yeşil antrenman kitleri olacağı söylendi ts clup çalışanlarından. Forma mı diye ısrarla sordum hayır eşofmanlar dedi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeşil antrenman kitleri olacağı söylendi ts clup çalışanlarından. Forma mı diye ısrarla sordum hayır eşofmanlar dedi..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
yıllardır uzun kollu formaya hasret kaldık, umarım bu sene gelir uzun kol..bordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacronun Samsunspor’a yaptığı forma katalog mu Özel mi?
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin gidişatına bakacak llursak formaların da kötü seçilmesi gerekiyor. Normalde bizde hep böyle oluyorduBakalım ne bekliyor bizleri.
aynen öyle hahahah
Yorum
-
Bizim formalar ne zaman tanıtılacak?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMACRON HARİKA GİDİYORSUN sıra bize geliyor
*
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Macron ne yaptı böyle her yeri ele geçirmiş, mafya falan mı?
Yorum
Yorum