Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2010da çubukluya sarı font kullanılmıştı daha sonra vazgeçilmişti, umarım aynı şey olur.
    Sari ama cok yakisiyordu, simdi beyaz renk hic uymiyor, umarim bordoya degistiriler

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zor değil şöyle yapmak.
      Forma değişti valla. Mavi üzerine beyaz formanın güzelliğini saklıyor. Umarım değiştirirler.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Değişir bence de şu saçma salak Nike formalarını da görmesek güzel olacak. Macron'u eleştirmek hakkımız, beyaz da olmamış göz var nizam var ama bunu Nike'ı göstererek anlatmak komedi.

Yorum

• İstanbul’da Cagliari ile ve Trabzon’da Paok ile hazırlık maçı yapacağımız konuşuluyor.
          Haber doğruysa muhtemelen Macron sponsorluğu etkili olmuştur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstanbul’da Cagliari ile ve Trabzon’da Paok ile hazırlık maçı yapacağımız konuşuluyor.
            Haber doğruysa muhtemelen Macron sponsorluğu etkili olmuştur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Gayet güzel olur.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Siyah formanın internet mağazasına ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ?
              Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mavi ağırlıklı kolları bordo versiyonu şık dururdu

En son a f s tarafından düzenlendi; 19.07.2018, 18:14.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar çok güzel UP UP UP

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyah formanın internet mağazasına ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ?
                      Siyah forma internette var çocuk siyah forma tükenmiş belki yanlış görmüşsündür
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• ''Her durumda kendi özelliğini koruyan tek renk mavidir.En koyudan en açığa kadar maviyi alın, her zaman mavi olacaktır.''Paul Eluard
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 61. Sayfada Yerimiz olsun

Bir kac da bisey yazalim cok siritmasin mesaj

Macrona gecmek en Klas hamle oldu cünki Macron bu Piyasayi kasip kavuracak.
                          New Balance pek tutunamadi sanki, Joma pek tutunamadi sanki ama Macron Dizayn ve cesitlilik acisindan harika isler cikariyor.

Seneye cok daha Efsane Formalar bizleri bekliyor. Tarafsizca bakarsak bile (biliyorum cok zor) Formalarimiz 3 Istanbul Takimindan kat kat daha güzel. Onlar bu sene resmen Fiyasko.
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyah forma internette var çocuk siyah forma tükenmiş belki yanlış görmüşsündür
                            Evet çocuk formasına bakmışım

Nike'da Medium giyiyordum. Macron'da da Medium beden olur mu acaba?

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet çocuk formasına bakmışım

Nike'da Medium giyiyordum. Macron'da da Medium beden olur mu acaba?

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Olmaz. Nike da S giyiyordum Siyah forma M oldu. Hatta o bile dar. Zaten Mavi formayla Siyah forma arasında bile beden farkı var. Mavi ve siyah forma aldım. Mavi S - Siyah M. Siyah alıyorsanız bir beden büyük alın derim.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X