Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildiİlk olarak kutoz tarafından gönderildiBu Puma'nin kumasinda bir anormallik var sanirim. Dünya kupasinda hangi ülke giyse, giyenin sirtina yapisiyor. Simdi de Italya... Öyle görülüyor ki, TS Club'in koltuk alti fileli formasini bile arayacak bizim futbolcular.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
FORMANIN ONEMI YOK ONEMLI OLAN ICINDEKI EFOR DIYENLER. NIKE RONALDINIO YA OZEL AYAKKABI YAPIYO NEDEN SIZCE. O AYAKKABIYI GIYINCE NE DEGISIYO. DEMEK VAR BIR NEDENI.
HALA 1970 LERDE KALMISINIZ. ARTIK ADAMLAR, HER SEYI HESAPLIYO SPORCUNUN TERLEMESINI.FORMANIN SURTUNMESI,HAVAYA DAHA AZ DIRENMESINI. FORMANIN HER SEYI ONEMLI. HAVA ALMASI GIBI.
TRASILMASI GEREKEN IKI KONU VAR VE HERKES BU IKI SEYI KARISTIRIYO.
1 DIZAYN
2 MALZEME KALITESI.
DIZAYN ZEVKTIR KESIN CIZGILERI YOKTUR.10 TANE FORMA GOSTERMIS ARKADAS HERKES BASKA BASKA NUMARA SOYLEDI GUZEL DIYE . BU KONUYU SABAHA KADAR TARTISIRSIN. KIMI ÇIZGILI DER KIMI DÜZ KIM BORDO KIMI MAVI. O YUZDEN BUNU TARTISIN EN GUZELI ORTAKLASA BULALALIM, DAHA COK SEVILENI.
AMAAAA IS MALZEME KALITESINE GELINCE ORDA DUR ARKADAS.
MACIN 15.DAKIKASINDA KARSI TAKIMDA TEK DAMLATER YOKKEN SEN BOGULUYOSAN ORDA DUR. FORMANIN TERLETMESI DEMEK VUCUDUN HAVA ALMIYO DEMEKTIR. BUDA HERKES BILIRKI IYI BIR SEY DEGIL. ÖYLE OLSA SAR ADAMLARI STREC FILME OYNASINLAR. BUNUN ICIN UGRASAN LABORATUVARLAR VAR. VUCUT NASIL DAHA IYI HAVA ALIR DIYE. O FORMA SUYU YIYINCE OLUR SANA KULÇE GIBI, OYNAYAN BILIR, MACTAN SONRA NAYLON NASIL DA YAPISIR VUCUDUNA SENI RAHATSIZ EDER BIR AN ONCE CIKARIP ATMAK ISTERSIN. FURBOLCULARADA SORMAK LAZIM BU KONUYU.BIZ TARAFTARIZ NAYLON, KUMAS FARKETMEZ GIYIPTE TERLEYINCE COK RAHATSIZ OLMAZSIN AMA FUTBOLCU ICIN ONEMLI BU KONU. ARKADASLAR KENDILERINI DUSUNUP KONUSUYO AMA BEN FUTBOLCULARI DUSUNUYORUM. TARAFTAR ICIN DIZAYN DAHA ONEMLI AMA FUTBOLCU ICIN EN ONEMLISI MALZEME KALITESIDIR.
DIZAYNI TARTISALIM HAKLIYI BULAMAYIZ HERKES HAKLI OLUR.
AMA MALZEME KALITESINDE CUVAL OLMAAAAAAZ KARDESIM.
NOT:GECEN SEFERDE DEDIM RESIMDEN FORMA BELLI OLMAZ ELIMIZE ALMAK LAZIM O YUZDEN IMKANI OLAN BOL BOL INCELESIN BILGI VERSIN. ELINDE ITALYA FORMASI OLANDA GIYINCE NASI OLUYO ANLATSN.
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildiBugun bir spor magazasinda Italya`nin Dunya Kupasi`nda giydigi hem mavi hem de beyaz Puma formalari gordum. Puma`nin formalarda kullandigi kumas kalitesinimerak ettigim icin yakindan inceledim. Kumas kalitesi berbat. Maalesef Kappa`nin birkac isik yili gerisinde. Gordugunuz dizaynlara aldanmayin. Kalite tam bir hayal kirikligi. Trabzonspor`a Italya`dan daha iyi malzeme kullanmalari olasilik disi olduguna gore fazla beklentiye girmemek gerekir.
Bir ümit vardi hala içimde Abdullah abi, onu da aldin valla... Hadi bizim için çok önemli degil, alir formayi maça gideriz de, o islaninca yapis yapis olan formalarla topçular ne yapacak bilmem. Dünya kupasinda yeni dogmus kedi yavrusu gibi görünüyorlar. Puma "ugur" konusunda da sabikali zaten...
Ey Kappa, yap bi güzellik de en kisa zamanda geri gel artik! Sayende kulübün renkerlinin koyu bordo-açik mavi oldugunu hatirlamis ve Trabzonspor'lu olmayanlarin bile gipta ettigi bir dizayn ve kalite yakalamistik...
Yorum
-
Aksam Italya maçini izlerken gördüm Italyanlar kendi markalarini birakip nasil olduda Puma'nin formalarini giydi hala anlamis degilim ? Bizim Puma'yi tercih etmemizde Puma'nin pazarlama gücünün oldugunu düsünüyorum,baksaniza Italyanlari bile kendi markalarindan vazgeçirmisler.Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi
FORMANIN ONEMI YOK ONEMLI OLAN ICINDEKI EFOR DIYENLER. NIKE RONALDINIO YA OZEL AYAKKABI YAPIYO NEDEN SIZCE. O AYAKKABIYI GIYINCE NE DEGISIYO. DEMEK VAR BIR NEDENI.
HALA 1970 LERDE KALMISINIZ. ARTIK ADAMLAR, HER SEYI HESAPLIYO SPORCUNUN TERLEMESINI.FORMANIN SURTUNMESI,HAVAYA DAHA AZ DIRENMESINI. FORMANIN HER SEYI ONEMLI. HAVA ALMASI GIBI.
TRASILMASI GEREKEN IKI KONU VAR VE HERKES BU IKI SEYI KARISTIRIYO.
1 DIZAYN
2 MALZEME KALITESI.
DIZAYN ZEVKTIR KESIN CIZGILERI YOKTUR.10 TANE FORMA GOSTERMIS ARKADAS HERKES BASKA BASKA NUMARA SOYLEDI GUZEL DIYE . BU KONUYU SABAHA KADAR TARTISIRSIN. KIMI ÇIZGILI DER KIMI DÜZ KIM BORDO KIMI MAVI. O YUZDEN BUNU TARTISIN EN GUZELI ORTAKLASA BULALALIM, DAHA COK SEVILENI.
AMAAAA IS MALZEME KALITESINE GELINCE ORDA DUR ARKADAS.
MACIN 15.DAKIKASINDA KARSI TAKIMDA TEK DAMLATER YOKKEN SEN BOGULUYOSAN ORDA DUR. FORMANIN TERLETMESI DEMEK VUCUDUN HAVA ALMIYO DEMEKTIR. BUDA HERKES BILIRKI IYI BIR SEY DEGIL. ÖYLE OLSA SAR ADAMLARI STREC FILME OYNASINLAR. BUNUN ICIN UGRASAN LABORATUVARLAR VAR. VUCUT NASIL DAHA IYI HAVA ALIR DIYE. O FORMA SUYU YIYINCE OLUR SANA KULÇE GIBI, OYNAYAN BILIR, MACTAN SONRA NAYLON NASIL DA YAPISIR VUCUDUNA SENI RAHATSIZ EDER BIR AN ONCE CIKARIP ATMAK ISTERSIN. FURBOLCULARADA SORMAK LAZIM BU KONUYU.BIZ TARAFTARIZ NAYLON, KUMAS FARKETMEZ GIYIPTE TERLEYINCE COK RAHATSIZ OLMAZSIN AMA FUTBOLCU ICIN ONEMLI BU KONU. ARKADASLAR KENDILERINI DUSUNUP KONUSUYO AMA BEN FUTBOLCULARI DUSUNUYORUM. TARAFTAR ICIN DIZAYN DAHA ONEMLI AMA FUTBOLCU ICIN EN ONEMLISI MALZEME KALITESIDIR.
DIZAYNI TARTISALIM HAKLIYI BULAMAYIZ HERKES HAKLI OLUR.
AMA MALZEME KALITESINDE CUVAL OLMAAAAAAZ KARDESIM.
NOT:GECEN SEFERDE DEDIM RESIMDEN FORMA BELLI OLMAZ ELIMIZE ALMAK LAZIM O YUZDEN IMKANI OLAN BOL BOL INCELESIN BILGI VERSIN. ELINDE ITALYA FORMASI OLANDA GIYINCE NASI OLUYO ANLATSN.
bencede çok haklisin . yönetim in formalari kabul etmeden önce futbolculara da danismasi lazim bence . yoksa basimiz bu konuda agriyabilir .
Yorum
-
İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiBu Puma'nin kumasinda bir anormallik var sanirim. Dünya kupasinda hangi ülke giyse, giyenin sirtina yapisiyor. Simdi de Italya... Öyle görülüyor ki, TS Club'in koltuk alti fileli formasini bile arayacak bizim futbolcular.
Kupanin basindan beri dikkatimi çekti islanan formalar yapisiyor ve igrenç görünüyor. Eminim Futbolculari da rahatsiz ediyordur[img]smileys/smiley5.gif[/img]
dün aksam italya- gana maçini dikkatle izledim.daha 15. dakikada puma formalar suya daldirilip çikarilmis gibiydiler.bide buformalarin yagmurlu havalarda giyildigini düsünüyorumda herhalde formalar erir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildiİlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiBu Puma'nin kumasinda bir anormallik var sanirim. Dünya kupasinda hangi ülke giyse, giyenin sirtina yapisiyor. Simdi de Italya... Öyle görülüyor ki, TS Club'in koltuk alti fileli formasini bile arayacak bizim futbolcular.
Kupanin basindan beri dikkatimi çekti islanan formalar yapisiyor ve igrenç görünüyor. Eminim Futbolculari da rahatsiz ediyordur[img]smileys/smiley5.gif[/img]
dün aksam italya- gana maçini dikkatle izledim.daha 15. dakikada puma formalar suya daldirilip çikarilmis gibiydiler.bide buformalarin yagmurlu havalarda giyildigini düsünüyorumda herhalde formalar erir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
formanin altina mutlaka atlet türü birsey giyilmesi lazim yoksa ne giyseniz terlediginde yapisir..terleyen forma agirlasir ve yapisir..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
[img]uploads/Selim55/2006-06-13_141918_TunesiaAfCupTee0607.gif[/img]
böyle olsa güzel olur kusun oldugu yerde logomuz olsa. forma koyu bordo logo acik mavi.
bence bu t-shirt e benziyor . ondan dolayi arkada öyle amblem olsun ama ts amblemi de olsun sol bölümde . daha iyi olur o zaman . ama avea yazisini da unutmayalim . onu iyi ayarlamalari lazim
Yorum
-
agalar kus olan zaten bi tisört böyle bi forma tasarimi yapilmaz die düsünüyorum. ancak taraftar için deisik tasarimlarla tisörtler yapsinlar üstte konusuldugu gibi amblem olsun 1967 olsun ts olsun falan filan.
ama böyle bi forma yapilmasincubuklumuz bize yeter
Hadi eyvallah..
Yorum
Yorum