Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanırım formanın tanıtımının bu şekilde olması da etkiledi taraftarı

Beyaz da iyiydi. Bu harika. Bakalım çubuklu nasıl olacak.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Herkes benim gibi düşünüyormuş. Hasta oldum valla. Alacağız tabii ki de. Çok kalite çok...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Neden yaka ucunda ucgen var anlamadım ama efsane forma

Yorum

• Şu özel formacilar nerede bir görmek istiyorum al sana normal katalog forması aek nin Young boys un giydiği forma ama en güzel rengi bizle durmuş mükemmel tanıtım kombinasyon ve tarihi esintiler beğenmeyen kimse yok görmedim daha işte bunu istiyoruz biz bize yakışan formalar özel forma filan hiiii kaa yeeee

Yorum

• Aston Villa benzeri, çok beğendim. 2008 -2009 da da benzer parçalı forma vardı.

Mutlaka alacağım inşallah.

Değer, tavsiye ederim.

Yorum

• IMG_5658.JPG
              “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Bu forma katalogda var mı?
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şu ana kadar beğenmeyen sadece 1 kişiye rastladım @

Yorum

• formalar cok güzel bende begendim ...renktaslar tanitim video diyorsunuz bir arkadas paylasabilirmi lütfen ben bulamiyorum
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Çubuklu formada beklentim tavan yaptı.

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu forma katalogda var mı?
                        Var renktaş yeni girdi bu arada ne zaman çıkacakmış acaba

Yorum

• bize en yakıştırdığım modeli 7-8 yılın üstüne tekrar gördük hele şükür

En son danger00 tarafından düzenlendi; 07.07.2017, 23:53.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şimdiden para biriktirmeye başlasam lig başlayana kadar formayı almış olurum heralde. Çubuklu da güzel bir forma çıkarsa bu takım bizi bu sene çok borca sokacak anlaşılan bi de forma fiyatı ne kadar olucak acaba

Yorum

• İlk olarak melih_cebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdiden para biriktirmeye başlasam lig başlayana kadar formayı almış olurum heralde. Çubuklu da güzel bir forma çıkarsa bu takım bizi bu sene çok borca sokacak anlaşılan bi de forma fiyatı ne kadar olucak acaba
                              150 tl
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Var renktaş yeni girdi bu arada ne zaman çıkacakmış acaba
                                Önümüzdeki haftadan itibaren diyor resmi twitter hesabımız abi. Çubuklu tamamen bize özel olur umarım. Seneye hepsi özel olsun inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X