İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor değil şöyle yapmak.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul’da Cagliari ile ve Trabzon’da Paok ile hazırlık maçı yapacağımız konuşuluyor.
Haber doğruysa muhtemelen Macron sponsorluğu etkili olmuştur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
-
Mavi ağırlıklı kolları bordo versiyonu şık dururdu
En son a f s tarafından düzenlendi; 19.07.2018, 18:14.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah formanın internet mağazasına ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ?TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
''Her durumda kendi özelliğini koruyan tek renk mavidir.En koyudan en açığa kadar maviyi alın, her zaman mavi olacaktır.''Paul Eluard
Yorum
-
61. Sayfada Yerimiz olsun
Bir kac da bisey yazalim cok siritmasin mesaj
Macrona gecmek en Klas hamle oldu cünki Macron bu Piyasayi kasip kavuracak.
New Balance pek tutunamadi sanki, Joma pek tutunamadi sanki ama Macron Dizayn ve cesitlilik acisindan harika isler cikariyor.
Seneye cok daha Efsane Formalar bizleri bekliyor. Tarafsizca bakarsak bile (biliyorum cok zor) Formalarimiz 3 Istanbul Takimindan kat kat daha güzel. Onlar bu sene resmen Fiyasko.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah forma internette var çocuk siyah forma tükenmiş belki yanlış görmüşsündür
Nike'da Medium giyiyordum. Macron'da da Medium beden olur mu acaba?
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOla Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet çocuk formasına bakmışım
Nike'da Medium giyiyordum. Macron'da da Medium beden olur mu acaba?
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yorum