Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son dakika bilgileri :
    - Armalarımız nihayet değişti.
    - Forma sponsurumuz Türk Telekom. Logo üstte Türk altta Telekom şeklinde sadece yazı olarak kullanılacak.

2009 / 2010 sezonu formalarımız şu şekilde olacak:
    1 - Parçalı forma ( bu sene giydiğimizin aynısı )
    2 - Beyaz ( bu sene giydiğimizin aynısı )
    3 - Düz mavi
    4 - Düz turuncu
    5 - Çubuklu
    6 - Gri forma ( 2009 sene sonu )

Satışa çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum....
    Arkadaslar hic mi onceki sayfalara goz atmiyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar hic mi onceki sayfalara goz atmiyorsunuz?

Kemal abimizin calismasini izinsiz kullandigim icin özür dilerim ve onun calismasi oldugunu tekrar söylemek isterim. Buda AFS abimizin dedigi gibi üstte TÜRK altta TELEKOM seklinde. Cubuklu formamiz büyük olcüde böyle olacak. Umudumuz renk tonlarinin böyle olmasi ve logonun bu calismada gibi büyük olmasi, ayrica Ülker logosunun da beyaz zemin üzerinde degilde bu calismada oldugu gibi kullanilmasini isterim.
      En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 17.05.2009, 13:37.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kemal abimizin calismasini izinsiz kullandigim icin özür dilerim ve onun calismasi oldugunu tekrar söylemek isterim. Buda AFS abimizin dedigi gibi üstte TÜRK altta TELEKOM seklinde. Cubuklu formamiz büyük olcüde böyle olacak. Umudumuz renk tonlarinin böyle olmasi ve logonun bu calismada gibi büyük olmasi, ayrica Ülker logosunun da beyaz zemin üzerinde degilde bu calismada oldugu gibi kullanilmasini isterim.
        A F S abi bunun ornegini vermisti aslinda, reklam buyuk ihtimal boyle olur yanilmiyorsam:

En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 17.05.2009, 14:03.

Yorum

• Aston Villa tarzı modelin olmamayışı gerçekten çok üzücü. Çubukludan sonra en çok hoşuma giden formaydı. İnşallah bu hatalarından dönerler.
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• türk telekom dan yana bir sorun yaşayacağuz gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı olsn bu arada yukardaki çubuklu dehşet olmuş

Yorum

• Arkadaslar bende zaten belirtmistim, sponsorun benim calismamdaki gibi olacak diye bisey yok. Egerki üstte Türk altta Telekom yazacaksa bence büyük ihtimal bu formada gördügünüz tt logosunun sag kisimindaki gibi olur:

T Ü R K
              T E L E
              K O M

Yukardaki gibi...
              .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar bende zaten belirtmistim, sponsorun benim calismamdaki gibi olacak diye bisey yok. Egerki üstte Türk altta Telekom yazacaksa bence büyük ihtimal bu formada gördügünüz tt logosunun sag kisimindaki gibi olur:

T Ü R K
                T E L E
                K O M

Yukardaki gibi...
                Insallah böyle üc sirali olmaz cok kötü duruyor öyle. en iyisi üstte Türk altta Telekom seklinde.

Yorum

• Sponsor bi tarafa, gelecek sezon cubuklu formamiz üstteki gibi olacak. Modeli Nike Inter Stripe Game Jersey. Bunu Ali Fuat abide bircok kez belirtmisti.

Bir önceki sayfada diger forma modellerimizi görebilirsiniz...
                  .

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türk Telekom reklamı yapılmış Avni Aker ' de
                    o beya koltuklar ne ole cok merak ettım
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Buyrun birkac örnek daha veriyim:

.

Yorum

• belki size bu tespitim ilginç gelebilir ama nike dünyanın en başarılı kulupleriyle çalışıyor ve alanında en iyisi

barcelona sponsoru nike ligde şampiyon oldular şampiyonlar liginde final oynıyacaklar..
                        manchester united sponsoru nike ligde şampiyonlar onlarda final oynacak barca ile..
                        inter sponsoru nike ligde şampiyon oldular..
                        shaktar donestsk uefa finali oynıyacak...

Yorum

• Bu çok güzel...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belki size bu tespitim ilginç gelebilir ama nike dünyanın en başarılı kulupleriyle çalışıyor ve alanında en iyisi

barcelona sponsoru nike ligde şampiyon oldular şampiyonlar liginde final oynıyacaklar..
                            manchester united sponsoru nike ligde şampiyonlar onlarda final oynacak barca ile..
                            inter sponsoru nike ligde şampiyon oldular..
                            shaktar donestsk uefa finali oynıyacak...
                            Porto Sampiyon oldu!

Isvicre'de bügün FC Zürich kazanirsa 2 hafta önceden Sampiyonlugunu ilan edecek!

Almanya'da Wolfsburg Sampiyonlugun en büyük adayi!

Hepsinin sponsoru Nike, aceba biz de Sampiyon mu olacagiz

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Porto Sampiyon oldu!

Isvicre'de bügün FC Zürich kazanirsa 2 hafta önceden Sampiyonlugunu ilan edecek!

Almanya'da Wolfsburg Sampiyonlugun en büyük adayi!

Hepsinin sponsoru Nike, aceba biz de Sampiyon mu olacagiz
                              neden olmasın..
                              ben aslında bunu hala nike ın büyüklüğünü tartışmanın gereksiz olduğu göstermek için sölemiştim dünyanın en büyük firmalarından biri bu sene olmassa seneye garanti ula adamlar bize boşuna mı sponsor oldu

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden olmasın..
                                ben aslında bunu hala nike ın büyüklüğünü tartışmanın gereksiz olduğu göstermek için sölemiştim dünyanın en büyük firmalarından biri bu sene olmassa seneye garanti ula adamlar bize boşuna mı sponsor oldu
                                Sampiyon oldukdan sonra ha Lescon ha Nike ne fark eder...

Yorum

Çalışıyor...
                                X