İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar hic mi onceki sayfalara goz atmiyorsunuz?
Kemal abimizin calismasini izinsiz kullandigim icin özür dilerim ve onun calismasi oldugunu tekrar söylemek isterim. Buda AFS abimizin dedigi gibi üstte TÜRK altta TELEKOM seklinde. Cubuklu formamiz büyük olcüde böyle olacak. Umudumuz renk tonlarinin böyle olmasi ve logonun bu calismada gibi büyük olmasi, ayrica Ülker logosunun da beyaz zemin üzerinde degilde bu calismada oldugu gibi kullanilmasini isterim.En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 17.05.2009, 13:37.
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kemal abimizin calismasini izinsiz kullandigim icin özür dilerim ve onun calismasi oldugunu tekrar söylemek isterim. Buda AFS abimizin dedigi gibi üstte TÜRK altta TELEKOM seklinde. Cubuklu formamiz büyük olcüde böyle olacak. Umudumuz renk tonlarinin böyle olmasi ve logonun bu calismada gibi büyük olmasi, ayrica Ülker logosunun da beyaz zemin üzerinde degilde bu calismada oldugu gibi kullanilmasini isterim.
En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 17.05.2009, 14:03.
Yorum
-
Arkadaslar bende zaten belirtmistim, sponsorun benim calismamdaki gibi olacak diye bisey yok. Egerki üstte Türk altta Telekom yazacaksa bence büyük ihtimal bu formada gördügünüz tt logosunun sag kisimindaki gibi olur:
T Ü R K
T E L E
K O M
Yukardaki gibi....
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bende zaten belirtmistim, sponsorun benim calismamdaki gibi olacak diye bisey yok. Egerki üstte Türk altta Telekom yazacaksa bence büyük ihtimal bu formada gördügünüz tt logosunun sag kisimindaki gibi olur:
T Ü R K
T E L E
K O M
Yukardaki gibi...cok kötü duruyor öyle. en iyisi üstte Türk altta Telekom seklinde.
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Telekom reklamı yapılmış Avni Aker ' de
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
belki size bu tespitim ilginç gelebilir ama nike dünyanın en başarılı kulupleriyle çalışıyor ve alanında en iyisi
barcelona sponsoru nike ligde şampiyon oldular şampiyonlar liginde final oynıyacaklar..
manchester united sponsoru nike ligde şampiyonlar onlarda final oynacak barca ile..
inter sponsoru nike ligde şampiyon oldular..
shaktar donestsk uefa finali oynıyacak...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki size bu tespitim ilginç gelebilir ama nike dünyanın en başarılı kulupleriyle çalışıyor ve alanında en iyisi
barcelona sponsoru nike ligde şampiyon oldular şampiyonlar liginde final oynıyacaklar..
manchester united sponsoru nike ligde şampiyonlar onlarda final oynacak barca ile..
inter sponsoru nike ligde şampiyon oldular..
shaktar donestsk uefa finali oynıyacak...
Isvicre'de bügün FC Zürich kazanirsa 2 hafta önceden Sampiyonlugunu ilan edecek!
Almanya'da Wolfsburg Sampiyonlugun en büyük adayi!
Hepsinin sponsoru Nike, aceba biz de Sampiyon mu olacagiz
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePorto Sampiyon oldu!
Isvicre'de bügün FC Zürich kazanirsa 2 hafta önceden Sampiyonlugunu ilan edecek!
Almanya'da Wolfsburg Sampiyonlugun en büyük adayi!
Hepsinin sponsoru Nike, aceba biz de Sampiyon mu olacagizneden olmasın..
ben aslında bunu hala nike ın büyüklüğünü tartışmanın gereksiz olduğu göstermek için sölemiştim dünyanın en büyük firmalarından biri bu sene olmassa seneye garantiula adamlar bize boşuna mı sponsor oldu
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden olmasın..
ben aslında bunu hala nike ın büyüklüğünü tartışmanın gereksiz olduğu göstermek için sölemiştim dünyanın en büyük firmalarından biri bu sene olmassa seneye garantiula adamlar bize boşuna mı sponsor oldu
Yorum
Yorum