Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray'ın formalarını görünce Nike'dan kurtulduğumuza bir kez daha sevindim.Bildiğiniz beyaz tişört üzerine nike sembolü ve GS arması basıp forma diye satacaklar.Parçalı formaları zaten berbat görünüyor..Joma yukarıdaki formaları tasarlayacaksa ben fitim..Bordo yerine aston-villa tarzı bi şey olsa daha iyi olurdu yalnızca.

Yorum

• 15 haziran gibi bi tarih vardı hala sızma yok enteresan

Yorum

• E2A12D6C-3329-4817-9417-79DD8E6E442C.jpg

Yorum

• İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          15 haziran gibi bi tarih vardı hala sızma yok enteresan
          haberiniz yok galiba

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yukarıdaki formalar iddianın ötesinde olabilir
            forma gerçek sadece yaka farkı olabilir

Yorum

• fenerin forması baya kötü ya.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Alternatif renk olmayan forma grubunu eksik ve sıkıcı buluyorum açıkçası. Pazarlama stratejisi açısından da doğru bulmuyorum aynı renkleri barındıran 4 forma fikri bana çok saçma geliyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  haberiniz yok galiba
                  haberim var bunlardan gördümde. (şaka sandım)
                  .
                  demekki beklenti biraz daha farklı

Yorum

• Ciddi ciddi beyaz tişörtün üstüne birkaç çizgi (ya da hiç) atıp forma diye çıkarıyor herifler. Çok büyük şansımız var bu sezon forma konusunda, çok...

Yorum

• Macron'un yeni sezon için iyi işlerine denk geliyorum. Biz böyle şeyler görmedik hiç

Ceket aşırı iyi: https://www.footyheadlines.com/2023/...-away-kit.html

Forma + ürün tasarım dilleri birlikteliği konseptine biz ne zaman erişeceğiz acaba. Şampiyon olduğumuz sene 3. formamız buna çok müsaitti

Özel bir maç önü antreman ürünü: https://www.footyheadlines.com/2023/...tch-shirt.html
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 02.07.2023, 13:40.

Yorum

• Sizce mavi-beyaz cizgili formalarda Deportivo La Coruna mi yoksa Porto mu?

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizce mavi-beyaz cizgili formalarda Deportivo La Coruna mi yoksa Porto mu?

Deportivo.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deportivo.
                            Bir tane Deportivo, bir tane de Celta Vigo (away) cektim. Dolapta da en uzak yerlere koydum kavga etmesinler diye

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Yorum

• Bizim Cardozolu 2014-15 formasının rengini değiştirmişler sanki
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X