Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bi şampiyonlar ligi çeyrek final yarı final yapsak neden olmasın :P
    Tamam, seni mi kıracağım )

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni sezon forma seti formülü basit aslında:
      Mavi ağırlıklı içinde beyaz da olan çubuklu forma + Aston Villa tarzı parçalı forma + İçinde Bordomavi olan beyaz veya alternatif renk forma.

Daha sonraki sezon:
      Bu sefer bordo ağırlıklı çubuklu forma + Aston Villa tarzı bu kez mavi ağırlıklı forma + İçinde Bordomavi olan beyaz veya alternatif renk forma.
      Bu durum;Kulübümüzün ilgili departman ve kişilerine birer örnek çıktısını görebilecekleri yere asılmalı, ezber yaptırılmalı, kişiler değişse bile aynı düzen içinde yıllarca devam ettirilmesi sağlanmalı...

Yorum

• Twitter'da rastladığım konsept forma tasarımları

Forma renklerinde mavi gibi renk skalasının tüm tonlarını kullanabileceğimiz güçlü bir renk varken yıllardır ürünlerde ve formalarımızda bu avantajı yeterince kullanamadık.
        Bu sezon siyah forma yerine Başakşehir'in açık mavi formasını tercih ederdim. Taraftarın siyah forma hevesini de anlıyorum ama seneye forma setinin içinde siyah olmamalı.
        Çubuklu forma bir sezon mavi ağırlıklı bir sezon bordo ağırlıklı ayrıca bir sezon kalın bir sezon ince çizgili devam etmeli. Bordo mavinin yanında bu iki rengi rahatlatan ve ortaya çıkaran beyaz mutlaka olmalı. Alternatif forma rengi her sezon farklı olarak kullanılabilir.

Bakalım yeni sezonda Macron yeni logosunu ve yeni tasarım anlayışını nasıl yansıtacak.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bence her sezon farklı renkte üçüncü forma candır...

Yorum

• Sizleri bilmem ama bana Macron'un yeni logosu cok basit geliyor. Diyeceksiniz ki Nike cok mu farkli?
            Degil tabi ama göze hic hos gelmiyor bence.
            Yazi olarak kalsa daha iyiydi.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizleri bilmem ama bana Macron'un yeni logosu cok basit geliyor. Diyeceksiniz ki Nike cok mu farkli?
              Degil tabi ama göze hic hos gelmiyor bence.
              Yazi olarak kalsa daha iyiydi.

yeni moda logolar-armalar sadelikten yana
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Maviden ziyade bordo gibi asil bir rengimiz var asıl onu kullanamıyoruz bence. Bu sezon mavi formamız var zaten ama bordo yok, her sezon bordo ağırlıklı parçalı forma olmalı bana göre. Gs bile kırmızısını iyice bordoya çevirdi son yıllarda biz hala bordo rengi kullanamadık doğru düzgün.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Mevcut çubuklu formamızın mavi renginin aşırı koyu olduğunu düşünüyorum,televizyonda çoğu zaman kötü görünüyor ve kumaş kalitesi iyi değil.Seneye dileğim orijinal tonlarımıza daha yakın renklerde çubuklu forma giymek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yeni sezon kataloğu burada:

Yorum

• Bakalım yeni sezonda neler seçtiler

En son a f s tarafından düzenlendi; 27.03.2019, 21:21.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakalım yeni sezonda neler seçtiler

Gri ve En alttaki bordo mavi beyaz efsane olmuş.. umarım bunlara benzer çıkar setler
                        bordomavi.net
                        https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• Saygısız, çuval bozması sadece katalog ürünleri sunan naykiden sonra, Şerefiyle, Onuruyla en önemlisi de Saygısıyla bakalım MACRON bize ÖZEL neler hazırlayacak?

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Saygısız, çuval bozması sadece katalog ürünleri sunan naykiden sonra, Şerefiyle, Onuruyla en önemlisi de Saygısıyla bakalım MACRON bize ÖZEL neler hazırlayacak?
                              İnternet sitelerinde paylaşılan katalogdan bırakalım formayı bir çorap bile giymeyeceğiz.Bundan dolayı katalog ürünlerini konuşmak zaman kaybı .

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnternet sitelerinde paylaşılan katalogdan bırakalım formayı bir çorap bile giymeyeceğiz.Bundan dolayı katalog ürünlerini konuşmak zaman kaybı .

Allah Allah bizimkiler katalogtan seçmeyecek mi? Kim peki bu fikri illa empoze etmeye çalışıyor? Hala platonik nayki aşkı ile kavrulanlar mı yoksa? Bu arada unutma, Samsung tasarımı Apple'dan çok daha güzel, niye, çünkü ben öyle dedim diye, anlayana...

Yorum

Yükleniyor...
                                X