Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlarda forma tanıtımı / Bizde forma tanıtımı

Emeği geçen herkese teşekkürler. Bir tane fotoğrafçı ile şöyle bir iş yapmak çok zor olmalı.

[ATTACH]21615[/ATTACH]
    Çok üst perde bi örnek oldu ama ya venezia'nın bu forma seti zaten muazzamdı set, tanıtım komple baya gündem olmuşlardı. Tam koleksiyonluk bir forma

Yorum

• Çubuklu çok iyi
      logo hizalama tek sıkıntısı

mavi de güzel nostalji oldu
      yakası Çubuklu gibi olsaydı keşke
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alternatif formamız hemen hemen bu olacaktır.

Büyük beklentim yok.
        İşin kötü yanı vestel yazısı yine beyaz olursa bu renk skalasında perişan bi görüntü. Geçen seneki 3. formayı da mahvetmişti

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok üst perde bi örnek oldu ama ya venezia'nın bu forma seti zaten muazzamdı set, tanıtım komple baya gündem olmuşlardı. Tam koleksiyonluk bir forma
          Bizim bu mavi formayı da eski sezondan atıfta bulunarak güzel bir video ile pazarlayabilirlerdi. Hiçbir esprisi yok bu şekilde maalesef. Büyük amatörlük.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani biraz maliyetli olur belki ama bensu soral gibi biriyle böyle tanıtım çekim yapılabilirdi.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Cubuklu ok, Vestel yazisi ile güzel duruyor.
              Mavi formayi begenmedim. O kadar güzel formalarimiz var gecmisten. Keske Baska bir tanesi örnek alinsaydi.

Alternatif forma yine degisik olur ve begenilir. Bazi taraftarlarimiz forma almamak icin hic birsey begenmiyor. Macron son sezonlarda güzel formalar yapti. Onlarda begenilmedi

Yorum

• Geçen senenin çubuklusu son 10 senenin belki de en iyi formasıydı bana göre. Müthiş bir havası vardı. Ancak bu senenin çubuklusunu hiç beğenmedim. Hiçbir estetiği yok. Biri Şampiyonlar Ligi forması gibi diğeri 1. Lig.

FWvdkk8XoAMp00I.jpg

FWvGFxrWAAAZLr3.jpg
                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 03.07.2022, 18:10.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen senenin çubuklusu son 10 senenin belki de en iyi formasıydı bana göre. Müthiş bir havası vardı. Ancak bu senenin çubuklusunu hiç beğenmedim. Hiçbir estetiği yok. Biri Şampiyonlar Ligi forması gibi diğeri 1. Lig.

[ATTACH]21616[/ATTACH]

[ATTACH]21617[/ATTACH]
                  Puantiyeleri dışında mükemmel bir forma zaten, bunun üstüne çıkılmaz bence.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Tarihimizin en iyi çubuklusu diyebilirim. Yaka tasarımı geçen senekine on basar. Kol detayları güzel.

Yorum

• Yanarım da şu Vestel’e formayla uyumlu renkte baskı yaptıramıyorsak ona yanarım. Beyaz ve kırmızı dışında renk mi yok, sponsorluğun ilk şartı ekonomi ikinci şartı da renk uyumu olmalıydı.
                      Ayrıca mavi forma bence de bordo detaylar ile çok da güzel olmuş. Mavi forma çok güzel bu arada.

Benim de savunduğum şey artık forma konusunda planlamayı düzene sokmak.
                      Örnek; bir sene bordo bir sene mavi bir sene beyaz gibi deplasman formasını her sene değişmek.
                      Alternatif formayı da yine deplasman forması açıksa koyu, koyu ise açık seçerek gri, gümüş, gold, lacivert, turuncu ve/veya daha fazlası olarak planlamak.
                      Özellikle de birinci formamızı kalın, ince, parçalı, çapraz parçalı, villa tarzı gibi mazide kullanılan formalardan özenilerek yapılması. Daha detaya inersek hatta senesine göre bile ayarlanabilir. 90-91 sezonunda giydiğimizi 20-21 sezonunda giymek gibi.
                      Geçmişte de çok güzel alternatif 3. formalarımız vardı. Özellikle Puma ve kappa dönemleri.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Puantiyeleri dışında mükemmel bir forma zaten, bunun üstüne çıkılmaz bence.
                        Aslında bu forma yani şampiyonluk sezonu çubuklumuz daha özensiz bir forma. Teorik olarak katalog forması bile sayılabilen bir forma. Hiçbir özen yok bence. Sadece yaka detayı var o da katalog mu bilmiyorum.
                        Bu forma ise daha özenli detaylı ve güzel geldi bana.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• keşke bu sezon çubuklu işine ara verseydik. Zaten şampiyonluk forması vardı. Zorlama çubuklu forma yaratmak iyi sonuç vermiyor. Mavi formanın en azından bir hikayesi var. bir de macron logosu ve Trabzonspor amblemi mavi çubukların içine denk gelseydi. Bir tuhaflık oldu o kısımda.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bu arada mavi formanın mavisi sanki çok güzel.Çekimlerden de olabilir de formayı canlı görenler bu konuda bilgilendirme yapabilir mi?
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X