turuncunun ne farkı olacak kaç gündür forumda bu yazılıyor. merak ediyorum gerçekten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar formaları BURSA DA nerde bulabilirim....Korupark Nike bir kaç kez sordum yanıt hep olumsuz...! Son bir aydır işin peşini bıraktım....Genel sıkıntı hala devam ediyormu?Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületuruncunun ne farkı olacak kaç gündür forumda bu yazılıyor. merak ediyorum gerçekten...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületuruncunun ne farkı olacak kaç gündür forumda bu yazılıyor. merak ediyorum gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene sahaya atlayan güreşçinin üstünde turuncu kazak vardı galiba , o yüzden .
Yorum
-
Bursa'da forma arayan arkadaşlar;Altıparmak'ın sonunda Berk Spor(Taraftar Store)var,kaymakamlığın sırasında.Orada düz mavi ve gövdesi bordo,kolları mavi formadan gördüm.İçeri girip formalara bakmadım,o yüzden kaliteleri ve fiyatlarıyla alakalı bir şey diyemem.Forma arayan arkadaşlar oraya bakabilirler.
Yorum
-
bencede sahaya turuncu formayla çıkılmalı ama asıl önemli olan sahadan 3 puanla ayrılmak umarım takımımız bu zorlu ve tansiyonu yüksek maçı kazanırlar
Yorum
-
Sağol kardeş
İlk olarak legend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'da forma arayan arkadaşlar;Altıparmak'ın sonunda Berk Spor(Taraftar Store)var,kaymakamlığın sırasında.Orada düz mavi ve gövdesi bordo,kolları mavi formadan gördüm.İçeri girip formalara bakmadım,o yüzden kaliteleri ve fiyatlarıyla alakalı bir şey diyemem.Forma arayan arkadaşlar oraya bakabilirler.İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
kardeş sende sağol
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZafer plazanın yanındaki ümit sporda var diyorlar.İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum