Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim rakam da bana abartılı geldi.
    Bir kaç bin fazla yazılmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Benim bakkala giderken değiştirdiğim şortla adama fotoğraf verdirmişiz, Hey Allahım ya
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arkadaşa şort bulamamış mıyız?
        İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim bakkala giderken değiştirdiğim şortla adama fotoğraf verdirmişiz, Hey Allahım ya
        Adam imzaya öyle gelmiş bizim suçumuz ne
        Şort ve formayla imza töreninin olduğunu hatırlamıyorum açıkçası.

Yorum

• Kaleci forması efso

(UEFA)

Yorum

• yazdım mı bilmiyorum ama macron'un alnından öpüyorum çok güzel formalar.

bizi geçtim diğer takım taraftarlarıda aynı muhabbeti yapıyor şuan uzak ara en iyi formalar bizde gözüküyor
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• 30 bini geçmiş forma satışımız. Tabi haber doğruysa.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Kaleci formamız üçüncü forma olarak sette olsaymış olurmuş. Yılan gibi forma.

Yorum

• Benim o kadar hoşuma gitmedi kaleci forması ya.

Yorum

• Hekimoğlu Fk’nin formaları İbbspor,Altınordu,Samsunspor’dan iyi olduğu kesin.
                    Bu formada da Nike etkisi var.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bende mavi formayı aldım. Kumaşı kesinlikle nike’den daha iyi. Hatta bunu alınca nike naylon gibi geldi.

Sanki beden nike’den daha dar gibi.

Boyum 181, kilom 110, XL aldım, hafif dar oldu gibi. Uygun bir zaman foto atarım.

Yorum

• Bugün ts cluptan epey bi alışveriş yapma şansı buldum forum meydan dahil olmak üzere hiçbiyerde siyah forma yok tükenmiş 10 gün içinde geleceği söylendi , formaları yakından inceledim kaliteleri çok iyi geldi sadece çubukluda Macron Yazısının N harfi inanılmaz göz tırmalıyor geçen seneden kalan çubuklu ve düz mavi formam olduğu için siyah alayım dedim malesef yoktu bi 10 gün beklicez onun yerine T-shirt ve eşofman takımı aldım üst bordo alt lacivert olan takım efsane kesinlikle alacak arkadaşlara öneririm.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• 1 forma satışından klubün kasasına giren miktar net olarak nedir ?

Bu sene klüp tarihinin rekoru gelecek çok açık?

Bayramı, sezonun ilk maçı, fındık donemi geride kalmamasına rağmen 30 bin rakamı devrildi.2 günde bir mağazalarda siyah forma tükeniyor.

160 tl nin 100 lirası klübe girse 30 bin forma 3 milyon tl yapar
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 forma satışından klubün kasasına giren miktar net olarak nedir ?

Bu sene klüp tarihinin rekoru gelecek çok açık?

Bayramı, sezonun ilk maçı, fındık donemi geride kalmamasına rağmen 30 bin rakamı devrildi.2 günde bir mağazalarda siyah forma tükeniyor.

160 tl nin 100 lirası klübe girse 30 bin forma 3 milyon tl yapar
                            Geçen sezon %70 oranında kulübe gidiyordu bir formaya verdiğimiz ücret.
                            Bu sene net rakamı bilmiyorum ama %50 civarı ama şu da var Macron’dan sponsorluk ödemeside geldi.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eeeyyyyy Macron,sen geldin bahar geldi.

Gerçekten süper olmuş vay be kaleci formasında bile ayrı bir kalite var...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar Ünal Hocanın üstündeki tshirt satışda varmı bilenleriniz varmı . Siteye baktım göremedim .

[MENTION=11506]a f s[/MENTION] seinde bilgin vardır kesin abi. Satışa çıkacakmı satışda yoksa ?
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X