Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çileden çıkalım diye paylaşmıyorum bunları. Nike Türkiye'nin gerçek Nike'ın performansının çok altında olduğu ortada. Bugünkü durumun böyle olmasının Nike'a ve Trabzonspor kulübüne bakan yönleri var.

Her şeye ve herkese rağmen yapılabilecek güzellikler var.

Kulüp taraftarın beklentilerinin farkında bunu karşılamak için çalıştıklarını söylüyorlar merakla bekliyoruz gelişmeleri.

Güzel şeyleri görmek, bende "daha güzellerini biz yapabiliriz" düşüncesini oluşturuyor.

Umutsuz olmamak lazım.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi biliyorsun biz karadenizliler sabırsız insanlarız çileden çıkmak lafından kastım böyle güzellikleri bizimde görmemiz isteği.Nike la uzun süreli anlaşmalarımız olursa bu fotograflardaki gibi ürünler yapacaklarına inanıyorum.
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Fuat abi biliyorsun biz karadenizliler sabırsız insanlarız çileden çıkmak lafından kastım böyle güzellikleri bizimde görmemiz isteği.Nike la uzun süreli anlaşmalarımız olursa bu fotograflardaki gibi ürünler yapacaklarına inanıyorum.
        Umut neyi kastettiğini anladım

Hepimizin ortak isteği bu güzelliklerin bize ait olması. Buradaki paylaştığım ürünlerin bordomavi versiyonlarının hepsinden güzel olacağını biliyoruz.Bizi kıran veya hayal kırıklığına iten de dünya üzerinde özellikle futbol konusunda bu kadar önde olan bir markanın Türkiye ayağının bu kadar ilgisiz ve yetersiz olması.

Ürün kalitesi kadar ürünün takdimi ve pazarlaması da önemli. Resmi satış sitemizin bu konudaki yetersizliği de ortada. Keşke hepsi dört dörtlük olsa da bu kadar sayfalar dolusu şeyi yazmak zorunda kalmasak.

Bu başlıkta sadece Nike'ı veya formaları konuşmuyoruz aslında. Futbol modasının etkilerini gözlemliyoruz hep birlikte. Bu başlığı sürekli takip edenler avrupa maçlarını izlerken başkalarının dikkat bile etmediği nice ayrıntıya dikiyor gözlerini, yanılıyor muyum?

İşin ucunda para olduğuna göre, paşa paşa yola gelecekler merak etmeyin.

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 11:03.

Yorum

• Merhabalar,
          Şu an da üretim planlamamızda uzun kollu çubuklu forma yoktur
          Bilgilerinize,

----------------------------------------------------

Ülker IŞIK

Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş.
          İnönü Mah. Trabzonspor Bulvarı Hüseyin Avni Aker Stadyumu VIP Tribün Altı
          Trabzon

Çubuklu formanın uzun kollusu çıkması için kulübümüze mail atmıştım aldığım cevap
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Üstüne bir bardak soğuk su iç Emirhan.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üstüne bir bardak soğuk su iç Emirhan.

Saol Dursun

Çubuklu formanın uzun kollusu çok güzel olurdu ya.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Emirhan, güzel olacağının sen ben farkındayız.

Nitekim klübümüzün amatör çalışmaları sayesinde böyle güzellikleri göreceğimizi pek sanmıyorum.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Soğuk suya devam
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• Aynı serinin başka rengi
                    Mavi formamızın yeşil olanını Rubin Razan giyiyor. Bu sezon henüz ligde giymedik ( sadece hazırlık maçlarında giydik bir de Karadenizspor giyiyor mavi formalarımızı )
                    Mavi formamızın kumaşı ve kesimi çok güzel

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 14:12.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 15:47.

Yorum

• Katolog'da uzun kollu formalar var bize niye çıkarılmıyor Töbe est.
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• UZUN KOLLU FORMA ISTIYORUZ! Ben Mavi ve Parcali istiyorum.. Cubuklu'da tabii ki ciksin.. ama Parcali guzel olur yaa

Yorum

• zevk meselesi tabi ama ben bu yıl barcelonanın çubuklu formasını beğenmedim...ama interin şu forması çok güzel shaktar ın da çubuklusu aynı galiba onuda çok beğendim...diyeceksiniz ki aynısı barcelonayla interin ki...eğer dikkatli bakıyorsanız benim gibi farklı olduğu gözüküyor...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Forma almak için uzun kollu çubukluyu bekliyodum.Teşekkürler yönetim, teşekkürler Nike

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forma almak için uzun kollu çubukluyu bekliyodum.Teşekkürler yönetim, teşekkürler Nike
                                Emre uzun kollu forma çıktı da biz niye göremiyoruz ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X