Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Griyi de sızdırın bari

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bence yeni formaya hic gerek yok bu seneki formalarla devam edelim
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Parçalı formayı ben beğendim ama bordo çok sade umarım resmi tanıtımda daha güzel görünür.Bu arada macron logosunu değiştirmesi kötü oldu.Eski logo daha şık duruyordu formada

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Parcali da sizdi..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Önünde neden qnb var? Bu formanın geçen senenin sample'larından biri olma ihtimali var mıdır?

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önünde neden qnb var? Bu formanın geçen senenin sample'larından biri olma ihtimali var mıdır?
            Zannetmiyorum ama keşke öyle olsa

Yorum

• Böyle hatalar olabilir, gayet yakişmiş huseyine.

Bordo forma güzel olmuş. Parcalinin kollari da ayni taraf olsa daha iyi olurdu, cubukluya benzemese daha iyiydi. Bir de o çizgiler soru isareti ama hoş gibi
              En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 15:38.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni forma.
                Macron yazisi yok.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• 2015-16 dan sonraki en kötü formalar benim için.

Geçen sezonki formaların hepsinin bir detayı, güzelliği vardı. Bunlar çok basit ve bence demode duruyor.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• IMG_20190530_153753.jpg

Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi.
                    En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 15:40.

Yorum

• abdulkadir parmak 2019/20 solist pasa sezonu
                      iyi oynadıgı mac sayısı: 0
                      sızdırdıgı forma sayısı: 1

hahaha

Yorum

• keşke parçalı böyle olsaydı.

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]17158[/ATTACH]

Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi
                          macron geçen senenin üstüne nasıl böyle formalar yaptı ya. kemeraltında bir yere yaptırsaydık bari formaları. maliyeti daha düşük olurdu. tasarımın kötülüğü bir yana, kalıplar da kötü gibi. bol forma yapan mı kaldı?

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]17158[/ATTACH]

Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi
                            Kötü değil çok kötü bence

Yorum

• ya birde bu vestel hayranlığı nedir onu da çözemedim başkanla röpörtaj yapan bir gazeteci vardı akşam gazetesinden ve sponsor kesinlikle vestel değil demişti ama ısrarla formalara vestel yapılıyor oda ayrı bir muamma

Yorum

• Ben bordo formayı beğendim Parçalıda belki sponsorla filan toplayabilir armalar biraz büyük olmuş o kötü

Yorum

Yükleniyor...
                                X