Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni brezilya formasının üzerine bize göre uyarlama yapıyorum.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bolu ilinde ikamet eden bir Trabzonspor taraftarı olarak bugün şehrimizde bulunan TsClub mobil mağazadaki yetkili arkadaşlardan edindiğim bilgi; bu sene nike ile son senemiz ve hummel firması ile anlaşma konusunda ilerleme sağlandığı yönünde.
      Bir diğer şeyde şu anda www.trabzonspor.com adresimize henüz yüklenmemiş ancak hem mobil mağaza hem de storelarımızda satılan farklı ve güzel kışlık ürünlerimiz mevcut.Bizzat sweat ve atkı çeşitlerini gördüm.
      Onemli bi bilgi. Peki dunyada hangi futbol takimlari hummel kullaniyo acaba?
      2011 yilinda mersin kullanmis. Ayrica danimarka liginde bircok takim kullaniyo. Mesela bu seneki strasbourgun formalari

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 10.12.2013, 22:11.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Önemli olan para, Nike'tan daha çok para vereceklerse hiç sıkıntı yok.

Yorum

• Takımımız, Lazio ile oynayacağı müsabakada degrade forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu takımda beyaz sort kültürü olusmadıya ona yanarım
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hummel hata olur.

Yorum

• İspanyol devi Barcelona forma içine aldığı reklam karşılığında İntel ile 5 yıl için 25 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Katalan ekibinin yaptığı bu anlaşma forma içine alınan ilk reklam anlaşması olması açısından da bir ilk olma özelliği taşıyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.12.2013, 11:50.

Yorum

• Dün akşma saha bordo maviydi.

Önerdiğim buz mavisi ile beyaz şort ta güzel olur.

Yorum

• Ali Fuat abi, buz mavisi bizim için yapılsa gerçekten de muteşem bir forma olur, formadaki beyaz detayların yerine bordo renkler eklense muhteşem bir şey çıkar ortaya. Keşke Macron Türkiye piyasasına girse, bende Napoli'nin geçen seneki formaları var gerçekten de çok kaliteliler.

Yorum

• Bu formamız hem çok hoşuma gidiyor hem de sahada çok güzel duruyor.

Bence bu seneki formalarımız 2010 yılındaki çubuklumuzla beraber Nike'ın yaptığı en güzel formalar.
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Formalar güzel güzel...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• beyaz formamızın kolları şöyle olsaydı daha iyi olurdu Paşa abimin önerisi üzerine yaptım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İspanyol devi Barcelona forma içine aldığı reklam karşılığında İntel ile 5 yıl için 25 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Katalan ekibinin yaptığı bu anlaşma forma içine alınan ilk reklam anlaşması olması açısından da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Bu fikir 2 sene kadar önce aklıma gelmişti.Hatta kramponların altınada reklam alabileceğimizi düşünüyordum.Bunu yapabilecek şirketlerden biri olarakda aklımda ki ilk aday Microsoft'du.Diğer adaylar ise Apple,Facebook gibi büyük şirketlerdi.Ancak bu kadar büyük firmaların bizi tercih etmeyeceğini diğer şirketlerin ise forma,krampon altına reklam vermeye pek sıcak bakmayacağını düşünüyordum.Trabzonsporlu işadamları dışında kimsenin bu işe kalkışmıycağını ölü fikir olarak kalacağını tahmin etmiştim.Birkaç yere mail atmıştım geri dönüş olmayınca bende üstelemedim ama adamlar Barcelona markası sayesinde bu fikri gerçekleştirdiler.

Yorum

• intel inside ile oyunlu bir reklam anlaşılması yapıldıysa da gelinen noktayı çok ironik buluyorum. Sanki bu futbol camiası değildi formanın üzerindeki reklamlar en çok gol atıldığında dikkat çekiyor diye formanın çıkarılmasını yasaklayan. Şimdi ne olacak Barça gol atınca formayı başa geçirmeleri mi gerekecek acaba?

Yorum

Yükleniyor...
                                X