Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Çubuklu forma altına neden ısrarla bordo şort giyiniyoruz anlamış değilim. Beyazın çok daha güzel olduğunun kulüpte farkında ki tüm tanıtımlardada beyaz şort kombinli kullanılıyor ,hadi Beyaz giyemiyoruz rakiplerden dolayı ,bari mavi giyin.
Şu an ki mavi şort uyarmı gerçi emin değilim,mavi formayı tamamlıyor çünkü .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Yorum
-
-
İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]21783[/ATTACH]
Forma numarası ariel dışında bişimi olmuş ne.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNumaralar güzeldi. Madem onu değiştirdik, lanet ariali niye aynı bıraktık. Bu takım hep bir şeyleri eksik yapmak zorunda mı anlamıyorum.
Bu kulüpte her şeyi tam yapmak sahiden suç bence
Yorum
-
Darısı TFF'nin başına.
TS Club Şampiyonlar Liginde giydiğimiz fontlu forma ve uygulamaları da satışa sunsa keşke. (Astronomik fiyatlara değil tabii)
Yorum
-
Şampiyonluk forması varken şu ana kadar giymediğimiz çubuklu forma Keşanlı formayı da düşününce gereksiz kaldı.
Forma setimizde ne tasarım olarak ne açık koyu dengesi olarak uyum yok yine.
Yorum
-
-
Formada kullandığımız font instagramda Fatih Hardal isimli kullanıcı tarafindan hazirlanmis girip bakabilirsiniz kullanici ismi _hardalbordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
-
Bir Türk tasarımcının elinden çıkmasına sevindim.
Eline emeğine sağlık Fatih Hardal
Yorum
Yorum