Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iste bunda yaniliyorsun
    yeterince forma satsak sadece sponsorluk ücreti buragin bonservisine yeterdi
    forma satisida bayileri ayakta tutsa yeterlidir
    Taraftarı tribüne çekmek ve lisanslı ürünleri satmak için kulüpler çaba sarfetmeli,taraftarlar değil bunu kabul edin önce.
    Sen salak salak forma seçip alın diyemezsin abi ayrıca şu cümleye hastayım '100 bin satarsan özel forma alırsın' ..

Formalar güzel değil kalitesiz üstüne üstlük fiyatlar 160 TL.

iyi bile satmışız 25 bin bu formalar için çok çok iyi bir rakam.
    En son Emirhan TOPCU tarafından düzenlendi; 18.08.2017, 08:41.

Yorum

• İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftarı tribüne çekmek ve lisanslı ürünleri satmak için kulüpler çaba sarfetmeli,taraftarlar değil bunu kabul edin önce.
      Sen salak salak forma seçip alın diyemezsin abi ayrıca şu cümleye hastayım '100 bin satarsan özel forma alırsın' ..

Formalar güzel değil kalitesiz üstüne üstlük fiyatlar 160 TL.

iyi bile satmışız 25 bin bu formalar için çok çok iyi bir rakam.
      cogunu zaten benim hibi gurbetciler almistir

insan avrupada yasayinca sehirinde bir major futbol kulübünün olmasinin degerini anliyor, ona göre takimina destek olmaya calisiyor

bizim insanimiz anca aglar niye dortmund gibi olamiyoruz diye, ama dortmund taraftarinin yaptigi fedakarligin 10da birine kimse hazir degil
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yonetim istifa.

Adi ustunde..."Yonetim". Forma ve Ts Club uretimlerinde goruyoruz ki ortada yonetilen bir sey yok. Hersey gelisine guzel.

Yorum

• formalara özellikle ts club ürünlerine bakıyorum da taraftarlıkla enayiliği karıştırmamak lazım.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• Acilen tasarım ekibi kovulmalı, yerine daha iyileri alınmalı. I *hamsi görseli* Trabzonspor yazan ne ya. Koreografiyi bildiğin baskı yapmışlar. İğrenç ötesi iğrenç. Yıl 2017!
              MCMLXVII

Yorum

• Bu Temel Reis konseptinden haberi olan var mi ? [emoji23]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• evet arkadaşlar forma geldi ve ne yazıkki şanlı armamızın yeri yanlış!.simetrik olarak aşağıya yapıştırılmış benimkide.daha önceki formalarımla karşılaştırdım hatta şortumda bile bu hata yok !ve yine aşağıda olduğu bariz belli oluyor yeni formanın! Koskoca tsclub bi arma basamayacak durumamı geldi? 20170818_220335.jpg
                  fotoları attım maalesef durum bu şekilde önceki formamda simetrik olan armamız 2017 formasında aşağıya konumlandırılmış.burak yılmaz değiliz tabi ama taraftarız..

Yorum

• Arkadaslar bilmiyorum kimse fark etti mi ama bu sene armanin boyutlari degismis.
                    Daha genisleyip, kisalmis. Elinizde onceki sezon ve guncel forma varsa, isterniz kontrol edin.

ts.jpg

Yorum

• Yillardir burda insanlar bir hayallen yasiyor. Guzel kaliteli formalar ve urunler.

Tum dunyada ki formalari, tasarimlari takip ediyoruz. Renk uyumu, tipografi, vs. her turlu konuya dalip analiz ediyoruz.

Bu "dunya yildizlari transfer edelim" gibi ucuk kacik bir arzu da degil. Sadece biraz ozen isteyen bir konu.

Yillar geciyor, omurler akip bitiyor. Ve densiz yoneticiler bu hayali gerceklestirmek icin hic bir caba gostermiyorlar.

Sadece ve sadece ihmal. Sadece ve sadece ilgisizlik. Sadece ve sadece beceriksizlik.

Rezaletten baska birsey degil. Rezalet otesi rezalet.

Forma ve merchandise uretimi basit bir detay. Fakat bu basit isi idare edemeyen insanlardan, nasil bir profesyonellik beklenir?

Bu basit isi bile beceremeyip insanlarin heyecan ve hayatlarinlan dalga gecenlerden, transfer ve altyapiyi idare etmesi nasil beklenir?

Iste onu da goruyoruz. Hersey rastgele.

Nike'in katalogundan rastgele forma sec. Araya 1-2 tane yerli "I hamsi you" urunu serpistir.

Menejer'in katalogundan rastgele yabanci oyuncu sec. Araya 1-2 tane yerli transferi serpistir.

Ama eminim ki onumuzde ki sezon formalar kaliteli olacak.

Ve eminim ki onumuzde ki sezon transferler kampa yetisecek.

Tabii yersen...
                      En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 19.08.2017, 07:40.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar bilmiyorum kimse fark etti mi ama bu sene armanin boyutlari degismis.
                        Daha genisleyip, kisalmis. Elinizde onceki sezon ve guncel forma varsa, isterniz kontrol edin.

[ATTACH]14185[/ATTACH]
                        Hep söylüyorum armamız kilo almış diye. Bize formayı tepeden tırnağa yapacak bir sponsor lazım. Armaları ben basayım mantığıyla olmayacak bu işler.

Yorum

• Photoshopta Shift tusunu basili tutamayan birine yaptiriyoruz yani armayi. Rezillik

Yorum

• Armalar konusunda bayağı eleştiri yapılmış. Beterin beteri var ya fb arması bassaydılar. Şükredin ve desteğe devam edin.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Armalar konusunda bayağı eleştiri yapılmış. Beterin beteri var ya fb arması bassaydılar. Şükredin ve desteğe devam edin.
                              güldürdün usta gerçekten beterin beteri var aman diyim

arkadaşlar bu yanlış yapıştırılmış armalı formaları aynen iademi etmemiz lazım ? ben değişim istiyorum acaba nasıl olması lazım yardımcı olabilirmisiniz?özel msjda atabilirsiniz.tşkler
                              En son Oğuzhan Fidan tarafından düzenlendi; 19.08.2017, 20:42.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence bizim efsane formamiz bu olsun. Cubukluyu beceremiyoruz ve her sene degistiriyoruz.

Efsane cubuklu diyorsan formanin kalibini degistirmeyeceksin. Renk tonlarini degistir en fazla ama kalibi kalmali her zaman.

Bana kalsa armamizda T'nin üst kismi olsa dalga olarak cok cok daha güzel ve anlamli olur.

Su arkadasin tasarladigi formayi yap eminim cok begenen taraftar cikacaktir.

2011-2012 senesinde ki Energy formamizi hatirlarsiniz. Simdiye kadar cikan en güzel "cubuklu formaydi" bana göre. Niye? cünki farkliydi. Herkesin giydigi cubukluyu giyip "efsane" ibaresini koyamazsin.
                                En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 19.08.2017, 21:25.
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Çalışıyor...
                                X