Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupa maçında yeni formamızı giyeriz büyük ihtimalle ve beyaz forma olur, şort ve çorap kombinasyonları nasıl olacak bakalım.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu armayı kim düşündü, kim yaptı, kim kabul etti acaba.

Yorum

• Kupa finalinin olacağı gün çubuklu formayı güzel bi video ile tanıtıp maça da çubukluyla çıkmalıyız. Kupayı da alırsak bir artı da oradan. Yönetim bunu düşünebilecek mi bakalım.

Ayrıca başkan temmuz ayının yani bu ayın ortasına çıkacağını söylememiş miydi formaların? Her sene bi rezalet yaşıyoruz şu forma muhabbetlerinde
        En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 26.07.2020, 15:10.

Yorum

• Türkiye kupasını alırsak formalara ay-yıldız işlenmeyecek mi? Bu nedenle formaların satışı Türkiye Kupasından sonra en erken 1 haftada olur herhalde. O formalara ne ara ay-yıldız işlenecek?

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye kupasını alırsak formalara ay-yıldız işlenmeyecek mi? Bu nedenle formaların satışı Türkiye Kupasından sonra en erken 1 haftada olur herhalde. O formalara ne ara ay-yıldız işlenecek?
            Ay Yıldız işi kolay. Önce sade çıkar taraftarlar sonrada TS Club a giderek diktirebilir yada yapıştırma yapabilirler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şu sayfaya gelişmeleri okumak için giriyorum.

Sonra saçma sapan uzun uzun fotoğraf yüklenmesini bekliyorum.

Arada mesajlar arıyorum bilmem ne. Ya her yerde var bu fotolar isteyen girer bakar.

Nedir bu ya.

Yorum

• Gsnim formaları görünce gözlerim kanadı resmen.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gsnim formaları görünce gözlerim kanadı resmen.
                  Antrenman ürünü gibi aynı.

Yorum

• İlk olarak Mt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antrenman ürünü gibi aynı.
                    Aynen hiç bir özen yok. Bizim antrenman tişörtleri daha düzgün.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen hiç bir özen yok. Bizim antrenman tişörtleri daha düzgün.
                      nıke den ne bekliyordunuz ki kardeşim bize yılarca tişört giydirdiler .

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nıke den ne bekliyordunuz ki kardeşim bize yılarca tişört giydirdiler .
                        Gsye yıllarca topclass forma tedarik ediyorlardı. Alışık durum değil. Yoksa bize yaptığı formaların aynısı olduğu için rezalet dedim
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• Keşan formada beden yok. Dün de yoktu. 1 ay önce de yoktu. Bir ara vardı lakin ondan önce de yoktu. İlk çıktığında da yoktu. Yoktu bu forma. Issız bir dağın yamacında yetişen soğanlı bitkinin kökünden yapıyorlar belli ki formayı. Forma yok çünkü.
                          Naber?

Yorum

• Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Maccabi Tel Aviv x FILA - 2020/21

*

Bize de nasip olur mu şöyle tişört olarak da giyebileceğimiz retro tasarımlar...

Yorum

• Geçen sezon giyilebilecek nitekim kaliteli olan tek forma bordo formamızdı.Parçalı ve hele hele gri battaniye diyebiliriz.Futbolcular için kesinlikle daha kaliteli kumaştan maç forması üretilmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Çalışıyor...
                                X