Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu çok güzel...

Şu forma aynı bu şekil çıksa ne olur. Nakışlı arma, göğüs reklamı ve kol reklamı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tabirimi mazur görün ama yurt dısındakı nike formaların nike logosu "hayvan gibi" bizdekilerse onlara göre gayet küçük neden böyle bilgisi olan var mı
      Benimde merak ettiğim bir konu.

Yorum

• Türk telekom yazı stili kullanmasak olmaz mı ? o stil hiç güzel değil
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ordaki beyaz koltuklar ne oyle????
          19mayıs için olabilir okullar yazı ve resim gösteriyorlar ya onun içindir kesin bende lisede tutmuştum ama unuttum adı neydi
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Kemal gene döktürmüşsün ellerine sağlık.

Bize çok umut veriyorsunuz böyle umutlandırmayın bizi
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Çubuklu Formamız Süper İnşALLAH Yaz Sıcağında Uzun Kolluyu da Çıkarmayı Düşünürler
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• La Liga'da şampiyonluğu garantileyen Barcelona, Mallorca deplasmanında öne geçmesine rağmen ikinci yarıda oyunu rölantiye alınca sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 10. dakikada Eto'o ile öne geçen Barca, son dakikada Kamerunlu'nun yağından bir de penaltı kaçırırken, Mallorca, Arango ve Santana ile maçı 2-1 kazandı.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 2009 ilkbahar-yaz sezonu defilesinde kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın ürünleri ünlü mankenler tarafından sergilendi.

Tuğba Özay ve Şenay Akay'ın yanı sıra çok sayıda tanınmış mankenin katıldıdığı defilede birçok ünlü marka ile birlikte Ts Club'ın 2009 ilkbahar-yaz ürünleri tanıtıldı. Özellikle mankenlerin Trabzonspor formasıyla podyuma çıkması defileyi izleyenler tarafından bol bol alkış aldı.

İyi de bacak değil, yeni ürün görmek istiyoruz biz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi de bacak değil, yeni ürün görmek istiyoruz biz.
                    HAMSİ
                    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Formalar daha bi güzel görünüyor.

Ayrıca bu tanıtım bence sene başında yapılmalıydı.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• eğer gelecek sezon formalarımız bunlarsa şunu söylemek sanırım yanlış olmaz; nike bu işi beceremedi. eğer antalyanın bu sezon giydiği formaları yeni sezon forması diye yutturmak başarı ise, yeni sezonda eski sezondan kalma 4 forma varsa bunun neresi başarıdır anlamadım. nike trabzonspora gereken önemi vermemiştir bu çok açık. ilk sene için evet daha yeni anlaşma falan tamam dedik ama ikinci sezonda bu kadar saçmalamasına da pes doğrusu...ben nike firmasını bu tutumu sebebiyle protesto ediyorum!!!
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eğer gelecek sezon formalarımız bunlarsa şunu söylemek sanırım yanlış olmaz; nike bu işi beceremedi. eğer antalyanın bu sezon giydiği formaları yeni sezon forması diye yutturmak başarı ise, yeni sezonda eski sezondan kalma 4 forma varsa bunun neresi başarıdır anlamadım. nike trabzonspora gereken önemi vermemiştir bu çok açık. ilk sene için evet daha yeni anlaşma falan tamam dedik ama ikinci sezonda bu kadar saçmalamasına da pes doğrusu...ben nike firmasını bu tutumu sebebiyle protesto ediyorum!!!
                          Gelecek sezon giyeceğimiz çubuklu forma, Antalyaspor'un forması değil Nike'ın belirlediği çubuklu forma modeli ve bize özel üretildiği için Trabzonspor forması demek daha doğru bir tanım. Aynı modeli Akçaabat Sebatspor gibi bir çok takım daha giyiyor. Forma modelleri kullanım tarihleri bir yıl olan modeller değil. Brasil Jersey diye anılan beyaz forma modelimiz de birkaç yıl piyasada kalacak bir model. Geçmiş sayfalarda kataloglarından örneklerini paylaştığım gibi her modelin bir çıkış tarihi ve piyasada çıkış tarihi var. Eski yeni diye bir durum yok ortada.

Eski sezondan kalma 4 forma var bilgisi tamamen yanlış. Geçmiş sezondan kullanılacak forma beyaz forma, onun da mavi olan yakalarının bordo ile değiştirilme ihtimali var. İkinci yarıda çıkan parçalı forma yine aynı tarihlerde çıkacak olan gri forma çıkana kadar piyasada kalacak.

Yeni sezon formalarını birebir görüp dokunmadan, takımın neleri giydiklerini görmeden, yorumlar için fazla erken davranmıyormuyuz?

1 Haziran'da bütün formaların satışa çıkması bekleniyor. Geçmişte bu kadar erken tarihte forma satışa çıkmış mıydı hiç?

Taraftarın beklentilerini zevklerini dikkate almadan siparişler verildiği belli. Nike'a kızalım, fakat adamlar biz ne istiyorsak onu gönderiyor, bunu ıskalamayalım.

Armaları bile, binbir naz biniki niyaz ile değiştirtebildiğimizi unutmayalım. Formaları görmeden kızanlar nedense formanın gerçeğini görünce pek seviyor.

Formalarımızı eleştirenlerin korsan forma ve ürünler konusunda da aynı hassasiyetlerini göstermelerini bekliyorum.

Yorum

• afs bey maalesef size katılmıyorum. öncelikle şunu belirtmek lazım. bu durumun sorumlusu nike ise ona kızıyorum değilse klüp yönetimine kızıyorum. ama ortada bir gerçek var! yeni sezon formaları diye tanıtımı yapılacak formaların modeli eğer bir önceki sezon başka takımlar tarafından giyilmişse ve bunda öncü olan biz değilsek sizce bir hata yok mudur? parçalı forma dediğimiz forma son derece salaş bir haldeyken, turuncu forma bu sezon neredeyse hiç tutmamışken, yeni forma diye bunların sunulmasında bir hata yok mudur? yeni sezon, yeni heyecan demek, bu da ilk şevkle alınan bir çok forma demek. sezon ortalarında çıkan formanın nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir? aynı şekilde yeni sezonda her takım yeni tasarım formalarını sunarken biz neden bu kadar çağ dışı bir uygulamaya gidiyoruz anlamış değilim. eğer bir 4 büyükten biriysek bazı temel konularda birbirimizinden farkımızın olmaması gerekmez mi? anladığım kadarıyla pazarlama konusunda sınıfta kalmış bir yönetim ve doğru politika geliştiremeyen bir forma sponsorumuz var!!! biz buna layık değiliz....
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Nike şirketine olan tepkim her geçen gün artıyor.....

Önümüzdeki sezon nike'la olan sözleşme yırtılıp atılsın...

Birde nike Türkiyenin başında bir hemşerimiz var...

Birde o olmassa vay halimize...

Hiç bir ürün çeşitliligi yok...

Formalarda bize özgü tasarımlar yok lansman yok...

Nike mağazalarında hala bizim formalarımız satılmıyor....

Peki ne diye biz nike'la antlaştık....
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bence de Nike gerek Trabzonsporu gerekse taraftarı keriz yerine koyuyor, ellerindeki forma stoklarını eritmek için indirim yapacaklarına aynı modelleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...şöyle bir defilede yeni sezon formalarının olmamasının başka bir izahı olamaz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X