Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Kulübü Mali İşler Koordinatörü Emre Aksoy yeni sezon forma satışlarının 45 bini bulduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaınladığı mesajda Aksoy, "2016-2017 sezonu için hazırlanan yeni sezon formalarımızın satışı 45 bini buldu. Şimdi ilk hedefimiz 61 forma satmak. Yeni stadımızda Galatasaray ile oynayacağımız maç öncesi taraftarımızı yeni sezon formalarını almak için TS Club'lara davet ediyoruz." diye konuştu.

Aksoy, Cumartesi günü kaşılaşacakları Glatasaray maçıyla ilgili, "Bordo ile maviye bürünmüş 41 bin 461 kişiyle tek ses, tek yürek olalım. Gelecek sezon için forma çalışmalarımıza da başladık. 50. yılımıza yakışır şekilde dizayn edilecek. 50. yıla özel ürünlerimiz de olacak. Kötü günümüzde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan horona daha çok tempo kazandırmalarını bekliyoruz. Biletini ve formanı al gel." yorumunu yaptı.

https://twitter.com/emreaksoy__
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 12:51.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• KaydetKaydet
      KaydetKaydet
      En son a f s tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 18:35.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süper.......

Yorum

• 4.jpg

Yorum

• nike ın yeni kollu kreasyonundan bi aston villa tarzı yapsınlar artık.muhteşem kalıbı var formanın.

Yorum

• Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] Hazırladığın bütün formaları beğeniyorum, fakat avatarındakinin yeri ayrı

Eline sağlık.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] Hazırladığın bütün formaları beğeniyorum, fakat avatarındakinin yeri ayrı

Eline sağlık.
                    Teşekkürler

Yorum

• Fransa 2017

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aston Villa olmazsa olmaz
                        uzun zaman oldu özledik

Yorum

• 1967-68_1171533592.jpg

Ligteki ilk yılımızın forması. 50. yılda mutlaka olmalı. Kombinasyonu da çok iyi beyaz şort bordo çizgili mavi konç. QNB logosunun uygulaması bu formaya özel olarak değiştirilir formada bütün olarak klasik bir görünüm elde elidirse çok güzel olur.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH=CONFIG]12515[/ATTACH]

Ligteki ilk yılımızın forması. 50. yılda mutlaka olmalı. Kombinasyonu da çok iyi beyaz şort bordo çizgili mavi konç. QNB logosunun uygulaması bu formaya özel olarak değiştirilir formada bütün olarak klasik bir görünüm elde elidirse çok güzel olur.
                            Hey yavrum bu takımın 3 oyuncusu sonradan başkanı olmuş: Atay Aktuğ, Özkan Sümer, Faruk Özak (Atay ve Özkan başkanlar tamam ama saç faktöründen dolayı Faruk Özak'ı çıkaramadım ) Sol alttaki de kupa koleksiyoncusu efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı olmalı. Ayrıca bu formaları o zamanki yöneticilerden biri İngiltere'de görmüş ve çok beğenince Aston Villa formasının aynısı bizim formamız olmuş.

Buna mukabil Aston Villa'yı elediğimiz zaman Birmingham belediye bandosuna kemence hediye etmişiz ve bandonun ensturmanları arasına girmiş. Çalabilen varsa bayramlarda seyranlarda Birmingham'a gidip çalabilir
                            En son oflubektas tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 14:24.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fransa 2017

Rengimiz değil ama portföyde şöyle siyah bi forman olacak aga

1.çubuklu
                              2.düz bordo
                              3.düz mavi
                              4.siyah forma

Turuncu da beyazda taraftar tarafından pek tutulmadı gibi geliyor bana
                              Siyah yapalım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X