Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• barcelona'nın yeni siyah forması

Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• gri forma-bordo şort kombinasyonu gerçekten çok güzel. ben gri formayı mağazada gördüm ve beğenmedim. gri bölüm biraz açık ve kirli yeşili andırıyor. yalnız kollardaki bordo üzerine mavi şeritler gerçekten başarılı. bu formu gri değil de mesela mavi forma üzerinde denemek de de fayda var diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vallah bana "s" olani bile bol oluyor.
        Valla bana da L biraz bol oluyor. Boy 1.83, kilo da 90larda ama. İlk defa bol bir L kıyafet giydim.

Yorum

• gri forma bence suan ligin en güzel formasi
          #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bazen kendi ürünlerimizi beğenmediğimiz oluyor ama biraz da etrafa bakalım don atlet ile idman yaparlar
            Kemal Sunalin filmlerinde giydigi pijamanin tipkisinin aynisi valla
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Merak ediyorum Şenol Hoca'ya bir tane mi geldi alttan giydiği üründen..

Halen daha logosu kopmuş olan ürünümüzü giyiyor. Yok mu bunun yenisi arkadaş ?

Yorum

• gs yeni forma önce fener sonra bjk simdide gs acaba bizde yeni sezonda yeni bi forma görecekmiyiz.....

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bazen kendi ürünlerimizi beğenmediğimiz oluyor ama biraz da etrafa bakalım don atlet ile idman yaparlar
                  hani bursaya laf atmak istemiyorum ama Sercanin su yaptigi Poza ne denmeli ???
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gs yeni forma önce fener sonra bjk simdide gs acaba bizde yeni sezonda yeni bi forma görecekmiyiz.....

Formalar okadar güzel degilde, siyah sort ile yakismis..
                    Kayseri'ye benzettim.
                    Bizim gri forma bunlara bes ceker..
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formalar okadar güzel degilde, siyah sort ile yakismis..
                      Kayseri'ye benzettim.
                      Bizim gri forma bunlara bes ceker..

Aynen öyle Kayserini giydigi formaya cok benziyor suan tipa tip aynisimi diye arastirmaya bile degmez benim acimdan ama Nike en kaliteli forma...
                      Adidas in degisik tasarimlari var ama onlarida yine sadece büyük klüplere yapiyorlar Nike nasil sadece büyük klüplere yapiyorsa...
                      Seneye Sampiyonlar liginde ins. olunca bitane özel forma yaptirirlar artik...

Yorum

• bu formalar özel olarak GeSe'ye üretildi diyenlere!!!

bu formalar yeni koleksiyondan ve GeSe'ye renkleri uyarlanmıştır,
                        yani bizim çubuklu veya gri forma nasıl koleksiyondan ve renkleri bize göre uyarlanmışsa, bu da öyle
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• gese'nin formaları gerçekten harika. kalın çizgiler, formaya her zaman karizma katar. siyah şort kombinasyonu da mükemmel olmuş. adidas gerçekten bu işi biliyor. tek sorun renklerde. kırmızı ve sarı çok berbat bir ikili. futbolcular menemen gibi duruyor. ben bu formanın bordo mavi olanını düşünemiyorum. adidas bize bu formanın bordo mavi olanını yapsaydı sanırım forma satış rekoru kırardı.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gese'nin formaları gerçekten harika. kalın çizgiler, formaya her zaman karizma katar. siyah şort kombinasyonu da mükemmel olmuş. adidas gerçekten bu işi biliyor. tek sorun renklerde. kırmızı ve sarı çok berbat bir ikili. futbolcular menemen gibi duruyor. ben bu formanın bordo mavi olanını düşünemiyorum. adidas bize bu formanın bordo mavi olanını yapsaydı sanırım forma satış rekoru kırardı.
                            adidas'ın bize bjk,gs ve fb gibi ilgilenecegini zannetmiyorum nike la devam diyorum ben... heleki bu sene şampiyon olup şampiyonlar liginde oynadıgımız zaman ürünlerimizin kalitesi 2 kat artar diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu formalar yeni koleksiyondan ve GeSe'ye renkleri uyarlanmıştır,
                              yani bizim çubuklu veya gri forma nasıl koleksiyondan ve renkleri bize göre uyarlanmışsa, bu da öyle
                              Evet abi aynı desende formaları Milan kullanıyor bu formaların...
                              Ağasarlı_61

Yorum

• Zaten yeterince formamız yok mu neden sezon ortasında forma çıkaralım ki?

Galatasaray'ın formasının özel olup olmadığına Türk Telekom yazısının duruşuna hiç girmiyorum. ( Milan'n forması ile birebir aynı model değil bu arada )

Renklerimiz özel; kırmızı beyaz, siyah beyaz, sarı kırmızı, sarı lacivert, yeşil beyaz gibi her yerde her modelde rastlanan bir renk değil. Renklerimiz özel olduğu için o renklerin güzelliğini ortaya çıkaracak modelleri seçmemiz gerekiyor.

Bu sezon seçilen modellerimiz, kesimleri bu anlamda güzel ve başarılı. Beyaz modelimizin yakaları da bordo veya içerisinde bordo ve mavi renklerinin kullanıldığı bir ek daha olsaydı tam olacaktı.

Beşiktaş'ın gri formayı, Galatasaray'ın çubukluyu sezon ortasında çıkarması kendi açılarından bir pazarlama taktiği olabilir ama yarım sezon sonra yeni formalar çıkacakken ( gerçi bizim kadar erken asla çıkarmadılar ) almak istermiydik?

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 10:20.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X