Gençlerbirliği' de bu sezon macron giyecek. Antrenman ürünlerinde eski macron logosu var. Bakalım formaları nasıl olacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abinin eklediği Macron fotoğrafları belli ki genel merkez falan çekiyor, çünkü hepsi aynı formatta çekilmiş. Benim anlayamadığım şey bizim formalar için bu fotoğraflar neden çekilmiyor.
Yorum
-
-
Bizim beğendiğimiz bordo üstteki koyu bordo.
Fotoğraflarda aynı forma başka görünebiliyor.
Yorum
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şık olmuş Samsun forması
sağdaki arkadaşın kolunu kaldırmasıyla oluşan zigzag efekti de güzel olmuş o tarz bişeyde olabilirdi.
Yorum
-
Bizim de kaleci modellerimiz böyle olacak büyük ihtimalle. Her tasarım her renge gitmiyor. Biz bizim renklerimizi güzel gösterecek renk kombinasyonları ve tasarımları seçmemiz gerekiyor. Forma setinde üç forma da birbiri ile uyumlu ve açık koyu dengesini gözetmeli.
Sponsor logoları sırt numaraları da forma tasarımının bir parçası. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe TFF'nin belirlediği fonttan başka bir font kullanıyor sırf adı Arial ile başlıyor diye tamamen başka yazı karakteri kullanmak ve bunda ısrar etmek, buna TFF'nin ses çıkarmaması tam onlara yakışır bir şımarıklık. Kibir çok kötü bir şey insanı kendi gerçeklerinden uzaklaştırıp komik durumlara düşürüyor.
Yorum
-
İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurumsallık ve pazarlama anlamında ciddi sıkıntılar var bizde. En basitinden bakacak olursak millet transfer yapıyor storelarda oyuncunun isminin numarasının olduğu formalar hemen satışa çıkıyor. Bu seneye bakıyorum oyuncu tanıtımlarının olduğu çekimlerde kolda QNB Finansbank sponsoru var ama TS Club'da satılan formalarda kolda Intercity yazıyor. Taraftar için maç formasına uygun baskılar yok. Aldığımız forma oyuncuların giydiği formayla aynı değil neredeyse.
[ATTACH]19140[/ATTACH]
[ATTACH]19141[/ATTACH]
Yorum
-
TFF diğer futbol federasyonlarına özenip formalarda tek tip yazı kullanmaya çalışıyor. Fontların ücret ödenen özel yazılımlar olduğunu bilmedikleri için bilgisayarda ilk sırada olan her PC'de rastlanan Helvetica çakması Arial kullanmışlar. Gel gör ki diğer futbol federasyonlarının marka kimliği, kurumsal kimliği, görsel bütünlüğü ile alakası olmayan sonuçlar çıkıyor ortaya. Her kulüp -tam Türk işi- kendi kafasına göre takılıyor bu font uygulamasında, bold kullanan, ekstra bold kullanan, black kullanan, kontur kullanan, forma üstünde görünmeyecek yanlış renk kullanan, Fener gibi bambaşka halini kullanan tam bir kaos.
Farkında olan yok, denetleyen yok, umursayan yok, marka değeri yok etkisi yok.
Bir yerlerden duymuşlar, nasıl uygulanacağını da bilmiyorlar. Tam Türk futboluna yakışır 'kaos' modeli işine gelene işine geldiği gibi yaklaşım çözümleri.
Futbolu takip edenler dünyayı takip ediyor ve aradaki her anlamda kalite farkının farkında. Bu yönetim hataları ekonomik tercihlere de etki ediyor. Yahu adamlar yapmışın altındaki emek ve birikimi görmeden aynı sonuca ulaşmak mümkün değil.
İleride değişir taraftar yine 'biz demiştik' dediği ile kalır diye ümit etmek istiyorum ama zor, çok zor.
Yorum
-
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu formada intercity yazıyor beyazda qnb hepsinde böyle renklerin uyumlu olması için bu şekilde. Diğer görüşlerinizde haklısınız tabi
çubuklu.jpg
beyaz.jpg
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraftaki konu mankeni benim oğlum fotoğrafları TS Club'ta ben çektim, genel merkez falan yok ortada
Yorum
-
Futbolcu forması ve taraftara satılanda sponsor farklılıklarının nedeni Intercity sponsorluk olarak bizi daha çok ödemiştir büyük ihtimalle.
Futbolcular sahada şortları ile olduğu için en görünen yerde şortlarda oluyor Intercity logosu. Taraftar ise öncelikli olarak forma satın alıyor ve sokakta forma ile geziyor, şort satışları forma satışları kadar çok olmadığı için böyle bir ayarlama yapmışlardır.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eintracht Samsunspor...))
Yorum
Yorum