Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Edit. Fazla mesaj.

Yorum

• Geçen sezonun formalarına indirim yapmak için neyi bekliyorlar?
      7

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük kulüplerle kıyaslasak "onlar elit kategoride" deniyor. E Gençlerbirliği örneği vermiş arkadaş. Bu sefer de hata oluyor.

Mesele büyüklük küçüklük de değil. Nike bizim sponsorumuz değil, tedarikçimiz. Yani para verip toptan forma satın alıyoruz. Onlar bize sponsor olmadıklarından bize sponsorluk ücreti filan ödemiyorlar. Fakat daha ucuza veriyorlar formaları. Bu nedenle de ekstra taleplerimiz karşılanmıyor.

O zaman şöyle düşünelim; bırakın takımda oynamayı, kadroya giremediği gibi kulüpten de gönderemediğimiz Sefa'nın yıllık ücretinin yarısını Nike'a versek o logolar istediğimiz renk olurdu. İşimize gelince maliyet diyoruz. Taraftar kendisinin ve fotbulcunun üstünde eğreti duran, derme çatma forma istemiyor. Bu kadar.
        sonuna katiliyorum
        ama iste o para yok
        sefa dedigin adam gitmeyi kabul edeceksede su aradaki 3 ayin maasini almadan gitmeyecek, okadara indirildi bu is

maalesef biz böyle arada kalmis bir vakaya dönüstük, böyle gidersede istanbulun dedigi gibi sadece bu ligin bin rengi olma tehlikesi ile bas basayiz, artik taraftar görevini yapmasa icinde oldugumuz durumdan kurtulmak imkansiz

ya egolarimizi böyle devam sergileyip devam naz ederiz ve bu durum gittikce kötülesir, yada görevimiz yapariz

hersey kötülemekten kolay baska birsey varmi
        elestirmeyin diyen yok, elestirirken gercekleri unutmayin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sonuna katiliyorum
          ama iste o para yok
          sefa dedigin adam gitmeyi kabul edeceksede su aradaki 3 ayin maasini almadan gitmeyecek, okadara indirildi bu is

maalesef biz böyle arada kalmis bir vakaya dönüstük, böyle gidersede istanbulun dedigi gibi sadece bu ligin bin rengi olma tehlikesi ile bas basayiz, artik taraftar görevini yapmasa icinde oldugumuz durumdan kurtulmak imkansiz

ya egolarimizi böyle devam sergileyip devam naz ederiz ve bu durum gittikce kötülesir, yada görevimiz yapariz

hersey kötülemekten kolay baska birsey varmi
          elestirmeyin diyen yok, elestirirken gercekleri unutmayin
          Taraftar mücadele eden takım görsün maça da gider formasını da alır. Mesele taraftarlık değil. 100 bin değil 300 bin forma da satsak -Nike'in satıştan büyük pay aldığını düşünürsek- yanlış bir transfere ödenen parayı çıkaramayız. Önümüzde de Sefa gibi onlarca örnek var. Kulüp transfer hatası yapabilir. Ama bizim gibi çöplük olan büyük kulüp yoktur.

Taraftar naz yapmıyor. Eğer iyiye gidişat olsa sineye çeker ve kabul ederiz. 3 yıldır giyilen beyaz formaya bakalım. Tasarımı, bordo mavi detayları filan geçtim, madem logoyu bile istediğimiz renk yaptıramıyoruz istemeyelim beyaz forma. Nike bize zorla mı veriyor bu formaları? Neymiş 3. forma beyaz olmalıymış. Kim uyduruyor bunu. O zaman bu sene şikeciler kesin ligden düşürülecek çünkü beyaz formaları yok.

(şikecilerin formasını da koyduğum için kusura bakmayın arkadaşlar)

Yorum

• Beyaz formayı geçtim,Nevzat Aydın'ın forma zevkinin iyi olmadığına yeni sezon formaları çıkınca karar verdim.Parçalıyı güzel seçmiş.Ama sen çubukluyu neden bordo ağırlıklı seçiyorsun?Twitterda formalar bize özel olacak deyip neden yalan söylüyorsun?Seneye olacakları söyleyeyim en fazla çubuklu formamız özel bir tasarım olabilir o da %25 ihtimal.Nike ile yeni sözleşme imzalamadan bize özel tasarım forma beklemeyin.Mevcut anlaşmamızı dahi yönetim iyi kullanamıyor.Beyaz formayı parçalının kalıbından seçip baskıyı üstüne yapsalar çok güzel bir beyaz formamız olabilirdi.Gelinen durum şu:Amblem soluk ve tuhaf bir baskı,forma Nike'ın en ucuz forması ve hava almıyor.100 tl ye satsan %100 kar edeceğin bu basit formayı 150 tl gibi absürd bir fiyata satıyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Taraftar mücadele eden takım görsün maça da gider formasını da alır. Mesele taraftarlık değil. 100 bin değil 300 bin forma da satsak -Nike'in satıştan büyük pay aldığını düşünürsek- yanlış bir transfere ödenen parayı çıkaramayız. Önümüzde de Sefa gibi onlarca örnek var. Kulüp transfer hatası yapabilir. Ama bizim gibi çöplük olan büyük kulüp yoktur.

Taraftar naz yapmıyor. Eğer iyiye gidişat olsa sineye çeker ve kabul ederiz. 3 yıldır giyilen beyaz formaya bakalım. Tasarımı, bordo mavi detayları filan geçtim, madem logoyu bile istediğimiz renk yaptıramıyoruz istemeyelim beyaz forma. Nike bize zorla mı veriyor bu formaları? Neymiş 3. forma beyaz olmalıymış. Kim uyduruyor bunu. O zaman bu sene şikeciler kesin ligden düşürülecek çünkü beyaz formaları yok.

(şikecilerin formasını da koyduğum için kusura bakmayın arkadaşlar)

iste bunda yaniliyorsun
              yeterince forma satsak sadece sponsorluk ücreti buragin bonservisine yeterdi
              forma satisida bayileri ayakta tutsa yeterlidir
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Forma almaya gittim tekrar, parçalı alacaktım bedeni yoktu dedim çubuklu alayım o armayı görünce vazgeçtim. Cipsten çıkan sticker resmen. Hayır anlamadığım parçalının armasıyla çubuklunun arması nasıl aynı olmaz. Bu mu kurumsallık, vizyon?
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• nike-vapor-1-jersey-teamwear-6.jpg
                  Bahsettiğim bu arkadaşlar.Nike ile mevcut anlaşmamıza göre bu formayı giyebilirdik.Sırf forma başına 20-25 lira daha fazla masraf çıkacak diye bu kalıptan kaçınıp siyah nike nike logolu düz beyaz formanın üzerine Yeni Stadımızdan ilham alan tasarımı bastılar.Soruyorum size şu formaya 200 tl verip almak mı,yoksa mevcut beyaz formamıza 150 tl verip almakmı?
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nette rastladım.

Yorum

• Burada kendi bilgisayarlarında yaptıkları tasarımlara bile nal kadar kendi logolarını isimlerini veyahut amblemlerini basan,koymadan yayınlamayan arkadaşlar nike tan ücretsiz bişeyler yapmasını bekliyor ya.. Dünya böyle işte
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Parçalı ilk çıktığında ne heyecan yaratmışlardı halbuki, çubuklu ile yine batırdılar + 50. yıla özel hiçbir detay olmaması da çok ayrı bir vizyonsuzluktur.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parçalı ilk çıktığında ne heyecan yaratmışlardı halbuki, çubuklu ile yine batırdılar + 50. yıla özel hiçbir detay olmaması da çok ayrı bir vizyonsuzluktur.
                          Sonuna kadar katılıyorum. Koskoca 49. yılı boşa geçirmişler demek ki ts club'lar bile boş.

Gerçi ts club'ın 2. katının yarısında dekor çalışması vardı kapalıydı belki 50. yıl konseptine ayırırlar. İyi ürünlere ihtiyacımız var.

Yorum

Nette rastladım.

Aman aman sinerjiyi bozma...

Formalarımız mükemmel de geç...

Sen takımını sevmediğin için bu tür videoları koyuyorsun!!!!

Önemli olan iPhone gibi bir markamız var bunu idrak edelim lütfen!?!?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gençlerbirliği evet çok büyük bir takım ki formaları güzel ve vefat eden başkanlarının anısı için formasında logo altına imza ve tarih işlettirmişler. Bizde daha 100.000 forma satacazda nike bize özel forma yapcak yok elit e alcak filan diye uğraşalım. Yaw he he
                              Yahu 50.yılımız gelmiş formamızda tek bir tane özel detay yok arkadaş şakamısınız nesiniz anlamadık. Her sene ver beklentiyi sonra yine hüsran.
                              Çok kişinin çok garip takıntıları var...

Gençler ile karşılaştırmayalım yok şu şöyle böyle vs...

ORtadaki gerçeği görmemek için her türlü gözlüğü takmaya çalışıyorlar:

Bizim formalarımız iğrenç değil, ama kötü ve özel değil bunu göremeyen adam, göremediğinden değil, görmek istemediğinden bunu söylüyor...

Nike ile devam etmek Trabzonspor'un Anayasası'nın değiştirilmesi dahi teklif edilemez bir maddesi midir bilmiyorum.

Sen 743 yıl önceden Nike'a haber vermen gerek ya özel forma siparişini atıyorum, Puma ile sözleşme yaptın bugün, onlar da ayı şeyi mi söyleyecek çok merak ediyorum...

Sen ve senin gibi başka da var, insanların mükemmel tasarımları var... İyi değil bak mükemmel. Yıl olmuş 2017, bu tasarımları geçtim, bunun yakınından dahi geçse, dünyada başka tedarikçi mi yok da forma satışı Nike olmayınca 50000 yerine 5000'de kalacak...

Bunun matematiği bu kadar zor olamaz...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok kişinin çok garip takıntıları var...

Gençler ile karşılaştırmayalım yok şu şöyle böyle vs...

ORtadaki gerçeği görmemek için her türlü gözlüğü takmaya çalışıyorlar:

Bizim formalarımız iğrenç değil, ama kötü ve özel değil bunu göremeyen adam, göremediğinden değil, görmek istemediğinden bunu söylüyor...

Nike ile devam etmek Trabzonspor'un Anayasası'nın değiştirilmesi dahi teklif edilemez bir maddesi midir bilmiyorum.

Sen 743 yıl önceden Nike'a haber vermen gerek ya özel forma siparişini atıyorum, Puma ile sözleşme yaptın bugün, onlar da ayı şeyi mi söyleyecek çok merak ediyorum...

Sen ve senin gibi başka da var, insanların mükemmel tasarımları var... İyi değil bak mükemmel. Yıl olmuş 2017, bu tasarımları geçtim, bunun yakınından dahi geçse, dünyada başka tedarikçi mi yok da forma satışı Nike olmayınca 50000 yerine 5000'de kalacak...

Bunun matematiği bu kadar zor olamaz...
                                Aman aman sinerji bozulur filan yine suçu bize atarlar ülkede forma ureticisi kalmadı sanki nedir bu nike sevdası arkadaş harbiden anlamıyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X