel tespit
belki dışarıda 10-15 tane taraftar grubumuz var ama sosyal medyada bütünleşmemiz gerekli,önemli olan bunu nasıl sağlarızİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15-20 tane taraftar grubu olursa böyle olur.binlerce sayfa acilmis facebook'ta.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Sosyal Medya ve Trabzonspor
O daha zor! Sayfası 1000 beğeni alan kendini nimetten sayıp taraftar grubu kuruyorİlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki dışarıda 10-15 tane taraftar grubumuz var ama sosyal medyada bütünleşmemiz gerekli,önemli olan bunu nasıl sağlarız
%61 Loading...
Yorum
-
kesinlikle
bunlara ilave olarak bu sistemlerden Trabzonspor dergisini çok kolay şekilde pazara sürebiliriz.netten okuruz..Tebrikler ibunları daha da çoğaltıp taleplerimizi iletmeliyiz..İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn nin bir android ve ios uygulaması olması gerekmez mi?
Ben tasra gorevlerınde takıp etmekte zorlanıorum bunu kolaylastırıcı uygulamalar hiç fena olmaz.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Resmi değil bu hesap. Kulüplerin hesapları Türkçe konusunda biraz daha hassas olurlar ve saçma sapan fotoğraflar da paylaşmazlar. Daha resmileşmeden Hami konulmuş mesela. Sıradan bir Kayserispor twitter hesabının fotoğrafını koymazlar. Son olarak amblem yanlış.İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInstagrami olanlar:
Resmi mi bilmiorum ama 2800 begenisi var www.instagram.com/trabzonsporkulubu
2800 cok az bence resmi ise.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum