Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu font çok güzel olurdu aslında..Şampiyonlar liginde Arsenal,Chelsea ve Villareal de bunu kullanıyor

Yorum

• eger bize özel bir font hazirlamak zorsa ben artik bisey demiyorum
      ne zor olsunki
      Her bilgisayarda olan bir sey
      Her Mircosoft Word programinda en az 100 font var
      ordan bitane alip altina logoyu koyup zorsa
      benim azimda laf kalmaz

Ozaman Amatörlügü devam

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eger bize özel bir font hazirlamak zorsa ben artik bisey demiyorum
        ne zor olsunki
        Her bilgisayarda olan bir sey
        Her Mircosoft Word programinda en az 100 font var
        ordan bitane alip altina logoyu koyup zorsa
        benim azimda laf kalmaz

Ozaman Amatörlügü devam
        Katilmamak elde degil. Ayni seyleri 1 ay önce bende dedim ama hala degisen bir sey yok bana göre.

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanki yeni font koymak cok zor bir is, alti üstü yeni bir font secilmesi lazim.
        Sanki yeni forma tasarimlari cok zor bir is, gri formalar anca 2009 sonuna gelecekmis.
        Sanki iyi kumas kullanmak cok zor bir is, diger takimlara yapilanlarin herseyini bize affedersiniz kakaliyorlar ama is armaya, kumasa gelince 3.sinif mal kullaniyorlar.

Kurda sormuslar ensen niye bu kadar kalin diye.
        Oda demis namim var diye.
        Ne alaka demisler.
        Kurt demis, namim sag olsun ben hic yorulmadan koyunlar kuzular bana her gün bir kurban getiriyorlar. Tabi hic kosmadan sende bu kadar yesen, seninde ensen bu kadar kalin olur... demis.

Ne alaka?
        Burda Kurt Nike oluyor...

Hadi Nike gectim, kulübüze mail attim, cevap atan yok. Yani en azindan "bize mesaj yolladiginiz icin tsk ederiz" gibi standart bir mail atsalardi gam yemiyecektim.

Ben ümidimi kestim arkadas, daha ne yapalim, sokaga cikip ciplak mi dolasalim?

Düstügümüz derde bakin yahu, acaba bir dahaki sene armalarimiz nasil olur diye düsünüyoruz. Acaba hangi olan tasarimi bize giydirecekler diye bakiyoruz. Madem tasarim felan olmayacak, neden diger türk takimlari gibi bizde gidip stoktan almadik? Ne fark var suan aramizda?

Seneye artik seneye düzelir diyorum, yahu hic tünelden isik gelmiyor ki.

Su an gercekten cok sinirliyim, hele show tv de var misin yok musunda fenerbahceyi görünce cok ama cok pis imrendim, tabi ki takimlari yüzünden degil, yaptiklari ve yapicaklari yüzünden...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İngiltere'deki fontların aynı olmasının nedeni ligin sponsoru ile ilgili. Tüm takımlara kendi kurumsalında yer alan fontu uygulamışlar.

Kurumsal kimlik rehberinde uygulamanın nasıl olacağı kuralları ve yasakları ile belirtilmiş.

Aynı uygulama Şampiyonlar Liginde de var.

Premier ligi fontunu arayanlara:
          Identify fonts with our font finder tool using an image or photo. Upload an image, and we’ll search our collection of over 133,000 fonts for the best match.

Font işi öyle "bilgisayardan bi font seçeyim o olsun" kadar basit değil.

Font seçimi estetik kurum kimliğinin bir parçası. Olaya yaklaşım meselesi. Daha kendi logosunu doğru kullanamayan ve taraftarın baskısıyla armalarını düzeltecek olan bir kulüp yapısı var ortada.

Nike'ın mevcut kataloğundan bize en uygun ve en doğru forma modellerini seçmişiz. Adamlar formayı fontu ile beraber bir bütün düşünüyor. Gri forma ile başlayacak olan sadece Trabzonspor'a özel modeller ile birlikte bize özel fontlar da gelecektir.

Elmalarla armutları karıştırıyoruz gibime geliyor.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 30.04.2009, 13:13.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Profesyonel yaklaşımlar, porfesyonel anlayışlar olmadan profesyonel sonuçlar bekleyemezsiniz.

Yorum

• BENCE 3.RENGIMIZ ARSENAL GIBI ALAKASIZ BISEY OLSUN DERIM
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Dün akşamki Arsenal forması mükemmeldi. Arshavin'in giydiği forma ile aynıydı.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• AFS abi yaptığın bu çalışmada omuzlarda bulunan mavi şerit yerine üçüncü rengimiz olan gri kullanılsa formada herhangi bir bozulma olurmu görüntü olarak.veya sırt numarlarında kullanılsa veya direk olarak sorıyım sizin gri renk çalışmalrınız olucakmı?(özellikle bu forma için) saygılar.....
                  Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi

Font işi öyle "bilgisayardan bi font seçeyim o olsun" kadar basit değil.

Font seçimi estetik kurum kimliğinin bir parçası. Olaya yaklaşım meselesi. Daha kendi logosunu doğru kullanamayan ve taraftarın baskısıyla armalarını düzeltecek olan bir kulüp yapısı var ortada.

Nike'ın mevcut kataloğundan bize en uygun ve en doğru forma modellerini seçmişiz. Adamlar formayı fontu ile beraber bir bütün düşünüyor. Gri forma ile başlayacak olan sadece Trabzonspor'a özel modeller ile birlikte bize özel fontlar da gelecektir.

Elmalarla armutları karıştırıyoruz gibime geliyor.
                    O kadar basit olmadigini bizde biliyoruz abi, ironi ve laf sokmak adina söyleniyor o tarz cümleler ki zaten sizde aslinda ne demek istedigimizi anliyorsunuz.
                    Hep adamlarin ne düsündüklerine, ne istediklerini anlatiyorsunuz. Bizim kurbanlik koyun misali hic hakkimiz yok. O formalari BIZE yapiyorlar yani BIZIM DÜSÜNDÜKLERIMIZ ÖNEMLI. Ayrica elmalari armutlarla karistirmiyoruz, ne istedigimizi acik acik söylüyoruz, bundan ötesi yok. Marasspor bile bizim giyecegimiz formalari giyeceklermis, yukarda yanlis görmediysem eger. Diyecek lafim yok artik.

Ve kendi logosunu dogru kullanamayan bir kulüp var diyorsunuz, profesyönellik adina bir is becerememis diyorsunuz. Haklisiniz. Zaten o yüzden bizden bir cacik olmuyor, olmazda... Varya surda almanya ikinci ligini görseniz akliniz ucar. Elin köyleri bile bizim cok bilmis sehrimizden 10 gömlek üstün...

İlk olarak a f s tarafından gönderildi

Profesyonel yaklaşımlar, porfesyonel anlayışlar olmadan profesyonel sonuçlar bekleyemezsiniz.
                    Su cümleyi kulüp yönetimine bir ulastira bilsek baska bir sey istemiyorum. Cok hayal kirikligina ugratti beni baskanimiz halbuki sene basinda ne güzel isler yapmisti. Hala yapiyor ama su kücük meseleyi beceremeyen kulüpten ne kadar umut bekliye biliriz ki? Attigimiz mesajlara bile cevap vermeyen bir kulbümüz var. Ne kadar pozitif bakmak istesekte, ne kadar köstek degilde destek cikmaya calissakta, sesimiz ulasmiyor ki...

Yani su sizin PROFESYÖNEL yaptiginiz calismalari bile görmüyorlar, halbuki siz maas almadan, para almadan ONLARIN ISINI yapiyorsunuz.

Daha öncedende sahada basariyi yakalayamasakta , en azindan saha disinda basarili olalim diyordum. Olalimda taraftarimiz en azindan bu yönden mutlu olurdu ve kendimizi bu sayede su üstünde tutardik. Ama yok sanki biz nike kölesiymisiz gibi önce bizim onlara bir seyler vermemiz gerekiyormus. Iste bu düsünceler yüzünden zaten kendimize kompleks yaratip, kendimizi ispatlama durumuna düsüyoruz. Ben anlamam arkadas, kimin nasil düsündügü beni alakadar etmez, bizim ne düsündügümüz önemli. Onlar, nike, dünya bizi kücük görebilirler ama biz ne kadar büyük oldugumuzu biliyoruz ve o yüzden onlarin bize yalvarmasi lazim, bizim onlara degil...

Tamam kabul ediyorum zaten, kulübümüzün ne kadar amatörce davrandigini ama bu onlarada amatörce davranma hakkini vermez!

Yorum

• Maalesef Nike bize sadece renklerde bir ayrıcalık tanımış. Allah'tan onu da yapmışlar yoksa Pumalı yıllaradaki Barça'nın lacivert kırmızısına geri dönecekmişiz.

Bu konulardaki tüm rahatsızlıklarıma rağmen; madem bu işler bir süreç ben bu seneyi de beklemekle geçireceğim. Doğru renkler, doğru arma, doğru font bana yetecek.

Sabır sabır bakalım nereye kadar
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Yönetim ilk göreve geldiğinde gönderdiğimiz maillere klişe de olsa, "ilginiz için teşekkür ederiz, önerinizi değerlendireceğiz" şeklinde cevaplar gelirdi şimdi hiç cevap gelmiyor doğru. Fakat biz kendi adımıza doğruları ve yanlışları dile getirmeye devam etmeliyiz.

Söyleyeceklerimizi iş işten geçtikten sonra değil, hep daha önce dile getirdik. Fikir versin çözüme bir katkısı olur diye bekledik. Uygulandı veya uygulanmadı orası benim problemim değil.

Yönetimin ve Nike'ın hedef kitlesi konusunda bilimsel bir araştırma yapmadığı ortada. Ürün satmayı düşündüğünüz taraftarın-müşterinin beklentileri, zevkleri, ekonomik durumu nedir bakmak lazımdı. Fakat yıllardır 'alıyorsan al, almıyorsan tezgahın önünü kapama' mantığında iş yapıldığı için, bugünkü durum beni çok ta şaşırtmıyor.

Nike Türkiye'nin bu süreç içerisinde belirleyici, öğretici, yol gösterici olmasını beklerdim, fakat onlar da yalnızca sipariş almaya bir müşteri temsilciyle geldikleri için fazlasını yapmadılar. Onların da Trabzonspor'un gerçek potansiyelini tartamadıkları belli. Nike'ın Londra ofisindeki anlayışı bekledik hep fakat Nike Türkiye bizimle yaptığı anlamda hiçbir büyük kulüple sponsorluk yapmadığı için bu konuda acemice davrandı. Mesela formaların lansmanında satışında kendi markasına sahip çıkar diye boşuna bekledik. Veya kulübün bu işleri profesyonelce yapıp bütçesini sponsoruna yıkmasını hayal ettik boşuna.

Dünyanın en iyi markası ile de çalışsan, ne istediğini bilmiyorsan sonuç tatmin edici olmayacaktır. Puma tüm dünyada futbol takımlarını giydirirken bize ürettiği -tasarımlarda sorun yoktu- kötü malzemeli işler ve plansızlık kötü sonuçlar doğurdu.

Bütün bu şartlara rağmen iyi işler yapılamaz mıydı? Elbette yapılabilirde halen yapılabilir. Belki de hepimizi en çok rahatsız eden de bu. Umarım bundan sonraki süreçte beklentilerimizin ötesinde sürprizlerle karşılaşırız. Bunun için biraz taraftara özellikle bordomavi.net'e bakmaları yeterli.

Beklentilerimizin karşılanması için samimiyet ve doğru çalışma biçimleri gerekiyor. Stadyumun önünde TS Club'un 50 metre ötesinde korsan ürün satılabiliyorsa, stada 'sahte ürün alma sahte taraftar olma' pankartı asmanın bir anlamı olmuyor. Bu devletin zabıtası, vergi memuru, avukatı ne iş yapar bu konularda merak ediyorum.

Çözümü bir o kadar basit bir problemi yıllardır çözmeyen bir anlayıştan beklediklerimiz fazla geliyor bana.

Taraftar projesinde deplasman ve stad çevresinde ürün satışı için çadır stand önerileri vardı. O proje artık kulübün uygulamak onların görevi. İstanbul'dan kalkıp sade bir taraftar olarak yapabileceklerim bu kadar.

Biz yine birbirimizi bilgilendirmeye, doğru yönlendirmeye devam edelim. Sabır ve ısrardan başka bir çözüm göremiyorum.

Bu yılki sürece bakalım: mevcut şartlar ve seçenekler içerisinde en doğru ve güzel modeller seçilmiş ve siparişleri verilmiş durumda. Geçmiş yıllarda olmayacak şekilde bu sene formalar erken piyasaya çıkacak. Resmis satış sitesi baştan aşağıya yenileniyor. Kredi kartına taksit seçenekleri eklendi. Henüz açılmasa da görüşmeleri süren TS Club mağazaları açılacak. İnterspor mağazalarında ürünlerimiz satışta. Taraftar projelerinde yer alan tişörtler üretiliyor ve her geçen gün TS Club'un ürün gamı genişliyor. Israrlarımızla armalar düzelecek ve siparişlerimizi bize özel sıfırdan üretiliyor.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 30.04.2009, 18:57.

Yorum

• yani az da olsa birseyler degitirebildik diyorsun.

Yorum

• ja benim bir sorum olicak...

Armalarimizin yapisik sekilde olmazinin nedeni, nakisin futbolcunun teninde yara yapmasi degilmiydi? Hani Formanin altina goya birsey giymiyorlar diye. Pekiiii Nike amblemi nakis... Futbolcunun sag tarafinda yara olmuyormu? Ben böyle sacmalik duymadim. Kesin Kulübte artan Arma cokdu ve bunlari biz kulanalim nasilsa birsey demezler diye iclerinden gecmistir.

Bu arada bize özel formalar istiyoruz ama bence cok ucuyoruz. Yani bakildiginda özel formalari olan kulüpler cok nadir. Dünya kulüpleri. Kusura bakmayin ama ben Nikein bize özel tasarim yapicagini hic sanmiyorum. Tabiiki formanin arkasina Karadeniz Firtinasi yazilabilir. Ama bu Kulübün isi.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ja benim bir sorum olicak...

Armalarimizin yapisik sekilde olmazinin nedeni, nakisin futbolcunun teninde yara yapmasi degilmiydi? Hani Formanin altina goya birsey giymiyorlar diye. Pekiiii Nike amblemi nakis... Futbolcunun sag tarafinda yara olmuyormu? Ben böyle sacmalik duymadim. Kesin Kulübte artan Arma cokdu ve bunlari biz kulanalim nasilsa birsey demezler diye iclerinden gecmistir.

Bu arada bize özel formalar istiyoruz ama bence cok ucuyoruz. Yani bakildiginda özel formalari olan kulüpler cok nadir. Dünya kulüpleri. Kusura bakmayin ama ben Nikein bize özel tasarim yapicagini hic sanmiyorum. Tabiiki formanin arkasina Karadeniz Firtinasi yazilabilir. Ama bu Kulübün isi.
                              Kesinlike katılıyorum...Nakışlı armalar nasıl oluyor da futbolcuların göğsünde yara çıkartıyor anlayabilmiş değilim gerçekten de..Böyle mazeret de hiç duymamıştım..

Yorum

• Güzel haberler bunlar:
                                Yeni sezon formalarımız şu an Trabzon'da. ( Arsin'de bir fabrikada )
                                Yeni sezon forma sponsorumuz Türk Telekom.
                                Armalarımız eşofmanlarda olduğu gibi nakış oluyor, daha da güzel olması için çalışılıyor şu an.
                                Allah izin verirse yeni sezon formaların satışı: 1 Haziran.
                                Sırttaki yazı ile ilgili federasyona izin için yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Başka bir arzunuz?

Yorum

Çalışıyor...
                                X