Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sponsorsuz forma yok yeter ki sponsorları da forma tasarımının bir parçası olarak dikkatli kullansınlar

Arada kaynayıp giden eski sayfalardaki mesajım

Sponsorsuz formadan kaçış yok. Fakat sponsor logolarının kendi logomuzdan büyük olmasına da gerek yok.
    Kocaman kullanınca illa etkili olur diye bir kural yok. Daha kibar kullanımlarla daha nazik etkiler bırakabilirsiniz.
    Nasıl mı?
    Buyurun bu mesajda örnekleri mevcut.

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 19:12.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• O değilde ben bu resimlerdeki futbolcuların çoğunu tanımıyorum ya kendimden utanmaya başladım artık resimlere baktıkça çok transfer yapmanın takımı baştan kurmanın zararları hangisi cale, colman, buğra, fatih hiç birini tanımıyorum Allahım utanıyorum

Ayrıca antrenman tshirtleri bence güzel.. Sadece neden bazı tshirtlerde ts amblemi daha aşağıda anlamadım.. Bilerek mi öyle yapılmış yoksa hata mı çözemedim.. Eğer bilerek yapıldıysa gereksiz bi ayrıntı olmuş.Nike a güveniyorum ne yaparsa yapsın

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O değilde ben bu resimlerdeki futbolcuların çoğunu tanımıyorum ya kendimden utanmaya başladım artık resimlere baktıkça çok transfer yapmanın takımı baştan kurmanın zararları hangisi cale, colman, buğra, fatih hiç birini tanımıyorum Allahım utanıyorum

Ayrıca antrenman tshirtleri bence güzel.. Sadece neden bazı tshirtlerde ts amblemi daha aşağıda anlamadım.. Bilerek mi öyle yapılmış yoksa hata mı çözemedim.. Eğer bilerek yapıldıysa gereksiz bi ayrıntı olmuş.Nike a güveniyorum ne yaparsa yapsın

utanma utanma

yüzkere yazdim biri resimnin üzerinie isimleri yazsin diye kim kimndir, ama yazan yok bende hic kimseyi tanimiyorum

Yorum

• ya kardeşim şu renklerimizi tutturmak çok mu zor ya..her gelen renklerle oynuyor..bide arma yine kötü duruyor..kappa ve ts club ın yaptıkları gibi olsa daha şık durur..böylesi çok soluk duruyor..

Yorum

• Formalarimz'da 2 degil 7 (!) reklam olsaydi ne yapacaktiniz?!

[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/XM/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-19.jpg[/IMG]

.

Yorum

• bu işi kappadan başka adam akıllı yapan yok.
              bugun yeni sezon formalarımızdan almak için bi kaç avm gezdim.en son gene cevahir avm'de kappanın TS formasını aldım.pişman da değilim.on numara forma diğer takım taraftarlarının yorumları da bu doğrultuda.hatta yanımdaki ev arkadaşım GSli o da kendine bi tane TS forması aldı.yani bu kadar açık herşey.
              yeni sezondaki ürünlerimize gelince şimdilik tişörtler çok güzel görünüyor
              ......mutedil dalgalı..
              fırtına ihtilal efsane

Yorum

• nike bize bir antrenman t-shirt yapmis acayiiiipp
                puma bize böyle forma yapmiyordu be, artik esas degerlerimiz yine milletin agzina sakiz olucak, sponsorumuzuda herkez kiskanicak vallah
                En büyük TS

Yorum

• esortman takimlari ve polarlar hemen cikacakmi...beyaz bi tane ust yapmisdi bi arkadas..super olmustuu...
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• hala renktakintisi

pes vallah

Yorum

• Arkadaslar Ben Bu Üstleri begendim. Sabirsizlaniyorum 5 tane Forma nasil yapilacak Arkadaslar lütfen bir bilginiz varsa Formalar hakkinda yazin Yeni Formalarimiz ne zaman cikacak?
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Kesin bir Tarih varmi?
                        herhalde bu Ay cikar cünkü Dostluk Maci yapacaklar ve burada en azindan 1 Takim Forma görürüz

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formalarimz'da 2 degil 7 (!) reklam olsaydi ne yapacaktiniz?!

[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/XM/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-19.jpg[/IMG]

Olympic Lyonunda Bukadardi

Yorum

• Yeni sezonda özellikle taraftara sunulan ürünlerin reklam tabelasını andırmaması için kulübe 2-3 tane mail attım.bu işi organize yaparsak sonuç alabiliriz.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu başlığıda olumsuzluk başlığına çevirebildik ya helal olsun, forma almayacaklar ayak yapmasın yalandan burda,maça gelmezsiniz,kombine almazsınız,kulübe üye olmazsınız,forma almazsınız,sonra burda formalara ve herşeye sallarsınız, burası eleştirme duvarı değil beğenmediyseniz almazsınız, zaten alacağınızda yok ya burda beğenmedim diyerek kendi egolarınızı tatmin edip bizimde sinirlerimizi bozuyorsunuz,bu laflarım herkese değil ama ısrarla eleştiri yapcak bişe bulanlara herkes yazdıklarına dikkat etsin.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• arkadaslar nedir bu begenmemezlik anlamıyorum. Zaten trabzonsporun asıl rengi koyu mavi degil açık mavidir. bence maviyi tam renginde yapmışlar,ayrıca goze hoş gelen bi acık mavi tonu var
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X