Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben girip oy vermedimVermeyende vardır

1 kişi bile olsa bütün Trabzonspor taraftarı olmaz...
    Haklısın güzel kardeşim ...

Genelleme yapmak yanlış oldu bir nebze ...

Ama heyecanıma ver , zira hayal kırıklığım haddinden fazla ...

Kim ne derse desin bu formaları , bu basitliği , bu kaliteyi Trabzonsporuma yakıştıramıyorum işte o kadar ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• beyaz turuncu ve aston villa fena değil, formalar çok güzel değil ama nike'ın bütün dünya klüplerine yaptığı formalar bunlar, tabi ki barcelona arsenal ve inter gibi ayrıcalıklı müşterileri var onları ayrı yere koymak lazım, takım halinde görünce çok daha güzel görünecektir kimsenin şüphesi olmasın
      bir lafa bakarım laf mı diye,
      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Bu yanlis tan yonetimimiz ya simdi yol yakinken donecek ya da is isten gectikten sonra donecek. Yanlis hesap bagdat tan geri doner nasil olsa. Benim tek uzuntum forumdaki bazi arkadaslarimizin formalari elestirenlere sanki rakip takim taraftari gozu ile bakmasi ki bu cok sacma bir sey. Cunku benim tahminim Trabzonspor taraftarinin yaklasik yuzde 95 i bu formalari sevmedi hatta nefret ediyor. Ve ayni zamanda bir cok taraftarimiz bu formalarin yeterince satmayacagi kaygisini tasiyorlar. Elbette alacagim, elbette alacaksiniz ama ne kadar? Belki bir tane belki iki tane. Insanin sevmedigi hoslanmadigi bir seyden fazla almasi mumkun mu? Degil elbette. Degerli baskanimiz Sadri Sener i ve yonetim kurulu uyelerini derhal mudahaleye cagiriyorum. Ya konussunlar bu nike ile adam gibi forma yapsinlar ya da biz baska firma ile anlasiriz. Kimse Trabzonspor dan daha buyuk degildir. Hele nike gibi bu tur komik seyler yapan firmalar bu kulubun yanina bile yaklasamaz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resmi site haber puanı = 2.5

Oy veren kişi sayısı =1600
          Bütün Trabzonspor taraftarını 1600 kişinin oyu ile mi yargılıyorsun ?

Edit;neyse cevabını vermişsin ben yeni gördüm.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman bol para veren Lescon'lan anlassaydik. Nasil olsa formalar guzel cirkin fark etmez.

Biz formalarimiz guzel ve kaliteli olsun diye Nike'lan anlastik...

burda bir kac kisiyede birsey sormak istiyorum biz burda formayi elestiriyorsak trabzonsporun kötülünemi yapiyoruz bizde takimin icin en güzelini istiyoruz, ben burda elstiriyorsam formayi alimcam diye birsey bende gidip pasa pasa alicam formayi cünkü o forma trabzonsporun formasi bizim canimiz cigerimiz simdi destek zamani takima, bende alicam hemde iki tane forma alicam ama giyermiyim o baska bir mesele tabi, bide burdaki bir kac kisiye soruyorum dogru cevap versinler nikenin bize bu yapti formalari veya bize verdi bu formalari Nike gibi bir firmadan bize yakisdiriyorlarmi ?

herkes dürüst bir cevap versin lütfen

Yorum

Karışsan ne olacak ki ...

Sen de karış fikrini beyan et bakalım ne çıkacak ortaya ...

Herkes ne düşündüğünü söyleyecek ki doğruyu yanlışı ayıralım ...

Bu forumun amacı da bu değil mi zaten ? ...
              Forumun amacının bir kısmını doğru saptamışsınFikirler beyan edilir,uygunca tartışılır,Bir fikir her sayfada 5'er defa yazılmaz...Bir iddaa daha iddaa sebepleri incelenmeden savunulmaz...Mesela formalara dokunmadan,Ekrandan görerek kalitesiz demek...Formalara yapılan herkesin basit kabul ettiği çekime dayanarak acımazca eleştirmek..Ki bu Trabzonsporun forması...Bu arada tamam bende Trabzonsporum için en iyisini isterim ama gidipte bunun forması bızımkınden ıyı demem,Gerekirse koru korune formamıda severim..

Bak karıştım,Ortalık karıştı...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                an itibarıyla iki tane puma çubuklu aldım,bu yeni formları almam giyilecek gibi değil resmen penyenin üzerine avea yazmışlar amblemi komuslar

Al işte burdan yak...
                Bu arkadaşımız gibi düşünen kimbilir kaç bin kişi var,bunun önüne geçmek imkansız artık...

Formalar resmen hayal kırıklığı...

Ben yeni formalardan kesinlikle alacağım ama maçlara onla gitmem büyük ihtimal tepki olsun diye...

Hala kızıgınlığım soğumadı dünden beri...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• tanıtım rezalette

genelde formayı fit gostermek için,arkadan kancalı iğneyle daaltırlar badi gibi durur barı onu yapsaydınızz one oyle xxxxl mı gıuydırıdnız bu adama,yani gene pazarlamada sınıta kaldık,ts club yoneticlerine diyecek laf bulamıyorum,resmen bize boyle sunup yapmakla saygısılık ve değer vermemişlerdir.
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

burda bir kac kisiyede birsey sormak istiyorum biz burda formayi elestiriyorsak trabzonsporun kötülünemi yapiyoruz bizde takimin icin en güzelini istiyoruz, ben burda elstiriyorsam formayi alimcam diye birsey bende gidip pasa pasa alicam formayi cünkü o forma trabzonsporun formasi bizim canimiz cigerimiz simdi destek zamani takima, bende alicam hemde iki tane forma alicam ama giyermiyim o baska bir mesele tabi, bide burdaki bir kac kisiye soruyorum dogru cevap versinler nikenin bize bu yapti formalari veya bize verdi bu formalari Nike gibi bir firmadan bize yakisdiriyorlarmi ?

ya haklısın tabi de zaten ilk sene böyle olacağını biliyorduk neden bu kadar büyüttünüz? afs abi kaç aydır burda söyleyip durmuyor mu ilk sene formalar olanlardan verilecek, forma tasarımı ve üretimi uzun iştir bir seneden önce kolay kolay halledilemez diye? e bunu bile bile neden bu karamsarlık?

bir de formayı alıp giymeyeceksen bana yolla koleksiyon olur bu senenin

Yorum

• Ve bir ayrinti daha. Bir cok taraftarimiz ne yazik ki Serkan Balci nin fotograflar da model olarak kullanilmasini elestirmisler. Ama nasil?

Bu adamin boyu 1.60, bu adamdan model mi olur, adam da tip yok, bula bula bu cuceyi mi buldular, baska birisini bulamadilar mi?

Bunu kendi taraftarimizdan duymak gercekten cok ayip. Kendi taraftarimiz kendi futbolcumuzla boyu kisa diye, tipi yokmus diye dalga geciyor. Serkandan da bal gibi model olur beyler. O da bu takimin futbolcusu. Belki sizin istediginiz gibi super yetenekleri yok, belki Yattiara gibi iki hareket yapip sizi mest edip sezon boyu yatmiyor ama en azindan elinden gelen herseyi, varini yogunu ortaya koyup savasiyor, hicbir zaman yilmiyor. Benim gozumde o Trabzonspor un en iyi futbolcularindan biri. Bir de boyu uzun olan tipli arkadaslara tavsiyem bununla cok ovunmesinler cunku yaslilik var sonucta. O uzun boy yaslilik gelince oyle bir egilip iki buklum oluyor ve o tipden hic eser kalmiyor bunu bilesiniz.
                      En son stormtiger61 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 11:21.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalar güzel veya çirkin ortada ciddi anlamda tanıtım sorunu var. Nike, Türkiye A milli futbol takımından sonra ilk defa bir kulübe sponsor oluyor. Formaları en az 1 yıllık uğraş sonucu hazırlayan bir firma sponsorluk sözleşmesini imzalayalı 2-3 ay olmuşken ancak bu kalitede formalar yapabilirdi. Ben formaların güzelliği çirkinliğinden öte renklerin tutturulması ve kalitesine bakarım. Ben kendim dokunmadan başkasının yaptığı kalite kontrolü ciddiye almam.

Spor sitelerine baktım sabah biraz formaları eleştiren ve beğenmeyen sadece bizleriz. Benim Fenerbahçeli arkadaşım formamıza hayran kaldı. Salt onu örnek gösterip formalar iyidir diyemem. Ama beklediğinm buydu. Bundan daha iyisini bu kadar kısa sürece yapamazdı nike.

Yeterince dürüst oldu sanırım.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Canafar61@Kardeşim Allah aşkına yazdıklarınla yeterince bunalıma giriyoruz bari yazı renginle uğraşma.Foruma bir bak bakalım senin gibi renkten renge giren kimse varmı!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forumun amacının bir kısmını doğru saptamışsınFikirler beyan edilir,uygunca tartışılır,Bir fikir her sayfada 5'er defa yazılmaz...Bir iddaa daha iddaa sebepleri incelenmeden savunulmaz...Mesela formalara dokunmadan,Ekrandan görerek kalitesiz demek...Formalara yapılan herkesin basit kabul ettiği çekime dayanarak acımazca eleştirmek..Ki bu Trabzonsporun forması...Bu arada tamam bende Trabzonsporum için en iyisini isterim ama gidipte bunun forması bızımkınden ıyı demem,Gerekirse koru korune formamıda severim..

Bak karıştım,Ortalık karıştı...

Ömer,burda çoğu kişi Fatih abi dahil formanın kumaşından bahsetmiyor eminim kalite olarak...

Formaların görünüşleri hayal kırıklığı,tribünden biri formaları görüdüğü zaman kumaş kalitesini düşünmez aldırış etmez direk görünüşe bakar...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Al işte burdan yak...
                              Bu arkadaşımız gibi düşünen kimbilir kaç bin kişi var,bunun önüne geçmek imkansız artık...

Formalar resmen hayal kırıklığı...

Ben yeni formalardan kesinlikle alacağım ama maçlara onla gitmem büyük ihtimal tepki olsun diye...

Hala kızıgınlığım soğumadı dünden beri...

Ben zaten nıke seven bir adam değilim hiç bu konu hakında da yorum yapmadım,kimsede nıke kaliteli falan demesin hiç bir urunnu sevmiyorum ayakabıları 2 ay sonra yandan patlar sadece coco cola pepsi gibi dünyada büyük bir pazarı olan marka zaten çoğu ürünüde çinde üretiliyor artık,neyse konumuza gelelim
                              alınacak gibi değilki tanıtımıda rezalet,kimse Yok Trabzonspor forması çuvaldan olsa giyerim demogoljisi yapmasın,para veriyoruz kardesim,tasarım isterim hizmet isterim,boyle küfür eder gibi alın lan size forma der gibi olmazzz,şu tanıtıma bak su tasarıma bak rezalet..Bu once sana bana ve 12milyon Trabzonspor taraftarına hakaretir.Ben bu tanıtımla kendime hakaret sayıyorum biz bunu hak etmıyoruz çünkü.
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Haklısın güzel kardeşim ...

Genelleme yapmak yanlış oldu bir nebze ...

Ama heyecanıma ver , zira hayal kırıklığım haddinden fazla ...

Kim ne derse desin bu formaları , bu basitliği , bu kaliteyi Trabzonsporuma yakıştıramıyorum işte o kadar ...
                                İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğru hepimiz Trabzonsporun iyiliğini istiyoruz...

Ama etmeyin eylemeyin formaların hazır kreasyondan olacağı belliydi bu sene...Burada binlerce kez yazıldı çizildi....

Ben ilk sene için bu formalar normaldir diyorum...Ve ayrıca sesleniyorum..Bekleyin ve görün

Hem bu formalar için hemde gelecekler için..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X