Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yerel basın yaptığı haberlerde forma fiyatının bu seneyle aşağı yukarı aynı olacağını yazmıştı.

Yorum

• Bu son yaptıkları %50 indirim dahilinde L benden çubuklu arıyorum var mı yardım edebilecek

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Dünyanın en güzel renkleri: Mavi, bordo ve siyah. Beyaz formayı hiçbir zaman anlayamamıştım. Umarım küçük detaylar dışında bir daha formalarda beyaz kullanmayız. Alternatif formayı siyah, turuncu veya ne bileyim gri falan yapalım bundan sonra.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• 150 liraya satsınlar.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dünyanın en güzel renkleri: Mavi, bordo ve siyah. Beyaz formayı hiçbir zaman anlayamamıştım. Umarım küçük detaylar dışında bir daha formalarda beyaz kullanmayız. Alternatif formayı siyah, turuncu veya ne bileyim gri falan yapalım bundan sonra.
            Kesinlikle ayni fikirdeyim

Yorum

• Malatya macron formalarını gösterdi katalogdan giyiyorlar

Yorum

• sarı olan bizim maviye benziyor bu arada ama bizimkinde detaylar var

Yorum

• siyah formada bizim için düşünülen gri çubuklu modeli

Yorum

• eymsnin-yeni-formalari-tanitildi.jpgIMG_20180609_233823.jpgIMG_20180609_233820.jpg

Açıkçası ben beğenmedim Malatya'ya yapılan formaları katalog mu bilmiyorum ama bizim çok daha farklı olacağını düşünüyorum.
                    En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 09.06.2018, 23:41.

Yorum

• Malatya'nın formaları berbat duruyor.

Yorum

• 60 tane yara bandı karşılığında mı yaptırdınız o formaları o ne la
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• LECCE takımını andırıyor. reklam falan uygulanırsa malatya olduğu belli olur.
                          bizimkiler için salı gününü merakla bekliyorum. 10 senedir nike için şöyle olacak böyle olacak bekledik doğru düzgün birşey göremedik.
                          umuyorum ki malatya nın ki gibi basit değildir.

Yorum

• forma değilde tanıtım rezalet

Yorum

• Formalar leş atıyor. Hiç mi bakmadılar bunlara

Yorum

• Formalar değilde tanıtım leş. Bol formalar saçma ışıklar filan. Katalog giymişler ama yine de daha güzel bir tanıtım yapılabilirdi.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X