Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.sportgoettert.de/kataloge/nike2012.pdf

nike 2012 kataloğu.gelecek sezon giyilecek formalar için bir fikir oluşturabilir.buradaki çubuklu formayı gelecek sezon görme şansımız fazla

İşte gelecek sezonki çubuklu formamız, özel özel diye beklenti oluşturmaya hiç gerek yok.

Yorum

• Bence de İnter'in bu yıl giydiği çubuklu yapılacak bize yani umarım o yapılır Bu çubuklu yapılacak diye çubuklu forma almadım bu yıl

Yorum

• Kataloğa bakıp tahminde bulundum yeni sezon için.

Alternatif - Ev - Deplasman - Kaleci
        En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 06.02.2012, 22:38.
        7

Yorum

• Herşey bir kenara...Sadece siyah olan bir forma istiyorum...Matem ve protestolar için....
          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• bu şekildeki çubuklu ve beyaz forma güzel gider

daha şimdiden başladık gelecek sezonu konuşmaya
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Forma modelleri tahminimde yanılmamışım. Yeni sezonda büyük ihtimalle İnter'in bu sezon giydiği formanın kataloğa uyarlanmış modelini giyeriz demiştim. Bu sezon bordo ağırlıklı kalın çubuklu giydiğimize göre seneye mavi ağırlıklı ince çubuklu giyeriz demiştim.

Brezilya'nın Coritiba takımının yeni sezon formaları ( Olası beyaz formamız konusunda fikir verebilir ):

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Brezilya'nın yeni formaları da Brasil Jersey serisi olarak bir sonraki sezon katalogda yerini alacak.

Bizim renklerimize uygun modeller İnter tarzı çubuklu forma ve Arsenal veya Aston Villa tarzı diyeceğimiz modeller.

Yorum

• İşte Nike'ın yeni sezon kataloğunda bulunan forma modelleri. Yıldızlı modeller bu sene kataloğa giren yeni modeller. Her modelin piyasada kalma zamanı var. Modeline göre bu üç sezona kadar çıkabiliyor. Gri ve Gold formanın modeli miadını doldurdu ve kolleksiyondan çıkarıldı. Ana modeller her sezon güncellenerek kolleksiyonda yerini alıyor.

Gelecek sezon üç adet formamız olacağını biliyoruz. Bu formalardan birinin çubuklu olduğu kesin. Çubuklu forma modelleri içinde Trabzonspor'un renklerine en uygun kesim ve modeller İnter tarzı formalar. Inter Stripe III Game Jersey modelinin mavi ağırlıklı olan modelinin yeni formamız olma ihtimali yüksek.

Tamamen bize özel forma tasarımı meselesi ekonomik nedenlere dayanıyor. Nevzat Aydın ve ekibinin seçimi nedir bilemiyoruz. Sade bir taraftar olarak geçmiş yıllara bakarak görsel okumalar yapıyorum.

Katalogda yer alan diğer modellerden en yeni olanlardan yana tercihimizi kullanmışızdır diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla bizim ile birlikte İBB ve Galatasaray'ın bu sezon giydiği modelleri baştan elemiş oluyoruz.

Geriye kalan seçenekler arasında beyaz forma olacaksa Revolution Game Jersey diye adlandırılan Fransa'nın giymiş olduğu modelin beyazı olası seçenekler arasında. Yukarıda paylaştığım örneklerdeki kalite ve kesimlerde olur, formaya eklenecek bordo mavi renklerle tercih edilir bir model çıkabilir karşımıza.

Bu sezon bordo ağırlı formalar giydik, gelecek sezon mavi ağırlı çubuklunun yanına mavi veya bordo bir forma yakışır beyaza ek olarak. Neymar'ın üzerindeki Clasic IV Game Jersey Arsenal veya Aston Villa tarzı diyecebileceğimiz modelin gövdesi bordo kolları mavi veya gövdesi mavi kolları bordo modeli olabilir.

Rooney Mesut veya Balotelli'nin üzerinde gösterilen modeller olur mu bilemiyorum. İsteğim hangi formamız olursa olsun üzerinde mutlaka bordo mavi renklerin bulunması.

Bu sezon gold forma seçiminde yapılan hata yüzünden beyaz şort giyememiştik hiç. Gelecek sezon bordo mavi ve beyazın kombinasyonları ile karşımıza zengin bir kolleksiyon çıkar.

İdman ürünlerinde katalogda bulunmayan elite serisinin seçimi yönetimin bu konudaki bastırmasına bağlı.

Kaleci modellerinde en yenileri seçilsin isterim.

Avrupa kupalarında yer aldıkça pazarlık şansımız o kadar yüksek olur. Gelecek sezon forma bedenleri ve tedarik konusunda sıkıntı yaşanmayacağı söyleniyor. Modellerin seçimi çoktan yapılmış ve üretimleri devam ediyor. Her sezon olduğu gibi forma tanıtımını ve satışını en erken yapan takım yine Trabzonspor olacaktır.

Yeni fontlar da çok güzel. Formanın sırtına Trabzonspor yaka içine Karadeniz Fırtınası gibi özel dokunuşlar da yapılır umarım.

Sabırla takip ediyoruz gelişmeleri.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 16:27.

Yorum

• Çubuklu formamız İnter tarzı olursa ( ki yakalı formayı pek beğenmem ) fena olmaz.Bizim renklerimizde çok güzel duruyor.Birde şu Aston Villa tarzı formamız olsun.
                    En önemlisi arma arma arma.Artık bende olduğu gibi birçoğumuzda takındı oldu galiba.Formanın üzerinde eğreti duruyor.Rengi forma ile uyuşmuyor.Bir kısmı dikiş bir kısmı kadife.Barça'nın , İnter'in nasıl dikiş ise bizimkilerde dikiş olsun.İnanın bu yılkı muhteşem çubuklu formamızı sırf şu armadan dolayı almadım.Şöyle Aston Villa tarzı formaya dikişli bir arma yapacaksın uzun kollusunu çıkaracaksın.Muhteşem olmazmı ??

Yorum

• 7

Yorum

• Aman buna benzer forma olmasinda. Berbat...

(Steuea Bukarest takimi)
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen yıl giydiğimiz çubuklunun modeli.Aynı tonları Ofspor kullanmıştı.

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nike ile kulübün sözleşmesi bu sene bitmiyormu seneyede yine nike yapcaksa hiç umutlanmaya gerek yok..
                            #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• özil'in üstündeki ürün kesin arsenal icin!
                              wilshere 'nin üstündeki celtic icin
                              pazzini'nin üzerindeki de inter icin!

ben bizim formaların NEYMAR BUSQUEST(cubuklu) Ve alternatif icinde Pato'nun üzerindeki olsa iyi olurdu afs abinin dedigi gibi
                              neymar'ın üstündeki forma kollar mavi ortada düz bordo güzel olurdu
                              pato'nun üstündeki üründede beyaz agırlıklı cizgiler bordo olsa güzel olurdu hani bakalım haziran da gelir görürüz Allah nasip ederse
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                özil'in üstündeki ürün kesin arsenal icin!
                                wilshere 'nin üstündeki celtic icin
                                pazzini'nin üzerindeki de inter icin!

ben bizim formaların NEYMAR BUSQUEST(cubuklu) Ve alternatif icinde Pato'nun üzerindeki olsa iyi olurdu afs abinin dedigi gibi
                                neymar'ın üstündeki forma kollar mavi ortada düz bordo güzel olurdu
                                pato'nun üstündeki üründede beyaz agırlıklı cizgiler bordo olsa güzel olurdu hani bakalım haziran da gelir görürüz Allah nasip ederse
                                saydığın takımlar elit kategoride.onlar için özel tasarım formalar yapılacak

Yorum

Yükleniyor...
                                X