Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

genç nesil başkaldırmadığı müddetçe, yönetime girmeye aday olmadığı müddetçe bu devam eder.
    Genç nesilin yönetici kadrosundaki temsiliyle doğru orantılı bu bence. Eski kafalar yönetiyor önemli kurumları.
    Trabzon Belediye'sine bakın orda da aynı şeyi göreceksiniz. İletişim sorumlusu var Trabzonspor'un, ne yaptığını
    biliyormusunuz? Ben sadece Twitter abuk sabuk yazılarına şahit oldum, başka bir şeyine görmedim. Genç nesilden
    arkadaşlar bu tür pozisyonlara talip olmadıklları müddetçe bu absürd durum devam eder. Yerel Basına da bakın mesela
    yazarların yüzde 75i kırk yaş üstü kişiler, yüzde 95i erkek...

Yorum

Ynt: Sosyal Medya ve Trabzonspor

Bu bizimkilerde kafa yok arkadas cakma ronaldo nun facebook sayfalarını hepsini birleştirmişti bizimkiler bunu bile beceremiyor

Anomim is Tapatalk 61 v2. Ts Edition pack
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Sosyal Medyada çok zayıfız.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

2 gündür adam gibi yönetiliyor sayfa böyle paylasımlar yapılması lazım.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

başlık güncel kalsın

Yorum

İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar yalvarıyorum okuyun bunu, 2 dakikanızı alır. Ben fotoğrafçıyım ve bu işlerle sık karşılaşıyorum, herkes farkında ama yine de farkında olmayan varsa bilinçlendirmek istedim. Daha önce Fanatik gazetesinde bizim lehimize bir algı yönlendirmesi vardı, gazeteye hayretlerimi bildirdim, lütfettiniz dedim, haberi kaldırdılar.

Bu kadar da yapmazlar artık, bu kadarını da düşünmemişlerdir artık diyorum bazen ama gerçekten abartıyorlar, algı yönlendirmesi inanılmaz derecede fazla yapılıyor. Bilirsiniz ki çoğu gazetenin son haberlerinde fotogaleriler vardır. Ne zaman bir galerinin sonuna gelseniz önünüze 4-5 galeri daha çıkar ve %80inde yarı çıplak kadın vardır. Sizi sitede tutmak için herhangi bir sıradan fotogaleriyle başlayıp kadın fotoğraflarına gitmenizi sağlarlar. Buradan fazladan tık alırlar. Komik işlerle uğraşan gazeteler hergün bize karşı bir küçültme çalışması yapmaktalar.
              Size 2 örnek vereceğim. Tarih 21.03.2013. Bugün direkt olarak farkettim ve photoshopta denedim, haklı çıktım. Bu birinci örnekte bizim logomuz daha küçük yapılmış ama tarafsız görünmek için fazla abartmamışlar. Ben 7/24 fotoğraf çekimi yaptığım için direkt farkettim durumu. Normalde hazır şablonları vardır direkt logoları yerleştirirler. Trabzonspor logosu gelince hep bir ufak küçültme yapılıyor şablonun TS kısmında. İkinci örnekte de "esprili haber veriyoruz" diye vermişler olayı fakat orada acaip bir algı yönlendirmesi söz konusu. İlk bakışta Sadri Şener göze çarpıyor. Doğal olarak büyük yazı göze çarpıyor "işte içimizdeki İrlandalı". Habere girmeyen birisinin bilinçaltına Sadri Şener içimizdeki irlandalı diye yerleştiriliyor. Farkına bile vardırmadan bilinçaltımızla oynanıyor fakat biz bu kadar da abartmazlar diyoruz. Abartıyorlar arkadaşlar. Linki de bu

İrlanda Futbol Federasyonu, 2010-2011 sezonunun Süper Lig şampiyonu olarak Fenerbahçe yerine Trabzonspor'u gösterdi.

Gercekten cok dıkkat cekici bir paylasım olmus.. Bu tür haberleri yakaladıgımızda hemen bir baslık acıp o gazetenın merkezıne toplu sıkayet basvursunda bulunmak lazım..
              Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

Mesela an itibariyle facebookta 499.951 kısı begenmiş sayfayı.. 500.000 kişiye forma yolluyoruz gibi bir paylasım yapabilirler. Hiç hareket yok sayfada

Yorum

İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mesela an itibariyle facebookta 499.951 kısı begenmiş sayfayı.. 500.000 kişiye forma yolluyoruz gibi bir paylasım yapabilirler. Hiç hareket yok sayfada
                  sendenmi çıktı bu fikir yapmışlar beğeni sayısı düşmüş daha artacağına herkez 500bininci olmak için

Yorum

Ben bekliyordum 500.000 kişiye bir hediye verirler ama bunu olmadan önce söylemezler diye ifşa ettiler bütün hazırlıklarımı berbat ettiler

Yorum

sayfa beğeni sayısı azalmıs nasıl iştir la bu 500 bin olmadı bi

Yorum

İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sendenmi çıktı bu fikir yapmışlar beğeni sayısı düşmüş daha artacağına herkez 500bininci olmak için
                        Biraz once 500.000 oldu Adrian forma hediyesi etkili oldu bunda yonetım okumus herhalde yazdıklarımızı fotograflar paylasmaya baslamıslar boyle aktıf kullanılırsa ben kısa zamanda 610000 cıkacagını dusunuyorum..

Yorum

Ynt: Sosyal Medya ve Trabzonspor

Sinirlerimi zıplattı soruyu cevabını düzenleyen elemana ödülü verdiler bu kadar becerisizlik anca bizde olur

TRABZONSPOR ~| '

Yorum

bu konu bu kadar geri düşmemeli
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

Instagrami olanlar:

Resmi mi bilmiorum ama 2800 begenisi var www.instagram.com/trabzonsporkulubu

2800 cok az bence resmi ise.
                              Onur Recep Kivrak

Yorum

resmi sayfa editörü kimdir hiç bakmıyor sayfaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X