Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim antrenman ürünüyle nerdeyse aynı renkler o yönden hoş değil
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sponsor ve profesyonel çekimlerle daha güzel görünecektir gri forma.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Gayet şık ve özgün duruyor.

Sponsorsuz bile albenisi var.Profesyonel çekimlerden sonra beğenilir bu forma.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yönetici yalanlamışsa forma budur. Bence de güzel.

Yorum

• Bu arada koldaki sponsor gri formada daha fazla sırıtıyor.Kesinlikle çözüm bulmaları gerekiyor.
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu nedir arkadaş ya bizimkilerin kafasına silah dayayıp mi kabul ettirdiler bu formaları

Yorum

• Gri forma gayet güzelmiş

Yorum

• Keşanlı forma mı?

Saygıyla eğiliyorum...

Renk uyumu, ten uyumu yok şu standardı bu standardı geçiyorum, renk bu zevk bu beğenirsin beğenmezsin...

Ama sen git, tarihini araştır incele düşün doku EMEK ver, benim saygımı alırsın arkadaş...

Eline sağlık Macron.

Yorum

• Formayı beğenmeyenler nike kırmızı atlet giymek istiyor herhalde
                    hiç değilse bize özel yapılmış bir formamız var artık

Yorum

• Ben formayi bu cekim ile birlikte bile begendim. Bize özgü bir forma tasarlanmis daha ne istiyoruz?

Zevkler ve renkler tartisilmaz. Yüksek kalitede ki fotograflardan sonra cogu renktas fikrini degistirir.
                      En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 11.07.2019, 08:44.
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Macron bunu da yapabiliyor. Beğenmeyenler neden nike kırmızı atlet istesin?

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formayı beğenmeyenler nike kırmızı atlet giymek istiyor herhalde
                        hiç değilse bize özel yapılmış bir formamız var artık
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Nike katalog forma verince “özel forma isteriz” diyoruz özel forma yapılınca da beğenmiyoruz. Gayet güzel forma işte kaç tane kulüpte var böyle yöresel detaylar. Sponsor ve profesyonel çekimle daha da güzel olacak.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Macron bunu da yapabiliyor. Beğenmeyenler neden nike kırmızı atlet istesin?
                            Bizim formaları beğenmedim ama bunu bize yapmış olsalardı herkes katalog forma itelediler bize diye yine söylenirdi

Ayrıca o formanın bence gerçek olmadığı aşikar. Desenlerdeki maviyle logoların mavileri bile tutmuyor.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Macron bunu da yapabiliyor. Beğenmeyenler neden nike kırmızı atlet istesin?
                              üçüncü alternatif formadan bahsediyorum yoksa parçalı yerine tabi çubuklu daha güzel olurdu

stoke-city-2019-2020-macron-kit-5.jpg

Yorum

• Bahane bulmak dünyanın en kolay olayı. Almaya gönlü olmadıktan sonra bu tartışmalar bitmez.

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim formaları beğenmedim ama bunu bize yapmış olsalardı herkes katalog forma itelediler bize diye yine söylenirdi

Ayrıca o formanın bence gerçek olmadığı aşikar. Desenlerdeki maviyle logoların mavileri bile tutmuyor.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X